Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

nedelja

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
milo
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 710

PostajNaslov: nedelja   26.04.10 11:39

U nedelju navečer išli smo sa ženom i malim uživat ljepo vreme.
Sa sobom uzeo sam Toscanu punjenu sa Dunhill my mixture, bilo je to sat i pol čistog užitka.

[Vrh] Go down
MOVESHAKER
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 788

PostajNaslov: Re: nedelja   26.04.10 12:07

dete ti jako sliči, a Toscana je simpatična

Zadnja promjena: MOVESHAKER; 26.04.10 12:18; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: nedelja   26.04.10 12:16

Fakat - sinek je isti tata! A što se tiče pipe - Šejker je sve rekao; lijep klasični oblik!
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2974

PostajNaslov: Re: nedelja   26.04.10 14:16

moto skup u smederevu je bio ispod ocekivanja jer je ovo budjavo vreme zeznulo stvar. no i pored kise koja je izgleda u celoj srbiji sem u smederevu padala (sto je bolje nego obrnuto ) skupio se poprilican broj ljudi i atmosfera je bila kako dolikuje na moto skupovima. nedelja ujutru, svi mrtvosani od jucerasnjeg celodnevnog pijancenja, stajanja, obilazenja motora, isprobavanja rakija (ovo se ne tretira kao pijancenje) i celojutarnjeg smrzavanja po vrecama i satorima, ljudi se lagano pakuju i svima na ustima i pameti jedna stvar... KAFA!!! za baksuz, niko nema da skuva kafu. ja je ne pijem pa mi ovo nista ne znaci, ali nas drug zmija dok ne popije kafu nije za upotrebu... i resi on ide na kafu u neki klub kod larija. pa dobro, ajmo svi onda, kazem ja, kad vec svi idemo nazad u belu crkvu sto da se odvajamo. nece nikom voz da pobegne (ioanako za bc ne idu vozovi, a najstarija pruga u vojvodini ). dodjemo tamo, skuva im sanker kafu, krene prica... jednog momenta na vratima se pojavljuje poprilicna ljudina sa dugom sedom kosom, oko 55-6 godina, pravi gospodin. ja nekako sedeo ledjima okrenut ulici, sto mi i nije obicaj (znam ja dobro kako je wild bill nastradao), i drzao lulu u rukama. covek nas lepo odmeri, zadrzi pogled na luli, lagano se vrati nazad i u rukama nosi torbicu. sidje lepo i pravo ka meni - izvini, momak, vidim pusis lulu? da, pa? pa ja pusim lulu 30 godina... aj nazdravlje! posto je vec bilo galame i prepricavanja dogadjaja, mi se pomerili za susedni sto, opleli po lulama i duvanima, pa i zapalili kako je red...

[img width=800 height=600]http://img175.imageshack.us/img175/3360/dsci0421.jpg[/img]

lari desno, ja levo. a pusilo se ovo...

[img width=450 height=600]http://img405.imageshack.us/img405/3224/dsci0420n.jpg[/img]

duvan koji je po mom secanju jako blizu crnoj amfori koju sam ja nekad toliko voleo, a koja se izgleda vise ne radi. duvan je preblag, fantasticnog mirisa i ukusa. koliko je blag mogu vam samo reci da sam prethodnu noc spalio jezik mb scottishom i UOPSTE nisam imao pecenje jezika. moglo se tu jos nadugacko pricati, ali mi smo zurili za belu crkvu a i on je imao neke privatne obaveze. kreten, zaboravio sam da uzmem broj telefona Shocked sva sreca, znam gde mogu naci coveka Cool
[Vrh] Go down
MOVESHAKER
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 788

PostajNaslov: Re: nedelja   26.04.10 14:24

lari desno, ja levo. a pusilo se ovo...

kad admin popravi kodove kod sekirčeta - može brisanje ovog posta
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: nedelja   26.04.10 14:54

Nema što Sekirče! Prava lulaška storija! Lulaši su međunarodno bratstvo jače od masona, illuminata i svih tajnih društava zajedno!
A taj tvoj slučajni sugovornik i brat po oružju me jako podsjeća na našeg Predsjednika Republike Pešćenice, Željka Malnara!
[Vrh] Go down
Keko
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 958

PostajNaslov: Re: nedelja   26.04.10 14:58

Malnar čeka Samoborčeka cheers
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2974