Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Gosti

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Gosti   24.01.10 21:30

Vidim da nas u ovom času čita deset gostiju! Pa što se sramite ljudi - učlanite se - ne boli i ne košta ništa! Dokle se god budete pridržavali pravila foruma i osnovne netiquette, sve pet!
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2974

PostajNaslov: Re: Gosti   24.01.10 21:56

dragi gosti,(bog da nam prosti) nemo' se izuvate i izvolte u kucu piva
[Vrh] Go down
Davorin
Pipe maker
Pipe maker

Broj postova: 3897

PostajNaslov: Re: Gosti   24.01.10 23:23

predlažem da zatvorimo forum za goste... što da budemo "totalno drugačiji od drugih" Cool
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
Blackadder
Admin
Admin

Broj postova: 10

PostajNaslov: Re: Gosti   24.01.10 23:25

Točno je da ima jako puno gostiju, ali neki su Botovi i pretraživači. Ali ima i onih s skrivenim IP adresama ( ili barem misle da se mogu sakriti )
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Gosti   24.01.10 23:35

ti sa skrivenim IP uglavnom znamo ko su, pa ih necemo komentarisati, ali ja pitam jer ne znam sta su to botovi (BOt je jna skracenica za bojni otrov, ali to sigurno nije to Very Happy ). uglavnom,iz licnog iskustva,SVI DOBRONAMERNI PRIKLJUCITE SE! ja sam poduze vreme pratio ovaj forum jos pre "pauze", a zatim pratio onaj drugi, pa se uclanio tamo, pa ovde... a voleo bi da nisam cekao, mnogo bi vise znao ili bar ranije.
cheers
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: Gosti   25.01.10 0:15

Davorin je napisao/la:
predlažem da zatvorimo forum za goste... što da budemo "totalno drugačiji od drugih" Cool

[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Gosti   25.01.10 0:42

mislim da to nije pametno jer ako neko ne moze da vidi sadrzaj foruma nece znati da li treba da se uclani ili ne. mozda zatvoriti jedan deo, kao npr onaj o klubu, a npr tips & tricks da ostane otvoren... scratch
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Gosti   25.01.10 1:09

Sekirče - botovi su, ti da ti ja kao laik objasnim - recimo Google ili Yahoo, koji automatski pregledavaju cijelu mrežu. Što ima više "botova" odnosno pregledavanja ili učitavanja neke stranice, to se rang stranice automatski diže. No, ima i stručnijih koji će ti to objasniti. Nema veze sa bojnim otrovima.
I nisam za to da zatvaramo bilo što. Ne radimo ništa nezakonito, ne sastavljamo nuklearnu bombu na Novoj Vesi, prema tome, neka čitaju.
Tko god ima dobre namjere je više nego dobrodošao, a tko dođe sa lošim - letjeti će kroz prozor kao onaj "puši lulek" i slični. Imamo iskusnog i profesionalnog administratora, dva moderatora sa velikim ovlastima koji znaju svoj posao i iskusni su (mogu namirisati klona na sto kilometara), prema tome - nema brige! Nitko neće ovaj forum blatiti i gaditi, a svatko tko misli da može dati svoj doprinos - dobro je došao!
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Gosti   25.01.10 1:52

fala na obavestenju, skapirao sam. znam da nema veze sa BOt, kao sto sam i naznacio Very Happy a iskreno, ne vidim zasto bi neko blatio forum, osim ako nije ljubomoran. ako je-neka vidi kako se radi, pa neka uradi isto. los djak prepisuje od boljeg. tako je uvek bilo i tako ce uvek biti. niko se nije rodio naucen. ako pocne da se pravi pametan kao onaj pusi sta vec, kogod to bio, sut u zadnjicu i resena muka, ko sto je i bilo. mislim da ako se vec mora sta zatvarati, a po mom misljenju ne mora, neka budu teme poluprivatnog karaktera kao sto je taj vas klub i sl. a to odma znaci da ako nisi clan ne mozes da dodjes (ne verujem da biste nekog vratili ako bane sa lulom za nekim od vas). naprotiv, znam vec 3 ZENSKE osobe koje proucavaju ovaj forum ali ne zele da se uclane iako sam ih ubedjivao da to urade. pa sad, kako geruzija odluci...
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Gosti   25.01.10 2:05

Sigurno da nikog ne bismo izbacili da nam kako kažeš "bane"! Pa nismo barabe neke primitivne.
A o tome da lošiji đak prepisuje od boljeg - dalo bi se o tome razgovarati, ali ne treba sad od toga raditi neku veliku misu. To samo dokazuje da je ovaj forum dobro postavljen, pa ako neko ima volje - neka ga kopira! Zna se što je original, a što fake! I zna se što je onaj tko nosi lažni "Rolex"!
Neka nas samo čitaju, a tko god je dobronamjeran - naravno da je dobrodošao, a tko nije, kako si kazao "šut u zadnjicu i riješena muka"! Otvorili smo sve forumske teme i tako neka ostane, ništa nećemo zatvarati. Cool
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Gosti   25.01.10 2:30

jao, nemoj opet o satovima, ima keko da poludi Twisted Evil
[Vrh] Go down
Keko
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 958

PostajNaslov: Re: Gosti   25.01.10 10:07

ssekir75 je napisao/la:
jao, nemoj opet o satovima, ima keko da poludi Twisted Evil

Tu samo derite Very Happy
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Gosti   25.01.10 10:16

Nećemo o satovima, ne brini! Za satove imamo topic! Very Happy
[Vrh] Go down
dean
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2195

PostajNaslov: Re: Gosti   25.01.10 10:43

vecina su botovi i spyderi, no ima i onih koji samo citaju. Sumljam da ovi kaj skrivaju IP. adresu su ikaj drugo od soydera

Davorin
Pipe maker
Pipe maker

Broj postova: 3897

PostajNaslov: Re: Gosti   25.01.10 10:50

Znači da ipak zatvorimo forum za goste Cool a kaj je to soyder?
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/

Gosti

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 5.Goto page : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Dobrodošli gosti!
» 1. NEOČEKIVANI GOSTI