Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Amphora red - full Aroma

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
Leo
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 565

PostajNaslov: Re: Amphora red - full Aroma   02.01.11 14:51

Amphoru sam vidio na duty free shopovima po aerodromima, bilo je i na našem Pleso-u, pa tko voli, nek izvoli naći vezu!
[Vrh] Go down
Zeljko55
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 70

PostajNaslov: Re: Amphora red - full Aroma   03.03.11 10:08

Posle duzeg vremena kupio sam Amforu (crvenu) - uzeo sam je kod Nikole u pasazu KM i ne vuce na motor, dizel, benzin...ali imamm utisak kako da je izvetrio, da nema onu aromu koje se secam (moze biti subjektivan utisak). Odlicno gori, nije previse suva - taman kako treba.
Otkrio sam da mi vise pase da je pusim pre podne nego uvece, mada je je i za kasno popodne i uvece dobra. Uvece radije zapalim neki od prijatnijih aromatika.

I sada jedno pitanje po stazu starijim kolegama - citao sam ovde da postoje celodnevni duvani, duvani za noc, za popodne, jutro .... u cemu je fora?
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Amphora red - full Aroma   03.03.11 11:01

To je jednostavno duhan koji ti odgovara tokom cijelog dana. Nema nikakakve fore. Može to biti bilo koji duhan, a pravila nema. Nekom navečer bolje legnu aromatici, nekom englezi...Uglavnom, ne opterećuj se time. Puši što i kako ti volja!
[Vrh] Go down
Zeljko55
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 70

PostajNaslov: Re: Amphora red - full Aroma   03.03.11 14:39

Hvala ti B.
Ma kad bih se opterećivao ne bih pušio lulu, mislim da to nije u duhu lulaša. Mislio sam samo da "proširim znanje" jer pretpostavljam, a to je draž svakog hobija, da ima dosta razgovora o finesama.
Možda, kako bi se na srpskom reklo, po Default-u postoje neki duvani koji su tako napravljeni da se puše u određeno doba dana, ili su pak pusaći tokom vremena stvorili priču o nekim duvanima koji su bogom dani za neko doba dana...
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Amphora red - full Aroma   03.03.11 14:53

Zeljko55 je napisao/la:

Možda, kako bi se na srpskom reklo, po Default-u postoje neki duvani koji su tako napravljeni da se puše u određeno doba dana, ili su pak pusaći tokom vremena stvorili priču o nekim duvanima koji su bogom dani za neko doba dana...

E upravo si sam odgovorio na svoje pitanje, sami su pušači stvorili priču!
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2972

PostajNaslov: Re: Amphora red - full Aroma   03.03.11 23:42

Zeljko55 je napisao/la:
Posle duzeg vremena kupio sam Amforu (crvenu) - uzeo sam je kod Nikole u pasazu KM i ne vuce na motor, dizel, benzin...ali imamm utisak kako da je izvetrio, da nema onu aromu koje se secam (moze biti subjektivan utisak). Odlicno gori, nije previse suva - taman kako treba.
Otkrio sam da mi vise pase da je pusim pre podne nego uvece, mada je je i za kasno popodne i uvece dobra. Uvece radije zapalim neki od prijatnijih aromatika.

I sada jedno pitanje po stazu starijim kolegama - citao sam ovde da postoje celodnevni duvani, duvani za noc, za popodne, jutro .... u cemu je fora?

nije ti subjektivni osecaj, ima nesto... bas sam ja pisao da nije ista sa onom iz kutije. em je slabijeg ukusa, em sitnije rezana, ali se fino pusi i moze lepo da se mesa sa drugim duvanima.
[Vrh] Go down

Amphora red - full Aroma

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 3 / 3.Goto page : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Tilbury Full Aroma
» Amphora red - full Aroma
» Savinelli aroma
» Nešto malo o "blendiranju" duhana
» Macbaren Virginia No1