| | Veliki mešetari, ili “ko će koga“... | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Beluga Bacam filter

Broj postova: 544 Join date: 30.06.2008 Age: 47 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 17:49 | |
| Sad sam iskopao ovaj stari članak, za koji verujem da je pouzdan... http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2007&mm=10&dd=24&nav_id=269292&fs=1 Da sam na vreme čitao, verovatno bih se obezbedio sa zalihama BS... Mislim da je Imperial bio većinski vlasnik Galahera... I ko bi rekao da ce prodati BS da bi mogao da kupi Altadis... Koji je u stvari španski. A radio je i Gauloises i Gitanes... Život je izgleda jedna velika španska serija...  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 17:56 | |
| Nemoj otvarati stare rane  |
|
 | |
Beluga Bacam filter

| Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 18:02 | |
| Ma moramo se na vreme informisati, da nam se ne desi da sutra pročitamo u novinama da nam je Rich propao kao žrtva recesije... ...onda jao nama... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 18:07 | |
| Nema više BS-a, krepao i Dunhill, pa valjda će Rich opstati još neko vrijeme  |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3897 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 18:11 | |
| kako sve ide neće ni Rich dugo..... Ostaje nam majstor Bayro kao varijanta.... |
|
 | |
Beluga Bacam filter

| |
 | |
Beluga Bacam filter

| Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 18:35 | |
| Dakle, život je gori od španske serije... evo iza čega sve stoji Altadis....  http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Altadis_brands |
|
 | |
Beluga Bacam filter

| Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 18:50 | |
| I ovo je bio “grand finale“ od prošle godine... http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2007&mm=02&dd=24&nav_id=233954  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 20:30 | |
| U svakom slučaju i dalje nastavljam s gomilanjem zaliha. Jer danas jesi, sutra nisi. |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 22:08 | |
| Lijepo sam vam zborio; "Plakati ćete vi za Mac Barenom!" Ali to se profinilo, pobjesnilo, ništa lošije GLP-a se ne puši, to se ima, to se troši.... I došla rit na šekret, ili kako bi naši istočni susjedi rekli "došla maca na vratanca!" |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 22:23 | |
| A nemoj tako. Priznaj kada si zadnji puta kupio nekog MacBarena? Istina je da se vremena mijenjaju i to na lošije za nas pušače, no dok god je nabavka ovih krasota "pristupačna" treba uživati u njima. Kad jednom sve to postane povijest, onda ćemo dimiti OC i ljubomorno čuvati neku od krasota koju smo u zlatna vremena uskladištili. |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 22:38 | |
| Ako te baš zanima, u subotu! Idem ja tako Jurišićevom i ponosno pušim Chipmann Hill, a ispred mene čičica slasno puši Original Choice. Tako mi je zamirisao da nisam odolio, nego sam ga kupio u Tocororu i eto - 40 grama ode kao da ih nikad nije niti bilo. Isto tako, Antiša je u subotu pušio Scottish blend, nisam ga pušio, ali je isto krasno mirisao. A dečki često znaju kupiti i Navy Flake, koji je meni uvijek bio odličan duhan. I sad u željeznoj rezervi čuvam četiri Mac Barena (dva S.B. i dva N.F.) da ih otvorim onog dana kad budem išao u penziju. Ne kažem ja da je to najbolji duhan na svijetu - daleko od toga, ali me za Mac Baren vežu neke druge stvari i druge situacije kada je bio jedino dostupan pa mi je i bio najbolji. Osim toga - Mac Baren ima svoj standard koji već decenijama drži i to treba cijeniti! |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 22:43 | |
| Nemoj me krivo shvatiti, nisam ja popljuvao MacBarena. OC, Scottish i Navy su sasvim pristojni duhani. No da MacBaren ima i par užasa je istina. Ja osobno već godinu dana nisam kupio niti jednog MacBarena. Ne zato jer su mi svi loši, već zato što pokušvam isprobati i nabaviti što više blendova kojih kod nas nema, niti će ih ikada biti. |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 22:58 | |
| E onda ti trebaju tri života i puuuno zdravlja. Eto ja se sjećam nekih duhana koje sam pušio pred dvadeset - trideset godina, sjećam im se i kutije ili vrećice, ali se ne mogu sjetiti više njihove arome. Dobro, sjećam se je li bio aromatic ili englez, ali ništa više od toga. To su svi oni duhani koje Rich ima pod "drugstore tobaccos", kao Half&Half, Troost i slični.... Naravno da Mac Baren ima loših duhana. A koja ih firma nema? Netko voli 965-icu, ali mu recimo Standard Mixture ne paše..Eto samo mali primjer. A ima toga u svim boljim obiteljima! |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Veliki mešetari, ili “ko će koga“... 25.11.08 23:05 | |
| Ma sve pet, slažem se u potpunosti. No da skratim i rezimiram priču oko kupovine MacBarena. Trenutno istražujem McClellandove duhane i sva raspoloživa sredstva mi na te duhane. Isto tako sam prije istraživao MacBarena, isprobao sam mislim većinu što se kod nas moglo nabaviti. A nadam se da ću imati prilike istražiti i još koji brend. |
|
 | |
| | Veliki mešetari, ili “ko će koga“... | |
|