Prvi forum o lulama na ovim prostorima |
| | | Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... | |
| |
| Autor/ica | Poruka |
|---|
imnik Oblak dima

Broj postova: 1457 Join date: 05.11.2009 Age: 37 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... 04.05.10 9:55 | |
| Moja prva lula bila je no name bentica "real briar". Pristojno se pusila, a poceo sa Clanom koji je u to vreme sem Banatske ruze i Cluba bio jedini duhan koji se mogao naci u Beogradu. Lula je jos ziva i cuvam ju kao uspomenu na te prve pusacke dane. Banatska ruza je bio sledeci pokusaj i to je jedini duhan koji sam nakon jedne popusene lule bacio (u prenesenom slucaju, uvalio jednom liku koji je motao i bilo mu svejedno sto stavlja). Posle toga pusio Club,a BR duhani su bili pravo otkrovenje u odnosu na Clan. Kada sam se docepao MB OC-to je bila radost kao kuce u liftu. |
|  | | bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... 04.05.10 10:25 | |
| ...kao kuče u liftu...! Ovo je dobro!  |
|  | | abudimir Žuti zubi

Broj postova: 638 Join date: 23.06.2008 Age: 26 Lokacija: Bjelovar
 | Naslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... 04.05.10 13:27 | |
| Bogme dobro  |
|  | | ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2974 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... 04.05.10 13:36 | |
| da, normalna uzrecica ovde. |
|  | | Leo Bacam filter

Broj postova: 565 Join date: 17.09.2010 Age: 19 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... 08.11.10 16:00 | |
| Moja prva lula bijaše Bruyere garantie, kupljena na buvljaku, dobro održavana. Pukla je putem kad sam se vraćao iz Turske vlakom, zadnje je pušena Latakia u njoj. Počeo sam pušiti sa Original Choice-om i Black&Bourbon-om. Bilo je svega na početku, ali ničeg drastičnog, peklo je i bilo je čudno, ali da je bilo i ugodno, je. Prvi fini duhan koji sam probao bio je Balkan Latakia i onda Artisans Blend. |
|  | | bronx Bijeli zubi

Broj postova: 33 Join date: 24.11.2010 Age: 24 Lokacija: Samobor
 | Naslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... 27.11.10 15:15 | |
| eto da i ja posvijedočim moje prvo pušenje lule. Mogu reć da je prošlo solidno, onu 1/3 punjenja koja je bila u luli palio sam jedno 4-5 puta... , s tim da sam nakon zadnjeg paljenja pušio jedno 10tak minuta bez pripaljivanja i tak do kraja... pretpostavljam da je to ok jedino sam očekivo malo više arome, tj slatkoće u ustima od ovog MB-a Orginal Choice-a. Možda potražim koji drugi duhan, pa da mi ne bude baš tak gorkasto?! Vani pada snijeg, a ja na balkonu u jakni i navlačim (ne ko bivol, laganini... nijednom me nije zapekao jezik.. vjerojatno sam puno puta pročito NE VUČ KO BIVOL xD) |
|  | | bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... 27.11.10 18:41 | |
| Je, u redu je! Samo tako. S vremenom ćeš naći i svoj način i svoju metodu. |
|  | | Leo Bacam filter

Broj postova: 565 Join date: 17.09.2010 Age: 19 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... 27.11.10 19:53 | |
| Ja kažem, prvo je pravilo kod lulašenja: mirno, mirno i polako. Tek se tada uživa. |
|  | | Triangl Peče me jezik

Broj postova: 294 Join date: 19.02.2010 Age: 24 Lokacija: Zaprešić
 | Naslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... 27.11.10 20:06 | |
| | bronx je napisao/la: | eto da i ja posvijedočim moje prvo pušenje lule. Mogu reć da je prošlo solidno, onu 1/3 punjenja koja je bila u luli palio sam jedno 4-5 puta... , s tim da sam nakon zadnjeg paljenja pušio jedno 10tak minuta bez pripaljivanja i tak do kraja... pretpostavljam da je to ok jedino sam očekivo malo više arome, tj slatkoće u ustima od ovog MB-a Orginal Choice-a. Možda potražim koji drugi duhan, pa da mi ne bude baš tak gorkasto?! Vani pada snijeg, a ja na balkonu u jakni i navlačim (ne ko bivol, laganini... nijednom me nije zapekao jezik.. vjerojatno sam puno puta pročito NE VUČ KO BIVOL xD) |
Čuj, treba ti i iskustva da nepce nauči razlikovati arome.  Kad budeš iskusniji i intimniji s njim okrit će ti svoje tajne.
|
|  | | bronx Bijeli zubi

Broj postova: 33 Join date: 24.11.2010 Age: 24 Lokacija: Samobor
 | Naslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... 28.11.10 0:41 | |
| nakon danasnjeg pusenja, mislim da se radilo više o peckanju grla, nego o gorkastom okusu duhana xD |
|  | | | | Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša... | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|