| | Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Cinober Bijeli zubi

Broj postova: 87 Join date: 10.02.2010 Age: 24 Lokacija: Periferija
 | Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 19.10.10 19:35 | |
| Pa, da su im prek radija javili da je netko od nas kažnjavan vrlo vjerojatno bi me i pokupili A ovo sa mješanjem...i ja sam pokušao s virginiom jer mi (između ostalog) nije baš htjelo gorjet al nije ispalo dobro. Baš me zanima kaj Keko koristi |
|
 | |
Triangl Peče me jezik

Broj postova: 294 Join date: 19.02.2010 Age: 24 Lokacija: Zaprešić
 | Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 19.10.10 20:23 | |
| Koja kultna priča stari moj!  |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2974 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 19.10.10 23:24 | |
| pandurska posla.  besposlen pop jarice krsti... |
|
 | |
Cinober Bijeli zubi

Broj postova: 87 Join date: 10.02.2010 Age: 24 Lokacija: Periferija
 | |
 | |
yankee Bacam filter

Broj postova: 557 Join date: 16.03.2010 Age: 24 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 23.10.10 19:18 | |
| Napokon sam omastio brk sa ovim duhanom i mogu reci da je prava delicija!! |
|
 | |
Darko Bacam filter

Broj postova: 534 Join date: 17.04.2011 Age: 39 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 20.06.11 9:51 | |
| Upravo došao od Goge, kupio zadnju kutiju 3P iz trgovine... izmučio kutiju dok sam je uspio otvoriti, baš je jako vakumirana. Narezao sam malko toga za 1/4 lule, prvih par laganih dimova je samo gorko i jako, ali brzo je počelo biti puno, fino, slatko za prste polizati. Ovaj duhan je dama, treba samo nježno sa predigrom, uvlačenjem, a kad se razvije, zapali kako treba, bude milina od mirisa iz lule, punog je slatkog okusa, potpuni doživljaj duhana. Četvrtina male lule me nije uspjela lupiti, ali osjetio sam nikotin itekako, vjerujem da će biti još bolji kad odstoji par dana, kad zaboravi vakuum kutije.
Mislim si da bi ga bilo dobro probati malko pomješati sa MB Navy flejkom u luli, moglo bi ispasti ko čokolada sa čilijem. |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 20.06.11 10:03 | |
| Eto; svima vam odgovara, samo meni nikako! Davao sam mu šansu barem pet puta i ne ide! A mislim da nitko pored  i mene nema toliko iskusan i grub jezik koji se kalio još na "Banatskoj ruži" i ostalim Ex Yu krasotama! Ne ide pa ne ide! No kome paše - sretno mu bilo! |
|
 | |
Darko Bacam filter

| Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 20.06.11 10:18 | |
| Tu se može kapeličariti oko rezanja, napravio sam jako tanke strugotine skalpelom koje dalje nisam puno dirao nego samo sipao u lulu i blago tampirao, ko zna kako bi bilo da uzmem nešto tuplje za rezanje. |
|
 | |
Alex Peče me jezik

Broj postova: 161 Join date: 03.05.2011 Age: 32 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 20.06.11 10:45 | |
| Cisto solidan duhan,meni osobno finog okusa,a rezao sam ga svicarcem koji stalno nosim u torbici.Prvo po duljini kako je presan,a zatim na sitne kockice.Najvise mi odgovara u jutarnjem terminu uz capucino ili crni caj.Ako ga bude ucestalo kod nas,ide u stalnu rotaciju. |
|
 | |
Darko Bacam filter

| Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 21.06.11 22:36 | |
| Evo isprobao sam ga u morti, meru-klubskom turčinu, mukijevom vrijesu, izvrstan je, najbolje se puši u vrijesu... u morti ispada mračniji i gorči, u meru onako nit smrdi nit miriše, u vrijesu je sladak i pun.
Svakako ću ga opet kupiti prvom prilikom, tu se već bilježim kod papašrumfa kad i ako bude nabava balkan latakie. |
|
 | |
Alex Peče me jezik

Broj postova: 161 Join date: 03.05.2011 Age: 32 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 22.06.11 20:24 | |
| | Darko je napisao/la: | Svakako ću ga opet kupiti prvom prilikom, tu se već bilježim kod papašrumfa kad i ako bude nabava balkan latakie. |
Zar se nismo dogovorili da jednom mjesecno saljemo u nabavu? |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 22.06.11 20:34 | |
| Nemojte mi tu offtopičariti! To smo se dogovorili sa  i biti će tako! A ti si se Čudnovati malko zaigrao! To se meni isto dogodilo nakon što sam pred dvije godine u Istri u tri dana sprašio sto grama zelenog Sillema, koji je moćni (i odličan) aromatik. Nakon toga su mi svi, ali doslovno svi duhani bili kao da pušim sijeno, jer mi je taj zeleni Sillem (a odličan je vrag ga odnio!) naprosto toliko otupio jezik da mi je sve drugo bilo bez veze. Jedina terapija je bila, - stroga apstinencija i uzimanje zelenca u malim dozama! |
|
 | |
Darko Bacam filter

| Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 22.06.11 21:14 | |
| Bez brige, nisam tak gadno zaglavio, još stignem, samo skupljam stvari za stalnu rotaciju, kad je vruče, latakije, flejkovi, sapuni su IN jer sporo gore. |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 22.06.11 23:33 | |
| Flakeovi su odlični za  XXL seriju! Jučer sam pušio Orthodoxa u njoj, bilo je malo vjetra i ode cijela pipa za pola sata. E za takve lule su flakeovi odlični (srećom imam Navy flake sa sobom), jer sporije gore! |
|
 | |
Darko Bacam filter

| Naslov: Re: Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug 22.06.11 23:39 | |
| Nisam se još usudio popušiti odjednom tu količinu 3P, ali probat ću to u onoj lijepoj  vrijesuši španjolki. |
|
 | |
| | Još jedan novi od Petersona: Perfect Plug | |
|