Leo Bacam filter

Broj postova: 565 Join date: 17.09.2010 Age: 19 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Amphora red - full Aroma 02.01.11 14:51 | |
| Amphoru sam vidio na duty free shopovima po aerodromima, bilo je i na našem Pleso-u, pa tko voli, nek izvoli naći vezu! |
|
Zeljko55 Bijeli zubi

Broj postova: 70 Join date: 07.01.2011 Age: 57 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Amphora red - full Aroma 03.03.11 10:08 | |
| Posle duzeg vremena kupio sam Amforu (crvenu) - uzeo sam je kod Nikole u pasazu KM i ne vuce na motor, dizel, benzin...ali imamm utisak kako da je izvetrio, da nema onu aromu koje se secam (moze biti subjektivan utisak). Odlicno gori, nije previse suva - taman kako treba. Otkrio sam da mi vise pase da je pusim pre podne nego uvece, mada je je i za kasno popodne i uvece dobra. Uvece radije zapalim neki od prijatnijih aromatika.
I sada jedno pitanje po stazu starijim kolegama - citao sam ovde da postoje celodnevni duvani, duvani za noc, za popodne, jutro .... u cemu je fora? |
|
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Amphora red - full Aroma 03.03.11 11:01 | |
| To je jednostavno duhan koji ti odgovara tokom cijelog dana. Nema nikakakve fore. Može to biti bilo koji duhan, a pravila nema. Nekom navečer bolje legnu aromatici, nekom englezi...Uglavnom, ne opterećuj se time. Puši što i kako ti volja! |
|
Zeljko55 Bijeli zubi

Broj postova: 70 Join date: 07.01.2011 Age: 57 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Amphora red - full Aroma 03.03.11 14:39 | |
| Hvala ti B. Ma kad bih se opterećivao ne bih pušio lulu, mislim da to nije u duhu lulaša. Mislio sam samo da "proširim znanje" jer pretpostavljam, a to je draž svakog hobija, da ima dosta razgovora o finesama. Možda, kako bi se na srpskom reklo, po Default-u postoje neki duvani koji su tako napravljeni da se puše u određeno doba dana, ili su pak pusaći tokom vremena stvorili priču o nekim duvanima koji su bogom dani za neko doba dana... |
|
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Amphora red - full Aroma 03.03.11 14:53 | |
| | Zeljko55 je napisao/la: | Možda, kako bi se na srpskom reklo, po Default-u postoje neki duvani koji su tako napravljeni da se puše u određeno doba dana, ili su pak pusaći tokom vremena stvorili priču o nekim duvanima koji su bogom dani za neko doba dana... |
E upravo si sam odgovorio na svoje pitanje, sami su pušači stvorili priču! |
|
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2972 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Amphora red - full Aroma 03.03.11 23:42 | |
| | Zeljko55 je napisao/la: | Posle duzeg vremena kupio sam Amforu (crvenu) - uzeo sam je kod Nikole u pasazu KM i ne vuce na motor, dizel, benzin...ali imamm utisak kako da je izvetrio, da nema onu aromu koje se secam (moze biti subjektivan utisak). Odlicno gori, nije previse suva - taman kako treba. Otkrio sam da mi vise pase da je pusim pre podne nego uvece, mada je je i za kasno popodne i uvece dobra. Uvece radije zapalim neki od prijatnijih aromatika.
I sada jedno pitanje po stazu starijim kolegama - citao sam ovde da postoje celodnevni duvani, duvani za noc, za popodne, jutro .... u cemu je fora? |
nije ti subjektivni osecaj, ima nesto... bas sam ja pisao da nije ista sa onom iz kutije. em je slabijeg ukusa, em sitnije rezana, ali se fino pusi i moze lepo da se mesa sa drugim duvanima. |
|