Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   06.10.08 21:14

Glavno da nisam horizontalna bounce
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   06.10.08 22:35

Ha! Nikad nije kasno! Tko zna? Uostalom ti su filmofil, znaš koja je zadnja rečenica u "Casablanci"! " jedan latentni
[Vrh] Go down
ayaya
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 15

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   12.10.08 17:27

... početak jednog divnog prijateljstva!!!

No vezano uz topic, ja svoje lule, kako one koje imaju previsoko izbušenu rupu (jedan Lorenzo) tako i sve ostale, prvo punim mershaumom. Tako nemam više problema s ostatcima duhana.
[Vrh] Go down
aless
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 15

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   27.11.08 21:21

hmm, cak mislim da je meni lula malo previsoko izbusena. a ako je tako, nece li to biti problem pri stvaranju cake-a na dnu? scratch primjetio sam da mi tamo ne sagori malo duhana. Pipa je bentica http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/pipes-cigars-tobacco_2029_232892761
[Vrh] Go down
dean
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2195

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   27.11.08 21:48

nece, jer cake ces iovako nakon nekoga vremena morat stanjiti jer ti znatno smanji kapacitet lule.

bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   27.11.08 22:09

Trebalo bi biti sve u redu. Nikome se baš na samom dnu ne stvara cake u ogromnim količinama. To su urbane legende. Najmanje cakea imaš na dnu lule, što je i logično, budući da gotovo nikad sav duhan ne izgori do kraja, a još je veća greška forsirati i stalno pripaljivati taj ostatak - možeš lulu nepovratno oštetiti..
[Vrh] Go down
Matko
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 322

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   05.02.12 16:25

A ova metoda?
http://www.youtube.com/watch?v=s6M1KXnd73w

Imam jednu Čehinju s previsoko izbušenom rupom... devil vrazi jedni,šta vam je prošlo kroz glavu?! devil ... sad ju pušim uz šjor Davorinov savjet i lipo ide, ali mi žao duhana.
[Vrh] Go down
http://www.vkbellevue-dubrovnik.hr/?p=809
Davorin
Pipe maker
Pipe maker

Broj postova: 3897

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   05.02.12 16:30

pa možeš staviti i malo više mer granulata na dno, isto je.... Inače ja nikada ne pušim lulu skroz do kraja. Uvijek ostavim malo na dnu neizgorenog duhana, koji služi kao prirodni filter, i malo pojača aromu. Kada je lula pri kraju? - znam jer se dno počinje jako zagrijavati. Tako ujedno i produžujem život lule - teoretski Cool
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
Matko
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 322

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   05.02.12 16:36

Ma u pravu ste - važniji je vijek lule od malo duhana. E, moram nabavit taj granulat. Čim dođem u Zagreb, idem u Goge.
[Vrh] Go down
http://www.vkbellevue-dubrovnik.hr/?p=809
G.S.Patton
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 501

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   06.02.12 18:55

ayaya je napisao/la:
... početak jednog divnog prijateljstva!!!

No vezano uz topic, ja svoje lule, kako one koje imaju previsoko izbušenu rupu (jedan Lorenzo) tako i sve ostale, prvo punim mershaumom. Tako nemam više problema s ostatcima duhana.

Btw, to nije zadnja recenica iz Casablance, nego Some Like It Hot, ali never mind! Sorry za Off topic
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   06.02.12 19:32

Generale, nerado te ispravljam, ali zadnja rečenica iz "Neki to vole vruće" je: "Nije bitno!", kad Jack Lemmon u gliseru skida periku i dreči se onom starom milijunašu koji se u njega zatelebao "Ja sam muško!", a zadnja rečenica iz "Casablance" je "Ovo je početak jednog divnog prijateljstva"! jedan latentni
[Vrh] Go down
G.S.Patton
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 501

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   06.02.12 19:41

Tocno tako, Bayro! Totalno sam zmesal filmove, moja isprika!
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   06.02.12 22:11

Ma sve pet, prijatelju! Very Happy
[Vrh] Go down
Ribar
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 27

PostajNaslov: Re: Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...   07.02.12 0:08

Mislim da bi na kraju dobia jednu finu karamelu/tesku karbonizaciju na dnu Very Happy

Jer temperature se penju tu oko 500 stupnjeva C
[Vrh] Go down

Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 2 / 2.Goto page : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Spašavanje lule s previsoko izbušenom rupom...
» Jedna ideja za sigurnije upušavanje
» Održavanje tema
» Hilson lule od bakelita
» Čišćenje lule