Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

zena i dim lule

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
zgb neron
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 178

PostajNaslov: zena i dim lule   16.11.08 23:34

Eto moja zena me potaknula da napisem ovu temu za razgovor posto i sami (neki od vas) imaju istih problema ,a to je da zena i dim lule nejdu bas zajedno pa me zanimaju vasa iskustva sta to zene od duhana prihvacaju a sta ne .Eto ja jos nisam nasao duhan koji odgovara mojoj supruzi ali se nadam da cu nesto naci i za nju a ne samo za svoj gust.

pozdrav
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   16.11.08 23:38

Moja kaže da joj Ćelavi profesor fino miriši, a za latakijama baš nije luda. No s vremenom se je navikla i kaže da joj ne smetaju previše. Eto, rješenje ti je da dimiš sve dok ona ne popusti.
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 0:16

Da. Uglavnom baš nisu lude za latakiom.
Znam da dečki pričaju da padaju komentari u smislu "tamjan, spaljena kamionska guma" i slično. Probaj sa nekim aromatikom preko dana, a kad svi odu na spavanje (recimo u ova doba) e onda deri po latakiji.
Ali što Krunek - don Coronado kaže, sve je stvar vremena i treninga - sve popuste - prije ili kasnije...
Ja još uvijek imam tu mogućnost da na poslu mogu pušiti, pa ipak izbjegavam ujutro pušiti latakie - uglavnom se držim Richevih mješavina, a imam i dva aromatika u rezervi (Peterson 2007. i Da Vincija), pa kad je frka, njima odobrovoljim svoju suradnicu.
Latakia je za lagane subotnje ili nedjeljne šetnje, ali i onda riskiraš grintanje. Sve je stvar vremena. Zamisli da ženi pripališ cigaru debelu kao noga od klavira - e tada bi garant letio! Cat fight
[Vrh] Go down
Greg
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 239

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 0:18

Moja draga je presretna što sa cigareta prelazim na lule i niti jedan duhan ju još ne smeta, bar u usporedbi sa cigaretama, ali niti jedan joj ni ne miriši baš dobro da bi poželjela dima u stanu. Bar se ne buni i zbog toga sam jako sretan. Ali pomalo se interesira, probala je par puta i mogla bi i ona početi sa lulama i možda se jednog dana i pridruži društvu Very Happy Samo polako da joj se slučajno ne zamjeri. Mislim da ću naručiti ćelavca i slijepe losove da joj imam kaj za ponuditi kad joj se prohtije, naravno uz filter. Uostalom i meni su ti duhani jako dobri, sam kaj bi si ih malo podebljao da mi ne fale cigarete.

Rješenje je baš guštati ko prasac u onima koji im smetaju, kao latakije, pa popustiti njima za ljubav pa za po doma prijeći na one koji nisu baš toliko napasni za okolinu Smile I dobro nadoknaditi sve u krevetu, kak stara latinska kaže: penis bonus, pax in domus. Very Happy
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 0:27

Pax - ne pacis! Pax je nominativ, a pacis genitiv. Prema tome "Tabaccus bonus pax in domus"! Mala ispravka, ali sam drvio devet godina latinski pa mi takve stvari zapnu za oko. No hard feelings! Very Happy
Meni je recimo smetao dim cigarete dok je moja suradnica još pušila (sad je prestala i svaka joj čast). Pušila je sirotica bijeli Ronhill a ja sam je optuživao da kupuje to na placu od švercera, ona je dokazivala da nije i pokazivala markicu - uzalud.
Recimo, kad Šokre zapali svoju škiju ne smeta mi, ali taj nesretni bijeli Ronhill stvarno smrdi do neba.
A ako ti se puše cigarete - pa zapali - punoljetan si. Samo će ti vremenom sve manje i manje trebati. I ja sam u ratu pušio tri godine cigarete, ali kad sam se skinuo, lula, tu i tamo koja cigareta, danas vrlo rijetko, tu i tamo ako je neka frka ili nervoza, inače, ništa. No, ako i zapalim, ne peče me zato savjest!
[Vrh] Go down
Greg
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 239

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 0:28

prestigao sam te sa popravkom Smile ipak sam davno učio latinski
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 0:30

Sve pet! Vidim sve sami latinisti!
[Vrh] Go down
zgb neron
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 178

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 1:07

znaci celavac je ok morati cu na karticno poslovanje onda jos nisam nista narucivao preko neta ali sta se moze sve za celavca cheers

ima jos koji duhan da zenama odgovara?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 9:46

Dan Tobacco: Da Vinci, Esoterica: Stonehaven, MacBaren Original Choice - ovog imaš kod nas. Uglavnom pogledaj malo recenzije na www.piperson.org Imš tamo par duhana bez ženama "omražene" latakije. lula
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 10:21

Ma uzmi ti lijepo 16 unci Chipmann hilla, zavali se, skini cipele - poželjno je i da čarape daju svoj "štih", povuci dobar gutljaj "Žuje" iz boce, glasno podrigni, pa ako bude prigovarala, zna se.... affraid
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 10:22

Dobro tata zbori, pa mora se znati tko je gazda u kući.
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 10:29

Eto! Nema labavo! Mora se znati tko nosi čarape u kući! bounce
[Vrh] Go down
abudimir
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 638

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 19:09

Moja djevojka kaže da svi ti duhani nju guše. Imaju joj preintenzivan miris. Naravno, sve to mene ne sprječava da dimim, ali u to vrijeme mogu zaboraviti ljubljenje... lula
[Vrh] Go down
http://www.reverbnation.com/zaynband
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 19:47

Pa nemoj je ljubiti! TKo te sili! Imaš vremena! Znaju se prioriteti! What a Face
[Vrh] Go down
abudimir
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 638

PostajNaslov: Re: zena i dim lule   17.11.08 20:34

A što ću kad volim ljubiti... romeo

Onda ti ja kumim, molim pa na kraju prijetim da ću je osramotiti... To uključuje napadaje po kafiću, počnem pjevati, vrištati, svaki put kad ona ustaje od stola - ustajem i ja. Poanta je da ona zna na što sam sve spreman tako da nikad ne moram u biti sprovesti nešto od toga u djelo. Dovoljno je da zaprijetim... Twisted Evil

Kompromis pod svaku cijenu... žirafa
[Vrh] Go down
http://www.reverbnation.com/zaynband

zena i dim lule

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 3.Goto page : 1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» zena u islamu
» zena i dim lule
» Hilson lule od bakelita
» Čišćenje lule