Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Balkan Latakia

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15
Autor/icaPoruka
LenkoSmrk
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 372

PostajNaslov: Re: Balkan Latakia   04.02.12 18:12

Marine vrlo moguče, Londonac me 100% ispalio u orbitu, još me daje euforija Laughing
[Vrh] Go down
Marin Split
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 616

PostajNaslov: Re: Balkan Latakia   04.02.12 19:50

Londonac je odlican, ja ga podimin u 7 dana, ono bas fin kako treba. Ni jedan duhan ne odskace u mjesavini, fenomenalno. Koliko san primjetija ti si ljubitelj aromatika, ja bas i nisan. Za mene su engleske misavine sa i bez latakije aromatici i to prirodni, jer su orientalni duhani poprilicno aromaticni i nista mi nemoze zaminit ljesnjakasti, blago kiselkasti i pikantni okus tih mjesavina. Room note me iskreno ne interesira, moji ukucani su navikli na latakiju Very Happy i vise in pase taj miris nego neki čajevi od aromatika Smile Sad ti je gotovo dragi moj Very Happy kad ti se malo jezik privikne vjerovatno neces vise nikad kupit aromatik (iako ima dobrih aromatika, necemo se lagat), al to je ono sta Bayro zna rec, cisto da imas jednog u rotaciji kojeg ces sa vrimena na vrime zapalit samo da te mine zelja Very Happy
[Vrh] Go down
LenkoSmrk
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Balkan Latakia   04.02.12 20:09

Hehe Marine, bojim se da si upravo.
Aromatic "sam" fan, jer sam još uvjek početnik. Ali srečom počeo sa dobrim duhanima, kojih recenzije i preporuke sam našo na "dim lule". Jedio no.2 ču novo isprobat od aromatika, i onda odlučit šta od aromatika stavit u stalnu rotaciju.

Danas sam prvi put skrenuo od aromatika, radoznalost. I nije mi žao niti malo.
Od aromatika, sigurnu ču još kupovat Larsenov Signature (koliko često nezna se, možda ču se šlepat kod kolege Very Happy, on ti je rekreativi luljaš i ostaje 100% kod aromatika, a Signature mu je zasad TOP), a no.2 još trebam isprobati Very Happy
A put prema orientu, mislim da je tek počeo Very Happy
Bojim se, da i meni u 7 dana ne ode Londonac u dim, ipak nemogu svaki tjedan u Graz. puffy
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Balkan Latakia   04.02.12 23:59

LenkoSmrk je napisao/la:

Bojim se, da i meni u 7 dana ne ode Londonac u dim, ipak nemogu svaki tjedan u Graz. puffy

Ne moraš radi Londonca potezati do Graza. U Zagrebu ga imaš gotovo svugdje, i cijena mu je 55 kuna po vrećici! A ako ne možeš doći, netko će ti već doturiti do Slovenije!
[Vrh] Go down
LenkoSmrk
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Balkan Latakia   05.02.12 14:25

Šijor Bayro, planiram za 10. dana napravit pipe-stop prilikom prolaza kroz Graz (ak ja nebum vozil, onda ču šoferu reč, da ak ne ustavi ja zapalim balkanca u autu Smile ).

A možda idem sa bruderom ovi tjedan u Čakovec, pa ču tamo da ispitam ponudu. Ali ak ne uspije, na sreču imam suradnike iz Medjimurja, pa če mo se nekako dogovorit oko isporuke iz ZG.
Hvala na ponudi Wink

p.s. Balkanac se suši a Londonac vlaži. Za prvog moram reč, da mi se sve više zavlači ispod kože, a drugi ko što sam več napisao, kupio me na prvi dim.
[Vrh] Go down
Ribar
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 27

PostajNaslov: Re: Balkan Latakia   07.02.12 0:13

Ima par dana da sam uzea od Stanislava Balkan Latakia

jaoooooo divoteeeee

Boze dragi sta sam samo pusia prije toga neki aromatik od vanilije koji je posta kisel a smrdia bi cijeli dan od jednog pusenja ka da sam cijelu noc bia u Zanata pa posli u Kuke i onda jos nesto ne odredjeno ( dva kluba/kafica u Splitu )

Posli pusenja ovog duvana ko da sam se opra Kokolinom Smile

Jedva cekam da probam tog Londonera
[Vrh] Go down

Balkan Latakia

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 15 / 15.Goto page : Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Similar topics

-
» Oriental - Robert McConnell ili Stanislaw Balkan Latakia
» Balkan Latakia
» Balkan Sasieni
» Ciparska ili sirijska latakia?