Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3, 4
Autor/icaPoruka
imnik
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 1457

PostajNaslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...   04.05.10 9:55

Moja prva lula bila je no name bentica "real briar". Pristojno se pusila, a poceo sa Clanom koji je u to vreme sem Banatske ruze i Cluba bio jedini duhan koji se mogao naci u Beogradu. Lula je jos ziva i cuvam ju kao uspomenu na te prve pusacke dane.
Banatska ruza je bio sledeci pokusaj i to je jedini duhan koji sam nakon jedne popusene lule bacio (u prenesenom slucaju, uvalio jednom liku koji je motao i bilo mu svejedno sto stavlja). Posle toga pusio Club,a BR duhani su bili pravo otkrovenje u odnosu na Clan. Kada sam se docepao MB OC-to je bila radost kao kuce u liftu.
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...   04.05.10 10:25

...kao kuče u liftu...! Ovo je dobro! umrijet od smjeha
[Vrh] Go down
abudimir
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 638

PostajNaslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...   04.05.10 13:27

Bogme dobro umrijet od smjeha
[Vrh] Go down
http://www.reverbnation.com/zaynband
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2974

PostajNaslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...   04.05.10 13:36

da, normalna uzrecica ovde.
[Vrh] Go down
Leo
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 565

PostajNaslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...   08.11.10 16:00

Moja prva lula bijaše Bruyere garantie, kupljena na buvljaku, dobro održavana. Pukla je putem kad sam se vraćao iz Turske vlakom, zadnje je pušena Latakia u njoj.
Počeo sam pušiti sa Original Choice-om i Black&Bourbon-om. Bilo je svega na početku, ali ničeg drastičnog, peklo je i bilo je čudno, ali da je bilo i ugodno, je.
Prvi fini duhan koji sam probao bio je Balkan Latakia i onda Artisans Blend.
[Vrh] Go down
bronx
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 33

PostajNaslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...   27.11.10 15:15

eto da i ja posvijedočim moje prvo pušenje lule.
Mogu reć da je prošlo solidno, onu 1/3 punjenja koja je bila u luli palio sam jedno 4-5 puta... , s tim da sam nakon zadnjeg paljenja pušio jedno 10tak minuta bez pripaljivanja i tak do kraja... pretpostavljam da je to ok Smile
jedino sam očekivo malo više arome, tj slatkoće u ustima od ovog MB-a Orginal Choice-a. Možda potražim koji drugi duhan, pa da mi ne bude baš tak gorkasto?!
Vani pada snijeg, a ja na balkonu u jakni i navlačim (ne ko bivol, laganini... nijednom me nije zapekao jezik.. vjerojatno sam puno puta pročito NE VUČ KO BIVOL xD)
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...   27.11.10 18:41

Je, u redu je! Samo tako. S vremenom ćeš naći i svoj način i svoju metodu. Cool
[Vrh] Go down
Leo
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 565

PostajNaslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...   27.11.10 19:53

Ja kažem, prvo je pravilo kod lulašenja: mirno, mirno i polako. Tek se tada uživa.
[Vrh] Go down
Triangl
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 294

PostajNaslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...   27.11.10 20:06

bronx je napisao/la:
eto da i ja posvijedočim moje prvo pušenje lule.
Mogu reć da je prošlo solidno, onu 1/3 punjenja koja je bila u luli palio sam jedno 4-5 puta... , s tim da sam nakon zadnjeg paljenja pušio jedno 10tak minuta bez pripaljivanja i tak do kraja... pretpostavljam da je to ok Smile
jedino sam očekivo malo više arome, tj slatkoće u ustima od ovog MB-a Orginal Choice-a. Možda potražim koji drugi duhan, pa da mi ne bude baš tak gorkasto?!
Vani pada snijeg, a ja na balkonu u jakni i navlačim (ne ko bivol, laganini... nijednom me nije zapekao jezik.. vjerojatno sam puno puta pročito NE VUČ KO BIVOL xD)

Čuj, treba ti i iskustva da nepce nauči razlikovati arome. Very Happy
Kad budeš iskusniji i intimniji s njim okrit će ti svoje tajne. sherlock
[Vrh] Go down
bronx
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 33

PostajNaslov: Re: Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...   28.11.10 0:41

nakon danasnjeg pusenja, mislim da se radilo više o peckanju grla, nego o gorkastom okusu duhana xD
[Vrh] Go down

Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 4 / 4.Goto page : Previous  1, 2, 3, 4

Similar topics

-
» Dobra riba dobra stopala
» Izvan tjelesna iskustva
» Prva vampirica...
» Prva lula, prvo pušenje, iskustva, dobra, loša...
» prva lula....