Prvi forum o lulama na ovim prostorima |
| | |
| Autor/ica | Poruka |
|---|
dean Oblak dima

Broj postova: 2195 Join date: 12.01.2008 Age: 33 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Web shopovi 12.01.08 17:54 | |
| Evo linka jednog webshopa sa kojeg sam narucio par duhana, dostavljaju u Hrvatsku.
www.4noggins.com |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Web shopovi 13.01.08 19:35 | |
| http://www.smokingpipes.com - dostavljaju u HR (rok isporuke cca. 3 tjedna) Kod njih sam naručivao već nekoliko puta i nikada nije bilo problema. |
|  | | zgb neron Peče me jezik

Broj postova: 178 Join date: 18.01.2008 Age: 38 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Web shopovi 20.01.08 19:44 | |
| mozda ce vas zanimati http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=%09Savinelli+Pipes&category0= |
|  | | Car Bijeli zubi

Broj postova: 51 Join date: 19.01.2008 Lokacija: Čakovec
 | Naslov: Re: Web shopovi 20.01.08 21:44 | |
| Savinellove lulu ću ako neću imat izbora ovdje u HRV naručit s ebaya,najbolje,najjeftinije |
|  | | dean Oblak dima

| Naslov: Re: Web shopovi 20.01.08 21:45 | |
| Mozda, ali znam i ljudi koji su bili prevarena na e bayu |
|  | | Fubar Žuti zubi

Broj postova: 742 Join date: 08.03.2008 Age: 43 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Web shopovi 13.03.08 0:07 | |
| Koliko sam skužio 4noggins hoće muljati da na deklaraciju napišu da je materijal za svijeće? To se traži posebno ili oni to naprave čim skuže odakle se naručuje? Da li je netko prije kontaktirao Richarda (adresa na njihovoj stranici)? I kako se vrši plačenje? Kartica i web forma (nadam se ssl) ili? Sad ste me navukli, ali ja neću običnog Forga, nego neobičnog, samo još ne znam kojeg. ;o))) Gradskog, močvarnog ili onog trećeg... ;o)))) |
|  | | bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Web shopovi 13.03.08 0:32 | |
| Richarda je Dean kontaktirao, pa njega pitaj a i Davorin je pametno zaključio da za ovakve divlje zemlje najbolje prolaze svijeće (pitao ja ženu, profesoricu engleskog - candle supplies je trgovački izraz a znači - svijeće, odnosno opskrba svijećama - ni više ni manje). Plaćanje se vrši karticom, no predostrožnosti nikad ne manjka, pa sam im uvalio Amex koji ističe krajem ovog mjeseca, imaju navodno neprobojnu zaštitu (MSM - mo'š si mislit'), nakon toga ti kroz par minuta stigne potvrda na tvoj mail, a nakon dan, dva i iznos poštarine za kojeg ti napomenu da ti neće izdati račun, već da su karticu opteretili tim iznosom, pa da čuvaš mail i da je pošiljka na putu. Deanu je stigla kroz desetak dana a i Davorinu. Uglavnom brži su od smokingpipesa dosta, a zgodno je što na njihovoj stranici imaš i tečajnu listu svih mogućih i nemogućih valuta, tako da možeš vidjeti koliko će te ta šala u finišu koštati u kunama, a možeš i južnoafričke rande pretvarati u kineske juane ili bugarske leve, ako te veseli. O žapcu ti Krunomir piše ode nebeske, pa pročitaj što je on napisao. Priznajem da sam i ja bio skeptik, no oduševio sam se kad sam ga probao. Odličan je i "ćelavi učitelj", Odisej od GL Peasea, njihov Westminster, a posebna je priča Stoneheaven od Esoterice. To su sve vrhunski duhani, kojima niti jedan od ovih što se kod nas nude nije ravan . Uglavnom ja sam naručio 200 grama žapca i limenku Balkan Sasienia, jer me izgledom podsjetio na božanski, a sada nažalost pokojni "Balkan Sobranie". Ako te još šta zanima, deri! |
|  | | Fubar Žuti zubi

| Naslov: Re: Web shopovi 13.03.08 0:40 | |
| Ma znam za Žapca. Pušio sam svojedobno sve četiri vrste. Ali eto, usfalilo. Ma baš gledam što ću jer, na žalost, ne podnosim prejake duhane.  (( Čuo sam za legendarno Sobranie, ali nikad probao, a bojim se da bi me to srušilo. Isto me tako starh i Dunhillovog Nightcapa... Budem pogledao za ove ostale. |
|  | | bayro Moderator

| Naslov: Re: Web shopovi 13.03.08 0:58 | |
| Ja sam naručio ovog "močvarnog", baš onog što ga je Krunek stavio na forum. Nije prejak, a ima tu neku aromu kože i sjajan je. Recimo, blaži je od 965-ice Dunhillove. Za Sasieni ne znam, ali vjerujem da je to otprilike snaga "Nightcupa". Ovaj koji mi je Kruno dao kad je bio u Zagrebu je bio stvarno odličan i gorke sam suze lio kad ga je nestalo. No, svako od nas ponaosob ima svoj ukus, ali primjećujem da se ova naša "ekipa" iz Korza uglavnom zasitila aromatika, kakav flake još ajde-de, dimi se latakia ali aromatici služe uglavnom za upušivanje. I Šokre i ja upušujemo svoje nove akvizicije sa "Original Choice" pa nam već na nos izlazi, no stvaraju dobar cake relativno brzo, pa se izdrži... |
|  | | Fubar Žuti zubi

| Naslov: Re: Web shopovi 13.03.08 1:03 | |
| Kužim, kužim. Aromatika sam se i ja zasitio davno. Ali kak niti slatko baš ne volim, tako mi niti aromatici ne leže. Ne znam, rađe ja propušujem lulu s boljim duhanom, pa dulje... Ma, nisu aromatici loši, samo meni jednoistavno ne pašu. To ti je to prokletstvo - ne pašu aromatici, a ne podnosim ni nikotinski prejake, pa sad ti nađi sredinu. Ali, fala ti bože na internetu, ima se. ;o)) |
|  | | bayro Moderator

| Naslov: Re: Web shopovi 13.03.08 1:16 | |
| Negdje sam na forumu već napisao da je to stvar trenutka, godišnjeg doba, raspoloženja, utjecaja Mjeseca na rast ljubičica... Meni recimo puhne pa mjesecima derem po aromaticima (jedino nikad nisam volio one superslatke, crne, frčkave - Black Ambrosia npr.), pa onda samo flakeove - dobro, oni su ipak neka konstanta, uvijek imam neki flake pri ruci, pa latakia (tu mislim na engleze) No po ljeti mi bolje idu aromatici nego latakia - latakia mi je nekako "zimski" duhan, iako ni to nije pravilo, ljetos sam samo pičio 965-icu i EMP, cijeli sam Ivan Dolac zagadio, i susjedi su se bunili - sad se ne zezam... Clan i Flying Dutchman tu i ne računam, to nisu duhani, nego obično smeće |
|  | | Fubar Žuti zubi

| Naslov: Re: Web shopovi 13.03.08 18:44 | |
| Evo, ošla narudžba za četir noge. A sad dugi dani čekanja. Žabac u gradu i Westminster. A do tada ću natezati Mac Barena... Ili ću se možda u subotu ogrepst za prstohvat pristojnog duhana... Bayro, jel ti stiglo, jel ti stiglo ...??? Nego Bayro, fakat, ima nekaj u tome da su englezi zimski. Samo eto, uz to što mi ne paše ta kemija, puno više zagade lulu. Nego, imaš li (ili bilo tko od kolega po luli) koji savjet za non latakijski dim, a da nije aromatiziran niti prejak? Čisto da imam pri ruci, za promjenu. |
|  | | dean Oblak dima

| Naslov: Re: Web shopovi 13.03.08 18:46 | |
| Jedino Original Choice, ali i on je zapravo aromatik |
|  | | bayro Moderator

| Naslov: Re: Web shopovi 13.03.08 18:50 | |
| Pa nije loš Mac Barenov Navy flake...Taj nije toliko aromatiziran i lijepo se puši, a i po cijeni je prihvatljiv... |
|  | | Fubar Žuti zubi

| Naslov: Re: Web shopovi 13.03.08 18:51 | |
| Fala gazda, ali on mi je ipak too much aromatik. Ma budem još vidio s ovim Mac Baren flakove. Kaj ja znam, Dark Twist mi je jučer bio čisto OK. Ma, izdržao sam ja više od godine dana bez lule, izdržat ću i ovih tjedan dva. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|