Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Gdje i kako kupiti u Beogradu

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Autor/icaPoruka
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9094

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   11.05.10 9:24

Tako je! Nema politike u našoj butigi! Cool
A "genijalcima" i je mjesto u reštu, buksi, bajbokani, zatvoru, kpd-u, Lepoglavi, Požarevcu, Zenici i ostalim bogu ugodnim mjestima.
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2598

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   11.05.10 12:12

imnik je napisao/la:
Ma naravno da nećemo o politici, ali uvek izleti ponešto, jer od nje nemreš pobeć gde god da se okreneš.

nazal;ost jesi u pravu, al ajd bar ovde da nas ne zamajavaju kad vec "u realnom svetu" to rade...
[Vrh] Go down
Nunki
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 306

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   18.05.10 19:49

Evo, ovo je danas kupljeno u Beogradu, 11.5 EUR konzerva, kanda je iz SentVida Very Happy

Uploaded with ImageShack.us
[Vrh] Go down
Keko
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 958

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   18.05.10 19:53

To je to, samo je u Slo 8.5 eurića...
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 1292

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   18.05.10 19:55

Da,da stiglo u torbi, kao i vecina duhana koji dodje u Bg. Zaqto i mora da se doda ugradnja trgovca i transportera na Slo cenu.
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   18.05.10 19:57

No bolje i ovako nego nikako.
Nazalost kad drzava ne dozboljava uvoz jer su nameti preveliki (5000000 dinara za uvoznu doyvolu i jos 200000 Eura bankovnog depozita mora uvoznik da polozi pre no sto krene u posao) sverc komerc je neminovsnost.
[Vrh] Go down
Nunki
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   18.05.10 20:00

Ma, sve je relativno, onomad mi je iz Amsterdama stigao Old Dublin, stigao, znaci nije mi ga neko preprodao, kupljen je kod Hajeniusa, mog decenijskog snabdevaca kubanskim cigarama, EUR 10.90 tako da, Dunhill na noge u Beogradu, kad je sve na ovu temu cista improvizacija, nije ni preterano skup...
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   18.05.10 20:09

pa i nije kad pogledaš da je 2puta 50g 965 jeftinije od 100g larsena Shocked
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   18.05.10 20:28

To je tek posebna prica koja mi do kraja nije jasna. WO Larsen se prodaje kao posebna eksluziva.
[Vrh] Go down
Nunki
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   18.05.10 20:34

Meni se ne svidja. Jednom su mi poklonili 100 gr. u Moskvi, trazio sam mesecima posto sam popusio jednu lulu i ispekao jezik, koga da 'obradujem'. Posto nisam zlotvor, umiksao sam ga vise se ne secam s kojim duvanima i tek je tada ispalo nesto prihvatljivo.

Precenjeno i nista narocito, sto se mene tice.
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   18.05.10 20:59

IStog sam misljenja. Prihvatljiv je jedino na poslu kad ljude oko mene guse englezi (sto je najgore sve su to uglevnom pusaci cigareta), pa im ti parfimisani aromatici predstavljau prihvatljivu alternativu (gledam da imam neki aromatik sa sobom kad sednem sa kolegama sa posla da malo popricam negde vani jer u zatvorenim prostorijama nije nam dozvoljeno, osim ponekad kada se negde covek zavuce gde ga inspekcija tesko moze uhvatiti)
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9094

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   18.05.10 21:36

imnik je napisao/la:
IStog sam misljenja. Prihvatljiv je jedino na poslu kad ljude oko mene guse englezi (sto je najgore sve su to uglevnom pusaci cigareta), pa im ti parfimisani aromatici predstavljau prihvatljivu alternativu (gledam da imam neki aromatik sa sobom kad sednem sa kolegama sa posla da malo popricam negde vani jer u zatvorenim prostorijama nije nam dozvoljeno, osim ponekad kada se negde covek zavuce gde ga inspekcija tesko moze uhvatiti)

Ha! I vas je stigla prohibicija! Očito je Hrvatska jedina uspjela oboriti zakon! Doduše kafići moraju imati ventilaciju, ali većina ih ima, tako da smo bar za neko vrijeme odgodili neminovno.
Jedino se još u Montenegru puši maltene svugdje - pa čak i u bolnicama!
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   18.05.10 21:41

dobro sad, u bolnicama i ne bi trebalo, nije ni red, a koje se larsena tiče meni je klasik jako ok, a old fashioned mi nije bog zna. druge nisam ni probao. a da oće da ujede, pa da znaš i da oće...
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   19.05.10 8:00

Ma kod nas sto se tice lokala moze po novom zakonu koji je usvojen, ali jos ne vazi jer nije potpisan od strane predsednika i objavljen u sluzbenom glasniku mora da se podele pusacke i nepusacke zone i zona za pusace ne sme biti veca od 20% povrsine. Takodje moze lokal biti ceo za pusace ali to se mora navesti na ulazu. U javnim prostorima poput bolnica, skola, i zatvorenih autobuiskih i ostalih transportnih stajalista, kao i u porevozu zabranjeno je. Glupo je sto je pod ovim podrazumevano i autobusko stajaliste na ulici koje ima tri staklena zida i jednu potpuno otvorenu stranu, ali sta je tu je. Ovo je glupo.
Trenutno ne sme da se pusi u bolnicama, skolama,sudovima, i slicno, no jos uvek (sto ce biti onemoguceno novim zakonom koji ce uskor da sutpi na snagu) poslodavac daje za pravo da se u odredjenim prostorijama moze zadimiti. Kod mene na poslu to je ranije bila sala za sastanke, ali i to je zbog inspekcije ukinuto jer su nas doticna gospoda iz ministarstva prilicno maltrtetirala pa je direktor doneo resenje da je zabranjeno pusenje u zgradi. OP to se ipak ponekad oglusimo u nekim manje prometnim prostorijama gde znamo da inspekcija nece zaci. Citavu 2009 godinu imali smo ih na vratu zbog raznih gluposti i de facto proveli su 4 meseca kod nas. Uglavnom su to bile papiroloske stvari, ali nije bilo bas prijatno raditi u njihovoj blizini.
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu   19.05.10 8:02

Sto se Larsena tice on defintivno ne vredi onoliko koliko ga Igor iz City Passage-a ceni. Larsenova realna cena je daleko manja. No ocigledno ima za te novce muisterije, pa ko veli ajd da ih malo oladim.
[Vrh] Go down

Gdje i kako kupiti u Beogradu

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 6 / 7.Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Similar topics

-
» Melasa - gdje to naći?
» Što kupiti dečku za Valentinovo??
» Kako dobiti što crveniji fondant?
» Kako napraviti kalijev nitrat zamjena
» Kako ponovo osvojiti dečka?? Vratiti stare vatre?????