|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
abudimir Žuti zubi

Broj postova: 638 Join date: 23.06.2008 Age: 26 Lokacija: Bjelovar
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 09.12.08 23:06 | |
| Čemu odmah ljutnja  "Pogreši čovek..." (Prihvaćam ruku tvoje kćeri ako ćemo tako zakopati ratnu sjekiru... i zaplesati oko vatre  ) |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 09.12.08 23:28 | |
| Dečki, ako sam ja započeo tu vrstu zajebancije, nigdje ne piše da me morate sljediti!! Drugim riječima, imam privilegiju zezati se na takav ili sličan način jer smo nas dva veliki frendovi, a vi klinci STOP...Kako Davorin kaže - langsam!!!
Tata, znaš da sam laprdao i šalio se!! Sorry!!! |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 09.12.08 23:37 | |
| Znam, Šokre, znam, ali drugi ne znaju! I zato mi je dosta likova koji mi u lice govore "Vi", a onda mi seru preko foruma i gledaju tko je što popio i tko je kome što popio. Nemam više ni živaca ni vremena ni volje natezati se sa takvim uzaludnim likovima niti ih gledati - zaludan posao! A tebi sam blento danas poslije tri popodne rekao da sam cijelo poslijepodne zauzet sa svojim predavanjima, no očito me nisi ili čuo ili shvatio što ti govorim, pa mi je mobitel bio na "silent modu"! Ne ljutim se ja na tebe, a svoje ću postove pobrisati. Svoje smeće uvijek sam za sobom pokupim. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 09.12.08 23:44 | |
| Ništa nemoj brisati do sutra kad se vidimo i sve dogovorimo.... |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Nepostoječe članovi 09.12.08 23:50 | |
| Pa kome to smeće treba? I onako je forum postao džungla. A za sutra nisam siguran. Ma više za ništa nisam siguran, niti za klub, niti za forum....Dosta je... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 09.12.08 23:56 | |
| Ja sam siguran jer smo puno toga zajedno napravili i još imamo puno posla. Pizda tko izda i idemo spat jer ćemo sutra biti pametniji  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Nepostoječe članovi 10.12.08 0:00 | |
| Da. Jutro je pametnije od večeri. To je istina. |
|
 | |
Greg Peče me jezik

Broj postova: 239 Join date: 30.10.2008 Age: 29 Lokacija: Zabreg
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 10.12.08 0:07 | |
| Bayro nadam se da te nisam ja naljutio. Što sam god laprdao u tvom smjeru to je bilo iz čiste zajebancije, valjda to razumiješ, to je samo zeka peka o kojoj god se temi radilo. Siguran sam da ni ostali nisu ništa loše mislili, naj se sad durit. Shvaćam ak si imao teži dan, a za ovo te nisam mogao ozbiljno shvatiti, bio sam 100% siguran da se zezaš. Bumo u četvrtak jedan šumadijski složili!  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Nepostoječe članovi 10.12.08 0:10 | |
| Složi si ga sam! I popij ga sam! Tako je najbolje! |
|
 | |
Greg Peče me jezik

Broj postova: 239 Join date: 30.10.2008 Age: 29 Lokacija: Zabreg
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 10.12.08 0:14 | |
| Ok onda ja idem. Smatram da ovo nije u redu i ak mi Imate kaj za reći recite mi to u lice ili preko PM-a. Sad moram u krpe. |
|
 | |
Beluga Bacam filter

Broj postova: 544 Join date: 30.06.2008 Age: 47 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 10.12.08 8:21 | |
| Bayro, moram da ti se izvinim ako je i moj post kumovao tvojoj ljutnji - ali zaista je šala bila u pitanju. A i pesmu sam zakačio sve misleći da je u pitanju i šala da ćeš otići sa foruma...  |
|
 | |
miha1981 Bijeli zubi

Broj postova: 37 Join date: 09.11.2008 Age: 30 Lokacija: Ljubljana, Slovenija
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 10.12.08 8:45 | |
| | Ramio je napisao/la: | Nećete valjda za ozbiljno g.Bayro napustiti nas jadnike koji nemamo pojma i treba nam pomoć?? Vi ste najvažniji razlog kaj sam ja pristupio forumu.(uz lulu, dim i nikotin). Iskreno |
Potpisujem |
|
 | |
hrvoje Peče me jezik

Broj postova: 150 Join date: 02.06.2008 Age: 22
 | |
 | |
zgb neron Peče me jezik

Broj postova: 178 Join date: 18.01.2008 Age: 38 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 11.12.08 19:01 | |
| bajro ovaj forum bez tebe nebi bio to sta sad jest i svi ostali nebi imali ni jedan post ni ja ni niko drugi niti bi bilo tko drugi napisao ni jedan post da tebe nema ,cak kad moja zena sijedne pored mene da malo prolista ti si je najvise raspolozio i carobno utjeces na ljude zato nemoj druge krivo shvatiti samo se zezaju, nekima zajebancija ide od ruke nekima nejde ,jel imaju cudnije poglede na svijet od drugih ,ili nesto drugo, ali ipak oprastati je ljudski cim vise oprastamo to ce mo biti sretniji ako ikad nekog povrijedim na ovom forumu ili u razgovoru neka mi oprosti jer to nikako mi nije namjera nego jedna lijepa zezancija i druzenje zgb neron |
|
 | |
ChuPp0 Bijeli zubi

Broj postova: 22 Join date: 25.08.2008 Age: 30 Lokacija: Sarajevo
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 11.12.08 23:51 | |
| uh dobro je vala, bas sam se bio prepao. Iskreno od samog pocetka ova mi je stranica postala opsesija i svakih sat dva sam tu (sto se moze i provjeriti) i nije mi bas bilo svejedno ova dva dana nikako. Mislim, sa moje strane gledista, vama je super, druzite se, cugate, pusite... ja jos nisam nikog vidio da pusi lulu u zivo pored mene, da vidim kako to ide, a sa ovim forumom sam postao vlasnik vec dvije, za mene neprocjenjive lule. Sa moje strane, ja sam pale sam na svijetu! Nit' imam sa nekim da je zapalim (osim imaginarno sa vama) niti ista, sto vi imate privilegiju. Ako nista i da se posvadjam! Tako mi grah pao. Ne pisem puno, tek se uhodavam, kad, zasto i sl. Sad se vec moze lakse disati pa kako god. Naravno ako mognem sta pomoci tu sam na raspolaganju uvijek. kako god...  |
|
 | |
|