Prvi forum o lulama na ovim prostorima |
| | |
| Autor/ica | Poruka |
|---|
dean Oblak dima

Broj postova: 2195 Join date: 12.01.2008 Age: 33 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Vicevi 27.11.09 12:58 | |
| Poslije dobrog seksa, on zagleda njenе slikе na komodi, pa, zapita: -Ko ti je ovo na slici? Muž? -Ne. Brat? -Ne. Švaler? -Ne. Pa, ko je onda? -Ja, prije operacije! _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
|
|  | | dean Oblak dima

| Naslov: Re: Vicevi 27.11.09 13:12 | |
| Student je pao na ispitu iz logike. Evo razgovora sa profesorom tom prilikom.
Student: Vi me kaznjavate, razumete li uopste vi nesto o tome?
Profesor: Naravno, inace ne bih bio profesor.
Student: OK, pitacu vas nesto. Ako znate tacan odgovor, dobijam peticu i odlazim. Ako ne znate odgovor, dacete mi desetku.
Profesor (nakon kraceg razmisljanja): OK, prihvatam!
Student: Sta je legalno (zakonito) a nije logicno, sta je logicno a nije legalno, a sta nije ni logicno ni legalno?
Profesor je dugo razmisljao, ali nije nasao pravi odgovor i dao je studentu desetku. Nakon toga ga je pitao za odgovor.
Student odmah odgovori: Vi imate 53 godine i ozenjeni ste jednom 23-godisnjakinjom; to je legalno, ali nije logicno. Vasa zena ima 24-godisnjaka za ljubavnika, sto je logicno, ali nije legalno. Vi dajete desetku ljubavniku vase zene, iako je trebao pasti na ispitu, sto nije ni logicno, ni legalno. _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
|
|  | | bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Vicevi 27.11.09 13:33 | |
| ...i tako je završilo Deanovo studiranje u Pragu!  |
|  | | dean Oblak dima

| Naslov: Re: Vicevi 27.11.09 13:35 | |
| Tako nekako, osim kaj sam visjel sa prozora na trecem katu na Vatslavskim namyesty-ma dok me je bijesni Jirži tukao lulom po prstima.  _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
|
|  | | grga Oblak dima

Broj postova: 2732 Join date: 01.11.2009 Age: 37 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: Vicevi 27.11.09 13:50 | |
| Pise Mujo Fati poruku: "Sto je to u tvojim venama sto me tjera drugim zenama?" Fata njemu odgovara: "Isto sto u tvojim mudima sto me tjera drugim ljudima." |
|  | | bayro Moderator

| Naslov: Re: Vicevi 27.11.09 16:21 | |
| A može i ona "Što je to u ljudskom biću što ga tjera prema piću?"  |
|  | | Beluga Bacam filter

Broj postova: 544 Join date: 30.06.2008 Age: 47 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Vicevi 27.11.09 17:08 | |
| Kupio sam u antikvarnici vrlo staru knjigu iu njoj našao recept za istjerivanje đavola.
Potom sam nabavio žabe, dlake, životinjske oči, olovo, suho korijenje dvozuba i još nekoliko neophodnih sastojaka, zamešao ih i skuhao kako treba, namazao se pod pazuhom, po bedrima i pošpricao zidove stana.
Zbog toga je nastala žestoka svađa sa ženom koja je na kraju bijesno napustila stan.
Tako da stvar u načelu djeluje ... |
|  | | ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2956 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Vicevi 27.11.09 18:14 | |
| |
|  | | bayro Moderator

| Naslov: Re: Vicevi 27.11.09 18:56 | |
| Dobar recept! Je li to iz vlastitog iskustva ili...  |
|  | | Beluga Bacam filter

Broj postova: 544 Join date: 30.06.2008 Age: 47 Lokacija: Beograd
 | |  | | zgb neron Peče me jezik

Broj postova: 178 Join date: 18.01.2008 Age: 38 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Vicevi 16.01.10 9:18 | |
| Dolazi Mujo kod doktora i izlaze mu svoj problem -Doktore, sta da radim, nikako svrsit'. kad karam Fatu, uvek mi splasne! Doktor misli, misli i kaze: - Cuj, Mujo, ja mislim da ti imas problema s' potencijom zbog rata. Imas li pistolj? -Imam. -E, pa ti lijepo pistolj ispod jastuka, pa kad budete slijedeci puta vodlili ljubav, kad osjetis da ce splasnut', opali koji hitac u vazduh, ja vjerujem da ce biti bolje. Poslusa Mujo, ode kuci i vrati se sjutradan. Pita doktor: - Gospodine Mujo, kako je proslo? - Nikako, moj doktore, jadan li sam! Postavili se Fata i ja sinoc u pozu 69. Ja, taman da svrsim, on pocne smeksavat, ja izvadim pistolj, ispalim dva hica u vazduh, Fata mi se zasere u lice, odgrize mi pola kurca i Haso izleti iz ormara s rukama u vazduh. |
|  | | savate Žuti zubi

Broj postova: 639 Join date: 14.12.2009 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Vicevi 16.01.10 10:14 | |
| |
|  | | grga Oblak dima

| Naslov: Re: Vicevi 16.01.10 10:29 | |
| Taman sam sjeo na skoljku kad sam zacuo glas iz druge kabine: "Hej, kako si?" Nisam bas tip koji zapocinje konverzaciju u muskom WC-u ali ne znam sto me snaslo, pa sam odgovorio, pomalo sramezljivo, "Ide, dobro!" A drugi tip je upitao: "I, cime se bavis?" Kakvo je to pitanje? U tom sam trenutku pomislio da je vrlo bizarno, pa sam odgovorio: "Uhhh, putujem, bas kao i ti!" Tada sam pokusao izaci sto je moguce prije, ali sam zacuo sljedece pitanje: "Mogu li doci kod tebe?" OK, ovo je pitanje ipak previse nastrano za mene, ali sam skuzio da mogu samo biti pristojan i zavrsiti razgovor. Rekao sam mu: "Ne........trenutno sam zauzet necim!!!" Tada zacuh tipa, nervoznog... "Cuj, Nazvat cu te kasnije. U susjednoj kabini je neki idiot koji odgovara na sva moja pitanja!!!" |
|  | | grga Oblak dima

| Naslov: Re: Vicevi 16.01.10 10:32 | |
| Dolazi Cigo kući sa posla sa kolegom i taman pre nego što je pozvonio, vidi kroz prozor kako mu kum ševi ženu. Poludi Cigo, počinje da traži neku palicu da ubije i nju i njega, smiruje ga kolega: Čekaj Cigo, nemoj tako, kum je to, zatrebaće ti, nemoj da prenagliš, budi malo diplomata. Ubedi kolega Cigu. Sačeka Cigo da završe pos`o pa pozvoni i uđe u kuću. Cigo: O, kume odkud ti, aj` da popijemo kafu i rakijicu, može? Kum: Može, što da ne... Pa šta ima novo kume, kako se živi, radiš li nešto? Pa sta da ti kazem kume, nađe se, tu i tamo... Cigo: A-ha, a jebeš li nešto, kume? Kum: Pa i to se nađe, tu i tamo... Cigo: Pa idi TAMO, pička ti materina, idi TAMO... |
|  | | grga Oblak dima

| Naslov: Re: Vicevi 16.01.10 10:32 | |
| Dođe Mujo kući navečer pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio vidio je čudnog čovjeka kako stoji pored kreveta noseći dugu bijelu halju. - "Tko si ti?" - priupita Mujo. - "Ja sam Sveti Petar!". - "Jel' to znači da sam ja mrtav?" - "Da!" - "Ali, imam još tolko razloga za život, nisam se oprostio od obitelji... Moraš me poslati nazad i to odmah". - "Možes se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa, ili kao kokoš. - "Onda bolje kao kokoš pošto znam da ima farma, odmah blizu kuće".
Petar zapljesne rukama, pojavi se svjetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe pijetao do njega i pita Muju: - "Šta, znači ti si nova kokoš, jel' uživaš prvi dan ovdje?" - "Ja, super je, ali imam čudan osjećaj iznutra kao da ću eksplodirati." - "Ma to ovuliraš, nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi snijeo jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tijekom."
I Mujo se opusti i nakon nekog trenutka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi puta osjetio majčinstvo. Kad je snijeo drugo jaje, obuzelo ga je još veći val emocija i znao je da biti reinkarniran kao kokoš mu je nešto najbolje u životu što mu se moglo dogoditi... Ikada!!!
Užitak je bio nezamisliv i taman kad je htio snijeti treće jaje osjeti udarac u potiljak glave i čuje Fatu kako viče: - "Probudi se, p*čka ti materina pijana, sereš po krevetu..." |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|