bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: uvlačenje dima u pluča 15.09.10 7:19 | |
| Dobro da ti od tog "Clana" nisu i oči ispale! "Clan" je kako bi rekli naši susjedi, obična aromatizirana krdža i naravno da ti je nadražio i nepce i jezik i grlo. Ima dana kad popušim po šest lula - i nema problema. Naravno sve ovisi o duhanu, kvaliteti lule i tvojim pušačkim navikama. Ako je baš frka/situacija, bolje zapali cigaretu ako baš moraš, a još bolje je, kako napisa Sekirče, bataliti se tog sranja! |
|
akoodem Bijeli zubi

Broj postova: 68 Join date: 10.09.2010 Age: 24 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: uvlačenje dima u pluča 15.09.10 10:30 | |
| Ma sad se fila s irish oak-om...jedan potpuno drugi univerzum |
|
Debason Bijeli zubi

Broj postova: 66 Join date: 23.09.2010 Age: 27 Lokacija: Velika Gorica
 | Naslov: Re: uvlačenje dima u pluča 23.09.10 10:16 | |
| Svako mlao uvućem, obožavam okus i osječaj fiinog duhana. Prije sam motao duhane, ali ovi za lule su jednostavno savršeni!! |
|
G.S.Patton Bacam filter

Broj postova: 501 Join date: 22.04.2010 Age: 43 Lokacija: Šenkovec
 | Naslov: Re: uvlačenje dima u pluča 23.09.10 11:15 | |
| | Debason je napisao/la: | Svako mlao uvućem, obožavam okus i osječaj fiinog duhana. Prije sam motao duhane, ali ovi za lule su jednostavno savršeni!! |
Welcome to club! Sad ce ti se otvoriti jedan sasvim drugi svijet uzivanja u duhanu, vidjet ces! Samo pazi da ne pretjeras, pa da ti se ne zameri! Polako, najvaznije je uzivati u luli i dimu, pusenje lule je daleko od cistog zadovoljavanja ovisnosti o nikotinu! Ma, da ne filozofiram ja previse, samo ti nama uzivaj! |
|
Triangl Peče me jezik

Broj postova: 294 Join date: 19.02.2010 Age: 24 Lokacija: Zaprešić
 | |