|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
jiva Bijeli zubi

Broj postova: 51 Join date: 22.02.2010 Age: 30 Lokacija: Karlovac
 | Naslov: kupujem lulu 27.06.10 22:47 | |
| kupujem lulu, neku početničku za lulaša amatera, neda mi se kupovati nova najviše iz razloga što sam tek početnik a i frka je sa lovom, pa dok ne skupim love i iskustava primam ponude na rabljene |
|
 | |
Keko Žuti zubi

Broj postova: 958 Join date: 30.10.2009 Age: 49 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: kupujem lulu 27.06.10 23:12 | |
| Navrati u srijedu do našeg kluba u Novoj Vesi, 19h i naći će se koja lula za tebe... |
|
 | |
jiva Bijeli zubi

| Naslov: Re: kupujem lulu 27.06.10 23:22 | |
| volio bi navratiti, ali prenatrpan sam obavezama, fakultet, posao, skoro se ženim...ako nije bed da nađeš nešto za mene-poćetnika i pošalješ mi poštom pouzečem kao otkupninu, poslije već kada budem imao više vremena i slobode svakako navratim u klub, iskreno mislio sam i prije dok sam imao vremena, ali glupo mi je sa stažem od mjesec dana na luli i dolaziti, volio bi neko vrijeme stažirati na luli i duhanima pa doći da i preklopim koju pametnu uz družeje, ovako mi je čist neugodno doći a ne znam još niti napuniti lulu kak bog zapovijeda |
|
 | |
grga Oblak dima

Broj postova: 2511 Join date: 01.11.2009 Age: 37 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: kupujem lulu 28.06.10 1:59 | |
| Bas naprotiv, iz toga razloga bi i trebao posjetiti klub. Nece ti se nitko tamo smijati, ne brini. Na kraju krajeva, nitko se od nas nije rodio pametan i sa lulom u cvaljama.  |
|
 | |
savate Žuti zubi

Broj postova: 639 Join date: 14.12.2009 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: kupujem lulu 28.06.10 10:03 | |
| to je istina kaj ti Grga kaže. Ja sam došao u klub, negdje kada sam pušio lulu cca. mjesec dana!!! Uveliko sam ubrzao proces učenja jer tu ti ima par "likova" koji imaju zajedno, skoro stoljetni lulaški staž!!! I naravno,... zakačio se na dim lule!!!  |
|
 | |
amaru Peče me jezik

Broj postova: 225 Join date: 03.04.2010 Age: 28 Lokacija: grad na 4 rijeke
 | Naslov: Re: kupujem lulu 28.06.10 16:31 | |
| ako imaš ikakvu šansu zapali do kluba...ja sam bio samo jednom, ali isplati se!! također...ako hoces mozemo se mozda naci negdje u karlovcu...s obzirom da obojica pusimo, mozemo se naci na kavi pa zadimit promenadu... |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9082 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: kupujem lulu 28.06.10 16:31 | |
| Samo ti Jiva dođi! Naći će se neka lulica za tebe, a pasti će i koji savjet! Nitko se nije rodio sa svim znanjem ovog svijeta, prema tome, nema razloga da se sramiš bilo čega! |
|
 | |
jiva Bijeli zubi

| Naslov: Re: kupujem lulu 28.06.10 19:54 | |
| svakako ću doći, ali kroz mjesec-dva, ići ću do Rijeke do havana cigar shopa i upiknuti si koju lulicu za 300-tinjak kuna ( inače idem kao do faksa položiti koji ispit  ...), amaru svakako se nađemo, javim ti se kroz neko vrijeme dok obveze malo ne popuste, pozdrav svima do druženja |
|
 | |
Darko Bacam filter

Broj postova: 496 Join date: 17.04.2011 Age: 39 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: kupujem lulu 18.04.11 3:06 | |
| Trebam i ja još koju radnu lulu jer imam samo jednu, ako neko ima kakvu upušenu zahvalnu peri/deri pipu a treba mu lova nek javi, filter nebitan, bolje da ga nema. Nekak mi zapinju za oko ove pjeskarene i vrlo jednostavne, pogotovo one koje izgledaju do da ih sad netko isčupao iz zemlje i našao rupu pa puši. Slično vrijedi za duhane, tražim se, za sad vidim da idem dalje od aromatika i tih čajnih mješavina ali ko će ga znati, jako malo sam probao. Imam i lijepih komada minerala, kristala, sakupljam ih pa i neka zamjena dolazi u obzir, tako bi mogao ubosti i neku finiju lulu jer nije živa lova u pitanju, imam recimo lijepih komada malahita muške veličine, imam svačeg trebao bi razmisliti što bi mogao odvojiti za razmjenu ako bude zainteresiranih. Pozdrav |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9082 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: kupujem lulu 18.04.11 6:51 | |
| Minerali nam ne trebaju, a ti navrati do kluba (ovaj tjedan je zbog obaveza članova sastanak prebačen na četvrtak u 19,30) pa će se naći neka radna lula za tebe. A za minerale ćemo lako; uvali ih nekom zlataru! |
|
 | |
Darko Bacam filter

Broj postova: 496 Join date: 17.04.2011 Age: 39 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: kupujem lulu 18.04.11 13:43 | |
| Lovit ću neki termin, ovaj četvrtak gotovo sigurno otpada jer sam u gužvi, ali idući tjedan bi mogao. Zapravo mislio sam se možda počastiti sa nekom pipom od okamenjenog drva od gospodina Davorina (ovisi o mogućoj uskršnjici), jer mislim da me ova priča sa lulama i duhanom neće pustiti, a kao što rekoh i skupljam minerale, a to je to. |
|
 | |
zagorec Bijeli zubi

Broj postova: 80 Join date: 02.04.2011 Age: 27 Lokacija: Ivanec
 | Naslov: Re: kupujem lulu 19.04.11 20:56 | |
| Pozdrav ekipa, prodaje možda neko klasičnu ravnu billardicu, po mogučnosti bez filtera. U Vž-u nema ništ, našel sam samo jednu Petersonicu za 600 kn i hrpu kineskog smeća od ko zna kakvog drva (ak je opće drvo). Imam dvije bentice , i nikak da negdje nabavim jednu ravnu lulu. Pozz + help |
|
 | |
|