Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Posljedica...

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Posljedica...   28.11.09 23:09

Sogorovog gotovo tromjesecnog rada u Canadi i mog jednodnevnog izleta u Beograd tijekom kojeg sam jedva izvukao zivu glavu ali o tome cemo uzivo...

Zadnja promjena: grga; 28.11.09 23:44; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Posljedica...   28.11.09 23:53

Sada sam u situaciji slicnoj onoj koju je opisivao Al Gore u svom Oscarom nagradjenom filmu po imenu "Inconvinient Truth", na jednoj strani vage je nemjerljivo prijateljstvo i dragi ljudi a na drugoj strani te iste vage je ova PREDIVNA Corona....

Hm...
dvojba

lol!
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2974

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 0:18

ala ora ko :sex: a tebi posledice i nisu lose devil
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 1:00

Svaka čast Grga! Corona je fantastična! A i ostalo je za svaku pohvalu!
[Vrh] Go down
Beluga
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 544

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 9:20

grga je napisao/la:
.... mog jednodnevnog izleta u Beograd tijekom kojeg sam jedva izvukao zivu glavu ali o tome cemo uzivo...

affraid Šta se desolo...?!
[Vrh] Go down
http://aleksiades-adventure.blogspot.com/
grga
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 10:27

Beluga je napisao/la:

affraid Šta se desolo...?!

Navodno je jucer bila utakmica Partizan-Crvena Zvezda pa je na nas na ovoj posljednjoj benzi prije aerodroma naletilo nekih desetak Grobara propisno ozderanih i nabrijanih. Mozes misliti kako je to izgledalo kad su vidjeli HR tablice na kombiju i nas sedam (pet plus dva u korist muskih) pored tog kombija. Dobro je, zavrsilo je najbolje moguce.

Onda na povratku kuci saznam da mi je prijatelj u komi i bore mu se za zivot jer je pretucen gotovo do smrti (ovo drugo nema veze s utakmicom, to se dogodilo u Osijeku).
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2974

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 11:20

to i lici na te "navijace", bili oni grobari, delije, bbb, ili ko zna koja druga grupa Shocked mi kad vidimo bajkera sa stranim tablama zovemo ga na pivo, a zatim "prosledimo" ekipama usput mu, da se covek ne izgubi i da mu se nadju. a ne ko ovi krelci - udri i ne pitaj! Shocked no da ne idemo Off topic
[Vrh] Go down
Keko
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 958

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 11:32

Divljaka i primitivaca nažalost ima svuda, a mi se vratimo na ove Kanadske akvizicije...
O Old Boyu sve znam...A pipe? To je sve eBay?
[Vrh] Go down
Davorin
Pipe maker
Pipe maker

Broj postova: 3897

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 11:34

Ja sam u petak u Osijeku, pa možemo zamjenu Mengerovu mortu za Coronu???? Laughing a što se tiče iskustva s navijačima i ostalim divljacima... mislim da je to Čelična lady uspješno riješila. Recept nije za odbaciti. Nažalost uvijek možeš naletjeti svugdije na takve niže oblike života, koji svoje frustracije, nesposobnost da nešto postignu i slične niske "strasti" znaju iskazati samo kroz nasilje i to jedino u grupi.
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 11:51

Baš "niži oblici života"! O tome smo i jučer raspravljali! Kako to da nema kravala niti ovakvih svinjarija na utakmicama iz drugih sportova (vaterpolo, hokej, rukomet) nego samo taj usrani nogomet gdje 22 previše plaćena kretena nabijaju svinjsku mješinu a drugi (siromašni i primitivni) kreteni se vesele.
Nekad su siromašni igrali za bogate, a sad je situacija očito inverzna.
"Kruha i igara"! A najgore je što se takvi niži oblici onda poistovjećuju sa gradom, regijom, nacijom...Ma ne predstavljaju moju naciju ni Luka Modrić ni Dado Pršo, ni Dudu!
[Vrh] Go down
Beluga
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 544

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 14:30

Nemam reči. Ono gore su prelepe stvari - ali propratni događaji su tuga i sramota...
[Vrh] Go down
http://aleksiades-adventure.blogspot.com/
grga
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 15:27

Davorin je napisao/la:
Ja sam u petak u Osijeku, pa možemo zamjenu Mengerovu mortu za Coronu???? Laughing a što se tiče iskustva s navijačima i ostalim divljacima... mislim da je to Čelična lady uspješno riješila. Recept nije za odbaciti. Nažalost uvijek možeš naletjeti svugdije na takve niže oblike života, koji svoje frustracije, nesposobnost da nešto postignu i slične niske "strasti" znaju iskazati samo kroz nasilje i to jedino u grupi.

Naravno da cemo se naci, donijet cu ti Coronu i plin, da u tvojim rukama izgubi nevinost u svakom pogledu.
Wink

Zadnja promjena: grga; 29.11.09 15:34; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 15:31

Keko je napisao/la:
Divljaka i primitivaca nažalost ima svuda, a mi se vratimo na ove Kanadske akvizicije...
O Old Boyu sve znam...A pipe? To je sve eBay?

Da, pipe i upaljaci su eBay, kupljene za sitnis i poslane u Canadu. Rolandica je super (ona garava) ali je dosta malecka, Albionka je pravo iznenadjenje, dofurat cu to Velikom Mestru da vidi u petak, usnik je prekrasan, na fotkama mi se nije niti blizu toliko svidjao. Za nekih 10-ak baksa koliko sam je platio jednostavno se ne moze kupiti bolje. Upaljaci su me svi skupa kostali nekih 10-ak baksa, jedan Camel, jedan Winston i jedan Zippo like, sve benzinci, njima sam takodjer prezadovoljan.
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Posljedica...   29.11.09 15:33

Beluga je napisao/la:
Nemam reči. Ono gore su prelepe stvari - ali propratni događaji su tuga i sramota...

Kao sto rekoh, nema razloga za brigu, vec je zaboravljeno. Istina je da je moglo proci PUNO gore, sreca, tajming i zdrav razum su bili na nasoj strani.
[Vrh] Go down

Posljedica...

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.