|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Skladistenje duhana... 24.11.09 18:19 | |
| Treba kod Goge pogledati za humidrole, prije nego to naručujemo od Richa! A staklenki stvarno ima svugdje...Mislim Grga da ga malo pretjeruješ. Sad će ispasti da i guzic-papir naručuješ iz Zagreba! |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3897 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Skladistenje duhana... 24.11.09 18:24 | |
| Imaš pravo, budem pogledao kod Goge, ipak je domaće je domaće, ali sada je vrijeme zimnica pa nije čudo da nema staklenki... rekao sam da ću pogledati da li ih ima. Prošle godine u ljeto sam kupo par komada, kada im je upotreba bila samo za skladištenje duhana  |
|
 | |
grga Oblak dima

Broj postova: 2733 Join date: 01.11.2009 Age: 37 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: Skladistenje duhana... 24.11.09 18:31 | |
| Ako mislis da pretjerujem, dodji ovamo pa cemo napraviti panoramu Osijek po trgovinama jedno 2-3 sata i vidjet ces sto cemo kupiti. Ukoliko nadjemo bilo sto od gore spomenutog, uzmi koliko god ti stane u kofere, vrecice, dzepove i ostalo, ja cu sve platiti. Zato sam i pitao da li su limenke prikladne, da ne zajebavam druge radi pizdarija. Kod Richa su humidori 2pack $1.99, kamo srece da sam ranije o tom razmisljao. Nema veze, prije ili kasnije ce se ukazati staklenke i onda duhan ostaje dugo vremena "netaknut" sto se tice vlage. |
|
 | |
grga Oblak dima

| Naslov: Re: Skladistenje duhana... 24.11.09 18:33 | |
| | Davorin je napisao/la: | Imaš pravo, budem pogledao kod Goge, ipak je domaće je domaće, ali sada je vrijeme zimnica pa nije čudo da nema staklenki... rekao sam da ću pogledati da li ih ima. Prošle godine u ljeto sam kupo par komada, kada im je upotreba bila samo za skladištenje duhana  |
Tako su i meni odgovorili u Metrou i ostalim lancima, imaju uvijek kad je sezona zimnice, pocetak jeseni. Rasprodaju i vise ne narucuju do sljedece godine. Najgore je to sto nisam kupio u vrijeme kad sam dva ili tri puta prosao pored njih jer mi tada "nije bilo zgodno". Mulac. |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Skladistenje duhana... 24.11.09 19:01 | |
| Tako ti je to moj Grgure! Svaka se škola plaća! Takve stvari se odmah kupuju. Kao i humidroli ili meer granulat kod Goge. Kad ima - kupuješ!  |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Skladistenje duhana... 26.11.09 8:55 | |
| Pogledao kod nas u Metrou, bilo mi usput, nema ni tamo staklenki... sezonska roba, sve prodano |
|
 | |
grga Oblak dima

| Naslov: Re: Skladistenje duhana... 26.11.09 9:28 | |
| Nista onda, posluzit ce limenke dok ne krene nova sezona zimnice. |
|
 | |
Beluga Bacam filter

Broj postova: 544 Join date: 30.06.2008 Age: 47 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Skladistenje duhana... 26.11.09 16:40 | |
| `Best buy` za staklenke je Ikea - ko je ima... Vrhunske sa dobrim gumenim zaptivačem, koji se može kupiti i kao rezerva. Po sećanju - cena reda veličine oko 2 ojra... Na žalost, u Beogradu u nekim `Exxxsalonima` iste takve se prodaju za oko 9 € po komadu, što je naravno bruka i sramota...  Dok one koje prodaju naši kosooki zemljaci, imaju plastične `dihtunge` i uopšte ne dihtuju  |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Skladistenje duhana... 26.11.09 18:15 | |
| Kao što napisah, ima ih obično svuda, ( kika, metro, interspar ) ali kada je sezona kiseljenja i pekmeza, trgovci budu svake godine iznenađeni, pa ne naruče prave količine...  |
|
 | |
|