| | Mac Baren Mixture / Scottish blend | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
bayro Moderator

Broj postova: 9093 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 23.04.10 10:31 | |
| Ovo sam kopirao sa tobbacorewies. Odnosi se na Scottish blend Mixture, njihov klasičan i jedan od najstarijih duhana (uveden 1958) ali zapravo na sve Mac Barenove duhane i njihove kritičare. Vrijedi pročitati:
"Godinama, nikada nisam ni pokušao kupiti MB mješavine jer bi me dečki u trafici svaki put obeshrabrili, sugerirajući da će mi spaliti jezik ... Naravno, MB nije toliko egzotičan kao neke druge "ekskluzivne" mješavine. Kao prvo, trvrdim da kritike MB nisu osnovane! Za mene, MacBarenovi duhani su neki od najboljih mješavina na tržištu a i jeftiniji su od ostalih ! "Mixture"je jedan od najboljih duhana koje se mogu naći!
Trikovi za pušenje Mac Barenovih duhana: 1) dajte novoj mješavini vremena - oko tjedan dana, možda jedne do dvije lule dnevno.
2) Morate lagano pušiti ove duhane ove da biste srekli puni dojam. Ja sam pronašao ovaj - (Mixture) no uglavnom se to odnosi na sve njihove duhane. "Mixture" je jednostavno jedan od mojih "obaveznih" mješavina. Mnogo prikrivenih i finih okusa ima u ovoj mješavini! Ali ne smijete žuriti! . Mješavine kao, Plumcake, Virginia br.1, Golden Extra, Simfonija, Navy Flake ... Sve ove mješavine su izvrsne ako im date priliku, "živite" s njima oko tjedan dana i pustite neka se vaša osjetila prilagode. Bitno je samo da ih sporo pušite. No, MacBaren je aromatici su druga priča ... ne tako dobra! Otkrio sam da se sve gore navedene MB mješavine osvježavajuće, a mnoge su poput "čokoladnih kolača", što je jednostavno previše za svakodnevno pušenje. Znam, znam, to je MacBaren ... ali treba mu dati priliku. Vremenom će vam se "Mixture" sve više i više sviđati!" |
|
 | |
savate Žuti zubi

Broj postova: 639 Join date: 14.12.2009 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 23.04.10 10:36 | |
| Slazem se sa svim recenim na Tobacco Rivjuzima. MacBaren su moji omiljeni duhani (aromatike ne pusim!! Bas!!) a Scotish Blend pusim svakodnevno!! I istina je da mu treba dat vremena. Prvu 50gr vrecicu sam pusio mjesec dana i naikako da mi sjedne. Sad se ne mogu skinut sa SBa!! |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 23.04.10 11:49 | |
| Niti ja! I idem ga danas poslije posla kupiti jer ga u Gajevoj nemaju, pa ću do naše najdraže milfice!  |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2598 Join date: 07.11.2009 Age: 35 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 23.04.10 14:03 | |
| u pravu je. mene je gusio, sad mi je prva liga. super duvan! |
|
 | |
imnik Oblak dima

Broj postova: 1292 Join date: 05.11.2009 Age: 36 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 23.04.10 15:51 | |
| Odlican duhan. Ne legne na prvu loptu, ali sto se duze pusi to je prijemciviji. Naravno ako se brzo vuce, pece. Kao i svi MB duhani trazi sporijem pousenje. |
|
 | |
Leo Bacam filter

Broj postova: 546 Join date: 17.09.2010 Age: 18 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 03.01.11 19:24 | |
| Fini duhan, njega treba (za razliku od nekih drugih stvari) suho i polako. Pušim ga u svojoj glinenjači i taman je sladak. |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 17.08.11 19:38 | |
| Budući da sam ja stari hrčak i uvijek svašta vučem sa sobom, tako sam neki dan u svojoj "Sport Billy" torbici negdje na dnu pronašao gotovo potpuno sasušenu vrećicu ove delicije. Kako naravno sa sobom nosim i humidrole, ubacio sam ih dva u vrećicu i kroz pola dana mješavina je bila vlažna i upotrebljiva kao da je jučer izašla iz tvornice. I što kazati? Izvrsna mješavina, u kojoj se doista osjeća duhan, ponekad jedna blaga "nutty" aroma malo iskoči u prvi plan, pa druga malko "voćnija", ma stvarno nevjerojatan duhan! U pozitivnom smislu - naravno. I nisu ni Davorin ni Dan Bučan blesavi pa da im je to defaultni duhan! Znaju ljudi što valja! |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2598 Join date: 07.11.2009 Age: 35 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 17.08.11 19:41 | |
| pa bogami itekako valja. obrni-okreni, i ja se tu negde "skrasih" |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 17.08.11 19:54 | |
| Izgleda mi da ćemo se svi prije ili kasnije "skrasiti" na tom duhanu! I još nekoj latakijskoj mješavinici pride, tek da nam život ne bude dosadan! |
|
 | |
MOVESHAKER Žuti zubi

Broj postova: 771 Join date: 30.11.2009 Age: 39 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 18.08.11 12:39 | |
| |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 18.08.11 16:34 | |
| Kad smo u klubu uglavnom "die hard" latakijaši! Ali Scottish blend teško da bi se uklopio u aromatike, niti može ići u istu grupu sa raznim Plantama ili drugim aromaticima. Meni je što ga više pušim sve bolji i bolji i šteta što ga imam samo jednu vrećicu... Izgleda da ću morati do Hvara/Hvara, a to je 40 km loše otočke ceste. No što se mora - nije teško! |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3730 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 18.08.11 19:43 | |
| Sve se slažem, pravi everday duhan..... i stvarno ima dobru room notu, kada ne smeta moju gospoju..... sve jasno. |
|
 | |
grga Oblak dima

Broj postova: 2512 Join date: 01.11.2009 Age: 37 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 18.08.11 20:15 | |
| Moju sve smeta ali cu se sloziti s vama, ovaj jako lijepo nagradi osjetila kad se polako i pazljivo pusi. |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 18.08.11 20:39 | |
| | grga je napisao/la: | | Moju sve smeta ali cu se sloziti s vama, ovaj jako lijepo nagradi osjetila kad se polako i pazljivo pusi. |
Upravo tako! To nije duhan za nestrpljive! |
|
 | |
imnik Oblak dima

Broj postova: 1292 Join date: 05.11.2009 Age: 36 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Mac Baren Mixture / Scottish blend 18.08.11 22:18 | |
| Nije ni čudo što je jedan od najprodavanijih duhana. Odlična medicina (jedino što se u Svrbiji jako teško nalazi i to ispod tezge) |
|
 | |
| | Mac Baren Mixture / Scottish blend | |
|