Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Mac Baren Plumcake

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
amaru
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 225

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   27.04.10 17:06

A ja danas u havana shopu 'oću-neću i tako par minuta...na kraju nisam uzeo...možda prilikom slijedeceg posjeta zagrebu...hebat ga
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2586

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   27.04.10 17:07

nemo jse merkas, neces da se zeznes, budi siguran Twisted Evil
[Vrh] Go down
savate
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 639

PostajNaslov: MacBaren Plumcake!!   19.05.10 20:09

OK, nemojte odmah poludit što sam Plumcake stavio pod latakie i ako mislite da treba ovaj post staviti pod neku drugu vrstu duhana, samo šaltajte.... ali objasnit ću Vam zašto!!!

Kao što se vjerojatno primjetili u klubu nisam neki zadrti fan Latkije kao ostali uglednici, ali nema ni nišat protiv nje!! Tu i tamo si ubodem neku piksu 965ice ili EMPa (Hvala časni Bayro Very Happy) ili pak Savinelli English Mixture-a, čiju su veličinu samo probrani uglednici shavtaili!!! Twisted Evil

U svakom slučaju Uglednik Shaker mi je dao na probu zadnji put Plumcake i nakon toga sam si odmah ubo' piksu!!!

Odličan duhan za svaki dan, velika količina svijetle virginie (moj omiljeni duhan), Burlly, Cavandish i naravno pinkica Latakie!!! I to baš po mom ukusu!!! čim pripališ Latakia se osijeti, kolko sam skužio po ženi, ne prigovara za smell, a ima onaj tolko željeni okus.. duhana. Na piksi piše da je umočeno sve to u Jamjkanski Rum (moš' mislit) ali to nisam osijetio u okusu već u mirisu kad se otovri piksa, što je po meni vrlo pohvalno!! Zbog tog ruma sam se pribojavao PlumCakea jer nisam baš fan aromatika, ali fakat ga nisam osijetio prilikom pušenja!!! Sve u svemu, kako sad stavri stoje, još jedan MacBaren koji ulazi u redovnu rotaciju!!!

God Bless MacBaren!!!!

ps
Nisam nigdje pod duhanima skužio recenziju ovog, relativno komercijalnog i lako nabavljivog, duhana, pa ako već negdje ima samo šaltajte post!!!

heavymetal
[Vrh] Go down
http://www.steadicam.tk/
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9089

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   19.05.10 20:36

Pisao sam ja o njemu ali se valjda recenzija izgubila negdje u "bespućima povijesne neozbiljnosti". Znam da je negdje imam pa ću je staviti na forum dok je nađem.
[Vrh] Go down
MOVESHAKER
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 771

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   19.05.10 20:40

nisi pazio - "plumcake" je smješten među aromatike:
http://www.dimlule.com/aromatici-f20/mac-baren-plumcake-t574.htm?sid=67950a0dde683bd972fed3c14e52656e

... što mi je djelomično i razumljivo baš zbog mrvice latakije koju su ubacili nutra i koju jedva razaznajem u luli od vrijesa. Iz istog razloga "plum" dimim isključivo u meeru kod kojeg tu mrvicu latakije više osjetim.
[Vrh] Go down
yankee
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 557

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   19.05.10 20:51

meni je plumcake vise za pod latakije nego aromatike....
odlican duhan,jedan od najboljih macbarena koji su nabavljivi kod nas.
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   19.05.10 22:32

verovali ili ne malopre sam iz limenke prebacivao plumcake u neku metalnu kutijicu (mislim da je od nekih cigareta, peer, zgodno za nosenje) i primetio da se miris latakije sve vise oseca kako se duvan susi. da napomenem da je jedina latakija koju sam pre pusio germains specail latakia flake (jako mi se svidjala), tako da je mozda moj njuh jos uvek osetljiv i na to malo latakije u plumcakeu Smile inace to za rum sam i ja procitao,ali mi ne mirise uopste na rum. nebitno gde ga svrstali, meni je ovaj duvan jako dobar i svaki dan je u upotrebi.
[Vrh] Go down
yankee
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 557

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   20.05.10 0:11

sta se tice tog ruma, osjetio sam ga prvi, jedini i zadnji put kad sam kupio limenku za grgu,s tim da ga nisam nikad prije pusio. prije nego sam ga predao vlasniku,napunio sam dvije lule i zbilja se osjetila jedna suptilna,blaga aroma. nakon toga brze bolje sam sebi nabavio taj duhan (vise puta),ali od te aromice vise nista...
[Vrh] Go down
savate
Žuti zubi
Žuti zubi

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   20.05.10 6:19

Da fakat Shakeru!!! ne kužim kako ga nisam snimio??? Kekica, možda da se to prebaci pod taj topic o Plumcake-u???
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   20.05.10 6:49

Budući da volim samog sebe citirati, a stariji članovi će znati o čemu govorim, prošle i pretprošle godine kad smo se bahatili i naručivali kod Richa kile duhana a našu ponudu smo gledali sa prezirom, lijepo sam govorio: "Plakati ćete vi za Mac Barenom"! bayro
I eto - ostvarilo se, doduše u boljem svjetlu nego što sam ja proricao. Ima Mac Baren odličnih duhana. Još da netko danas kupi ovaj plug pa da ga probamo...
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   20.05.10 10:45

"drzava to sam ja!" Twisted Evil
[Vrh] Go down
savate
Žuti zubi
Žuti zubi

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   18.10.10 19:49

Nakon podosta vremena,... (i problema koje sam imao sa Virginiom, pa je ne pušim mjesecima,.. pa imam predrasude prema MAcBArenu) napunih luličak Plumcakeom!!! Sjeo mi je ko' budali šamar!! Dobro,... možda je razlog tome što sam cjeli dan pridonosio pisanju novog poglavlja u Hrvackoj 7oj umjetnosti, pa se zato osijećam malo glupavo,... ali sve u svemu,.... jako dobro!!!

Latkie taman kolko' meni treba!!!

ps
Nadam se samo da mi opet neće nepce stradati!!! Very Happy
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   18.10.10 20:13

Neće! A ako te treba šamarati, samo javi, učiniti ću to za prijatelja sa velikim plezijerom! Cat fight Plumcake je odilčan duhan, samo ga nemoj saugati kao sivonja!
[Vrh] Go down
Debason
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 66

PostajNaslov: Re: Mac Baren Plumcake   18.10.10 20:40

Nisam probao, baš me zanima!
Kolko dođe?
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator