Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Davidoff Green Mix

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Stjepan
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 218

PostajNaslov: Davidoff Green Mix   20.01.08 2:38

Dali netko ima iskustva s njime? U ponedjeljak mi stiže piksa pa da znam što očekivati.
[Vrh] Go down
http://svego.fotozine.org
dean
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2195

PostajNaslov: Re: Davidoff Green Mix   20.01.08 2:55

Bayro bi mogao znati jer on visi u frankopanskoj gdje ga imaju Smile
[Vrh] Go down
http://www.dimlule.com
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Davidoff Green Mix   20.01.08 9:53

Nije baš da visim, (još ne, kad ću ja visiti to će biti na svim naslovnicama )affraid No, treba biti informiran. Davidoff green mixture je odlična mješavina i nije skupa (oko 60 kuna) u FRANOPANSKOJ GDJE VISIM! Izvanredna mješavina doista vrhunskih duhana, sa laganim štihom latkakie. Ne ćeš požaliti, osim ako si ga naručivao preko neta. Ne isplati se, jer se može dogoditi da te carina odere. Što se tiče duhana koji se mogu kod nas kupiti, a sad je ipak relativno pristojna ponuda, uvijek uzmem duhhan kod nas, jer kad uračunaš carinu, ne isplati se, a opet, ako ideš van, tu je gorivo, cestnine, vinjete..
S druge strane, ako određenog duhana kod nas nema, a ti si se napalio, pravac Slovenija ili Italija, u Austriji sam bio u Klagenfurtu, ma to je čista seljačija, izbor duhana osrednji, lule katastrofa, i šećer na kraju, već sam se bio odlučio za jednu Petersonku, ali ne primaju kartice, već me jodler blijedo gleda i uputi me na bankomat. U Graz se spremam, jer naš velepoštovani administrator (on tamo visi!) kaže da tamo ima neki dućan sa svim krasotama. Znam da sam offtopic, ali Italija ipak ima veći izbor, no duhani su preskupi, definitivno, dakle van po samo ako si se ekstremno popalio na neki duhan! Italija je definitivna destinacija za lule, dati ću ti i adresu ako se uputiš u Trst.
[Vrh] Go down
Stjepan
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 218

PostajNaslov: Re: Davidoff Green Mix   20.01.08 16:34

Puno hvala na odgovoru. Ma nije naručen preko neta. Kupio mi ga je kolega u Beču. Jednom sad do sada naručivao duhan iz US i toliko su me opeljušilji za carinu i porez i sta ja znam sto ne da sam odustao do daljnjeg od takvih pothvata.
[Vrh] Go down
http://svego.fotozine.org

Davidoff Green Mix

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Davidoff Green Mix
» Davidoff Royality
» Davidoff - danski miks
» Vrste duhana za lulu
» Shta mislite o golim fotkama Ashley Greene?Da li ste razocharani?:(