| | Davorinova ljetna kolekcija | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
G.S.Patton Bacam filter

Broj postova: 420 Join date: 22.04.2010 Age: 43 Lokacija: Šenkovec
 | Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 2:45 | |
| Opet nesto predivno iz radionica nasega  ... ova pjeskarena je zaista remek-djelo (mada niti prva nije nista manje lijepa). Svaka cast, po stoti puta! |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3729 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 8:13 | |
| Hvala društvo, ovakvi komentari samo daju vjetar u leđa.... |
|
 | |
Cinober Bijeli zubi

Broj postova: 87 Join date: 10.02.2010 Age: 24 Lokacija: Periferija
 | Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 11:57 | |
| Pravi gospodski komadi! Nemam riječi Prsteni (ili se piše prstenje  ) od palme izgledaju fenomenalno. Na trenutak sam pomislio da je to omot od Bronhi bombona  a ove ''nesavršenosti'' na prvoj su mi bomba. Volim kad se vidi da je ta lula izrađena od drva a ne one plastičnjače ušminkane s kilom laka na sebi (npr. kak radi Frank Axmacher) Prva za gospodu Druga za safari |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 12:33 | |
| još jednom hvala. Mislim da sam sada došao do jednog nivo, prilično visokoga, u izradi lula. Grubo rečeno sada više ni ja ne uočavam neke ozbiljnije greške u dizajnu ili obradi. Nezgodno je što to postaje rutina. Dakle za jesen stoji: mali jednodnevni workshop za buduće pipemakere. Stvarno ne vidim zašto i Hrvatska ne bi bila (mala) sila u proizvodnji lula. Kod nekih već vidim prve zrake posvečenosti |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9091 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 17:44 | |
| Jučer sam (kada sam mogao između neljudskih urlika navijača Njemačke i Španjolske) pogledao lule "u živo" i tu se nema što dodati, sve ste već napisali. No, Davorihove pipe imaju još jednu "skrivenu" kvalitetu, a to sam mu i jučer kazao - da su sve njegove lule - sviđale se one meni ili ne (iako tih koje mi se ne sviđaju ima malo, ali to je stvar ukusa) - tehnički savršene - sve se vrhunski puše, što bi rekao Ajgor, možeš ih pušiti do cakea, pa i cake! |
|
 | |
G.S.Patton Bacam filter

Broj postova: 420 Join date: 22.04.2010 Age: 43 Lokacija: Šenkovec
 | Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 17:47 | |
| Spoj estetike i funkcionalnosti - savrsenstvo! |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 17:52 | |
| Upravo tako! A naš  je ipak po defaultu strojar, pa su mu mnoge stvari jasnije i normalne, a koje su nama običnim smrtnicima španjolska sela! |
|
 | |
savate Žuti zubi

Broj postova: 639 Join date: 14.12.2009 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 18:47 | |
| Pravo zborite dragi Uglednici, ali kao što je Ivo Gregurević, reko' Mii Begović u "Čarugi",...: "Vi ste nebrušeni dijamant",... (neću reći što je ona odgovorila) tako ja kažem, da je naš Davorin itekako izbrusio zanat, a naše malo skriveno balgo u obliku njegovih lula i lulaška elita širom svijeta počela je odkrivati!!!  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 19:13 | |
| Istina! A tebe nije bilo Ugledniče!  A da samo znaš kakva elita kupuje njegove lule! |
|
 | |
savate Žuti zubi

Broj postova: 639 Join date: 14.12.2009 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 19:33 | |
| Ante Gotovac??  |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 20:01 | |
| Ako ćete tako dalje budem se prebacio na drugi forum gdje se svi međusobno samo kade  ono nebrušeni dijamant.... hmmmm moje veličine  ali ugodno je čuti......... Netko je od mlađih članova rekao da se u svakoj mojoj luli vidi ljubav prema izradi, luli, uživanju u luli duhana.. pa to je verovatno to.. uživam raditi, uživam kada drugi uživaju u mojim malim djelima, a ono što dobivam kao feedbeck iz svijeta... je isto ugodno čuti. Interesantno je da su zadnje tri lule otišle doktorima u tri dijela Europe... i svi su ti ljudi posebni, fakat žive svoj život i uživaju ga punim plučima... evo stranice jednog doktora iz Francuske, zaljubljenik u fotografiju, ljubitelj morti ( Patric Sebiolo i Talbert ... i -naravno-  ) a slike su mu fantastične www.ventsdest.net |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 20:13 | |
| Mislim da navedni Ante i ne zna da postoje lule.... u školi za ložače to sigurno nisu spominjali  Inače najinteresantnija je štamparska greška pri prijevodu njegove knjige - Vrag-, na engleski |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 08.07.10 21:43 | |
| Da nije...ma nemoj me zezat'! Inače nije išao u školu za ložače, nego se to otmjeno kaže "Škola za instalatere klime i centralnog grijanja"! To je ipak stepenica više. A lulu je možda vidio ako je pušio crack! |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2586 Join date: 07.11.2009 Age: 35 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 12.07.10 23:48 | |
| mehanicar grejne i rashladne tehnike je pravi naziv ( bar kod nas u svrbiji) |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 13.07.10 6:36 | |
| To je to Sekirče. Ima radijatora i klima uređaja posvuda, da čovjek ne povjeruje! Ali smo |
|
 | |
| | Davorinova ljetna kolekcija | |
|