Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

sahin

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
jankez
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 5

PostajNaslov: sahin   19.12.09 4:06

postovani, vidim da ste nabrojali razne marke firmi koje mogu da se kupe u Hravtskoj i u EU ali ne procitah ni rec o tuskom proizvodjacu lula Sahin cijih proizvoda ima u Beogradu. Moze li neko nesto reci o njima? S obzirom da sam tek od skoro odlucio da potpuno predjem na lulu (iako imam staz od skoro 20 godina!) meni se ove lule cine solidnim. I po ceni (od 20 - 35 evra) i po kvalitetu, ali i po oblicima.
P.S. Kod nas su Denicoteine lule oko od 20-35 evra. Da li je to skupo?
[Vrh] Go down
abudimir
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 638

PostajNaslov: Re: sahin   19.12.09 9:45

Te lule kojih ima u Beogradu (Sahinove) su meerschaumice? Nije to za 'farmerke'. Ne smiješ ih nositi u džepu... affraid

Na ovom linku imaš članak o Sahinu. Ima veliku produkciju lula u Turskoj, oko 7-10 tisuća godišnje.
http://findarticles.com/p/articles/mi_m2742/is_n219/ai_n25021721/
[Vrh] Go down
http://www.reverbnation.com/zaynband
Davorin
Pipe maker
Pipe maker

Broj postova: 3897

PostajNaslov: Re: sahin   19.12.09 10:33

Definitivno tako, a Denicoteine lule su sasvim ok za povremeno pušenje.... i cijena je tu negdije .... Koliko imam info, ( jer ih kod nas uvozi Satelit) to je Albanski vrijes - prilično kvalitetan.
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
jankez
Bijeli zubi
Bijeli zubi

PostajNaslov: Re: sahin   19.12.09 13:03

Hvala na informacijama. Kao sto rekoh, da ne bi bilo zgrazavanja Smile, prvu lulu sam kupio sa dvadeset godina u Grckoj, a tada nisam poznavao sve cari veliiiiiiiiiiiiiiiiiiikih torbi u koju stane sve i svasta, ali su nas pretvorile u amaline. Da ne nabrajam. Spisak bi bio poduzi. Sada naravno da lulu koju ne koristim drzim u vrecici ili na stolu ili u torbi. Bdw. koristicu neke opste prihvacene skracenice kao sto su IT /imperial tobacco/, BR /borkum riff/, BAT /british amerccan tobacco/ i sl. Da li je to ok?
[Vrh] Go down
Davorin
Pipe maker
Pipe maker

Broj postova: 3897

PostajNaslov: Re: sahin   19.12.09 13:44

NP ( no problem ) Very Happy Ono o velikim torbama mi je jaaaaako poznato Laughing
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
abudimir
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 638

PostajNaslov: Re: sahin   19.12.09 14:54

IT ne spominji! Pokvarenjaci... Mad
[Vrh] Go down
http://www.reverbnation.com/zaynband
imnik
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 1457

PostajNaslov: Re: sahin   19.12.09 15:29

Sahinove lule od vrijesa nisu uopste lose. Imam jednu vec nekih 6-7 godina i odlicno se pusi. Mislim da se isplate za pare za koje ih Nikola (vlasnik radnje kod Gavrana) prodaje.
[Vrh] Go down
jankez
Bijeli zubi
Bijeli zubi

PostajNaslov: Re: sahin   19.12.09 16:04

da kod nikole je dobar izbor i lula i pribora i duvana i upaljaca. i uvek je otvoren za saradnju i da ti pravu informaciju, za razliku od sandre koja je vise zatvorena (da ne kazem uplasena, iako je poznato da je njen muz glavni svercer duvana i cigara, ali se otkravila, iako me zna godinama, tek kad sam dosao sa covekom koji tu kupuje svakodnevno), ali ima jeftinu amforu (sa frisopa) i veliki izbor lula za 20-25 evra. dok je njen muz u potpuno fensi fazonu i tu ima svega a najmanje duvana i lula.
bdw. nije mi jasna politika IT i BAT-a. imali smo jedinu fabriku lulasa u bivsoj SFRJ koja je nakon prodaje DIV-a pripala BAT-u, a on je u medjuvremenu kupuo TN i brendove samson, klan, flajing dacmen, ali se nije setio da pokrene proizvodnju tih brendova kod nas. pitao sam rukovodstvo BAT-a ali nisam dobio odgovor, vec zbunjenost. nikola mi rece da IT treba da pocne sa uvozom lulasa do kraja godine, ali ne vidim rezultate, a uvoze razne lose cigarete. mada bojim se da bi amfora kod nas bila skuplja od 5 evra, odnosno skuplja nego sto moze da se nabavi kod sandre. a verujem da je u frisopu oko3,5 - 4 evra!
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: sahin   19.12.09 18:12

Stari moj, u cijelom Zagrebu ima najviše 200 - 250 ljudi koji puše lulu. Uzorak rađen na posjetiteljima jedine prodavaonice koja nešto vrijedi u Zagrebu (kod Goge), koja kaže da ima šezdesetak redovnih posjetitelja. Pa kad se to pomnoži sa pet (koji kupuju "Clan" u lokalnom kiosku), to je to.
A isto tako radi se i o informatičkoj pismenosti. Ovaj forum postoji maltene dvije godine pa ima jedva sto članova, od kojih je desetak aktivno, a drugi su se javili zadnji put pred godinu i po!
Slovenski se ugasio, a ovaj slovensko - srpski sajt - Tobacco taste vode dvojica koji su izbačeni sa foruma (Čarli iz Slovenije i No 1 iz Beograda) i dive se jedan drugom do neba kako su pametni!

Zadnja promjena: bayro; 15.02.10 11:40; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: sahin   19.12.09 20:04

bayro je napisao/la:

Slovenski se ugasio, a ovaj srpski sajt - tobacco taste vode dvojica koji su izbačeni sa foruma (Čarli iz Slovenije i No 1 iz Beograda) i dive se jedan drugom do neba kako su pametni!

umrijet od smjeha umrijet od smjeha umrijet od smjeha
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2974

PostajNaslov: Re: sahin   21.12.09 23:51

ja imam sahina kupljenog kod nikole pre godinu dana i jako sam zzadovoljan. sasvim ok vres. s tim da je nikola skuplji od sandre i igora, ali i opremljeniji i otvoreniji za saradnju. od sahina trazi lule koje su masivnije.

a to li je razlog takve situacije a TT umrijet od smjeha ti meni serdare - ja tebi vojvodo... dva pijana
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: sahin   15.02.10 11:33

kad smo koda sahina, u bg ga vise nema... bas sam mislio da upazarim jos jednu lulu, kad tamo ono medjutim... Sad
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 1457

PostajNaslov: Re: sahin   30.09.10 21:34

Nikola je najavio da u narednih mesec dva treba da stigne isporuka Sahinovih lula. Cena bi bila nepromenjena i relativno popularna.
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: sahin   30.09.10 21:59

hm, i ja bi trebao u narednih mesec-dva do bga, pa cu se prosetati... jos uvek imam nameru da kupim neku malo krupniju sahinovu lulu.
[Vrh] Go down

sahin

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» sahin