|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
bayro Moderator

Broj postova: 9091 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 11.12.08 23:58 | |
| Pa dođi! Eto, večeras smo se čuli sa Belugom - on će vjerojatno do Zagreba oko Nove godine, nešto sa Krunom - svojim susjedom kombinira, pa navrati! Imaš forum - nisi Pale sam na svijetu. Pitaj Kruneka kako je njemu u Osijeku! Ista priča kao i tebi u Sarajevu! I samo piši! |
|
 | |
Beluga Bacam filter

Broj postova: 544 Join date: 30.06.2008 Age: 47 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 12.12.08 7:35 | |
| | ChuPp0 je napisao/la: | ... ja jos nisam nikog vidio da pusi lulu u zivo pored mene, da vidim kako to ide, a sa ovim forumom sam postao vlasnik vec dvije, za mene neprocjenjive lule. Sa moje strane, ja sam pale sam na svijetu! Nit' imam sa nekim da je zapalim (osim imaginarno sa vama) niti ista, sto vi imate privilegiju....
|
Nije baš da patroliram ulicama, ali u zadnjih desetak godina mogu da ti nabrojim na prste jedne ruke koliko je ljudi pored mene pušilo lulu... Zadnji put sam letos prošao pored gospodina koji je sa suprugom sedeo u nekoj bašti kafića u Knez Mihajlovoj, a očigledno je bio turista sa nekog od onih brodova koji se kotrljaju niz Dunav...
Pre dve nedelje - na ulici sam osetio neki blag, vrlo lep aromatik i nekoliko minuta se osvrtao da vidim ko puši, ali nisam uspeo...
Tako da, ne sekiraj se - sve što je istočno od Zagreba, trend lulašenja je sve lošiji. Zato, eto nama foruma i što je lepše - prijateljstava koja to zaista i jesu  |
|
 | |
miha1981 Bijeli zubi

Broj postova: 37 Join date: 09.11.2008 Age: 30 Lokacija: Ljubljana, Slovenija
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 12.12.08 8:36 | |
| | kkurilj je napisao/la: | | Ovaj forum je posebno stanje uma, ovakvog mjesta nema nigdje dalje. Zamisliti dan bez ovih krasnih ljudi za mene je noćna mora. |
Slažem se! I gdje bi drugdje čovjek mogao, da dobije moralni suport kad mu več 7 dan carina drži paket i ne pušta ga dalje. Bojim se, da ću dobiti več upušene lule bez kojekakvih gratis samplera duhana. |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Nepostoječe članovi 12.12.08 9:43 | |
| Ne soli mi ranu Miha! I meni već dva tjedna od Richa ništa ne dolazi...Niti obavijest od carine barem! Možda su to gužve oko Božića, do sada je sve bilo u redu i stizalo za tjedan dana, a sad je već prošlo više od dva tjedna. No, ako je sve zlo u tome - lako ćemo! |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 13.12.08 15:52 | |
| I zanima me tko me sljedi??? |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Nepostoječe članovi 13.12.08 16:11 | |
| Točno! Ima nas više. Bilo bi dobro da Krunek ima i administrativne ovlasti, jer ovo prepucavanje stvarno smisla nema! Ili će Kruno imati administrativme ovlasti ili odosmo mi na drugi forum, gdje će se moći samo uz preporuku ili nakon određenog vremena! Mislim da nas ima dosta kojima je puna kapa "genijalaca"! Ja imam brojeve i e-mailove uglavnom svih dečki koji su tu nešto duže i kojima je stvarno mjesto na forumu, a drugi neka se igraju ovdje u pješčaniku! Mislim da će me većina "starih" članova podržati. Ne osnivamo ni nikakvu novu stranku, da me se ne shvati krivo, ali se sve ovo razvodnilo i pretvorilo u baljezganje bez kraja i konca... |
|
 | |
Greg Peče me jezik

Broj postova: 240 Join date: 30.10.2008 Age: 29 Lokacija: Zabreg
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 13.12.08 16:31 | |
| Samo naprijed dečki! Znam kako to najčešće završava, a vas 2-5 će sigurno biti u stanju održavati taj forum interesantnim. Osim toga ekskluzivni zatvoreni forum će stvarno pomoći održavanju tradicije pušenja lule. Hvalevrijedno! Inače ovaj post je napisan u ironičnom tonu, samo mala napomena za one koji ju teže razumiju kad je u pisanom obliku. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 13.12.08 16:38 | |
| Prije nekoliko dana si se demonstrativno oprostio, a sad si ponovo izgmizao da nas počastiš kojom svojom mudrošću. Pa dobro kaj si ti? Uš? |
|
 | |
Greg Peče me jezik

Broj postova: 240 Join date: 30.10.2008 Age: 29 Lokacija: Zabreg
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 13.12.08 16:40 | |
| Odustao sam od kluba i tamo sasvim sigurno više neću svratiti. Forum je javna stvar i jedino me administrator može izbaciti ako smatra da je potrebno.
Svoje uvrede zadrži za sebe, stvarno nije dostojno jednog gospona da se tako ponaša. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 13.12.08 16:44 | |
| Šteta što nećeš svratiti do kluba...Baš mi je žao. I ovo nije napisano u ironičnom tonu..... |
|
 | |
zgb neron Peče me jezik

Broj postova: 178 Join date: 18.01.2008 Age: 38 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 13.12.08 23:17 | |
| krunek reci ti nama kad ce mo mi iz kluba kod tebe na fis sad mi je nekako riba zamirisala pa se sijetio fisa |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 14.12.08 0:12 | |
| Moja vrata su uvijek otvorena. Ajde organizirajte neki put u Osijek. Kotlić je uvijek spreman. |
|
 | |
zgb neron Peče me jezik

Broj postova: 178 Join date: 18.01.2008 Age: 38 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 14.12.08 0:24 | |
| ma vijerujem ali malo je pre hladno da uz rijeku stojimo zmrznuli bi se  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Nepostoječe članovi 14.12.08 1:05 | |
| Upravo tako! Uf, koliko sam puta spremao fišić uz Dravu! I nikada - NIKADA nije bilo hladno! Malo te grije rakijica, malo široka slavonska duša!  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Nepostoječe članovi 14.12.08 1:15 | |
| Ajoooj  |
|
 | |
|