Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Da li netko zna?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
dean
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2195

PostajNaslov: Da li netko zna?   12.01.08 15:02

Gdje kupiti Dunhillove duhane u Zagrebu?
[Vrh] Go down
http://www.dimlule.com
Cupi
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 3

PostajNaslov: Re: Da li netko zna?   02.08.08 13:38

Koliko ja znam, nigdje!

Zadnji izvor bio je duty-free na aerodromu, no i to je davno presahnulo - zadnjeg sam kupio još u studenom 2004....

Znate li za kakav izvor van Hrvatske (u bližoj okolici ili možda pouzećem)?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Da li netko zna?   02.08.08 14:53

Pozdrav Cupi, dobrodošao na forum. Ovo je već jako stara tema. Duhnillovih a i ostalih vrhunskih duhana imaš koliko god želiš na www.4noggins.com , odakle skoro svi mi naručujemo.
Molio bih te da se predstaviš u temi upoznavanje.
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Da li netko zna?   03.08.08 9:48

Da, stvarno, ova tema sa Dunhillovim duhanima stara je koliko i forum i milion puta prežvakavana...
Bilo je nekih poluinformacija da bi ga moglo biti u Hrvatskog, da će ga uvoziti "Camelot", no - pljućak...
U Sloveniji na Šentilju (bivša slovensko-jugoslavensko-austrijska granica), ga imaš u Kompasovom djutiću sa desne strane, idući prema Grazu, i to dvije vrste 965-ica i EMP po 8 eura, Snješko nas je obavijestio da Mild Mixture ima "Maximarket" u centru Ljubljane.
U Austriji zlo & naopako...Samo 965-ica i EMP po popularnoj cijeni od 9,99 (što će reći 10) eura.
Italija - master of disaster! Još puuuuno skuplji nego u Austriji, isti izbor, a većina lopina u tabaccheriama traži da im se plati gotovinom. O tome se Sessa pisao elaborate na forumu! Italija - samo pipe - ali i to u krajnoj nuždi...!
Dakle za sve nove članove koji bi želeli probati legendu - samo jedno mjesto kako je Krunek napisao Rich i www.4noggins.com.
Ima i Dunhilla u limenkama (piksama, pločevinkama - kako vam drago) ali ga ima i u rinfuzi. Mnogi stari (a i mlađi) morski psi sa ovog foruma poput Šokrea, Davorina, ms. Foubarda, Kruneka, o Jerici i Snješku da i ne govorimo, te moje malenkosti naručujemo preko njega i to je to!
A pipe - preko interneta preporučujem www.cupojoes.com jer ovi iz Smokingpipesa su lopine i bezobraznici.
[Vrh] Go down
Cupi
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 3

PostajNaslov: Re: Da li netko zna?   05.08.08 1:52

Hvala puno na iscrpnim odgovorima!

Da, budem se predstavio, čim nađem vremena, nema frke :.)

Veliki pozdrav starosjediocima!
[Vrh] Go down

Da li netko zna?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Početak školske godine
» Da li netko zna?
» Dali je netko čuo za Bruyere lule
» Kaj bu netko ljut :)