| | Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
bayro Moderator

Broj postova: 9094 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 01.08.10 8:00 | |
|  Uploaded with ImageShack.us  Uploaded with ImageShack.us Ova dva duhana koja su relativno novija u Petersonovoj ponudi su me ugodno iznenadila, pa sve što sam rekao o Petersonovim duhanima redovne ponude ranije , (da su govno zaliveno aromom) za ova dva duhana ne važi. Detalje recenzije ću napisati kasnije, a sad samo dvije, tri fusnote. Dakle C.S. bi se mogao okarakterizirati kao Peterson 2007 "light", dakle nije tako težak aromatik kao dvije tisuće sedmica, pa ga možete bez brige navečer zapaliti na nekoj ljetnoj terasi bez straha da ćete otjerati goste ili biti izloženi mrkim pogledima. Razvija punu, gustu aromu i svima koje nisu ljubitelji latakijskih duhana ga toplo preporučam, kao idealni večernji duhan. Što se pak tiče De luxe Mixture, radi se o laganom ljetnom aromatiku koji je "all day smoking", (malo liči na Sunday's Fantasy) ali najbolje paše ujutro uz prvu kavu, (što upravo i sam činim  ). Možda će se nekom učiniti "dosadnim" ili "ravnim", no to je samo prvi dojam. Dajte ovom duhanu drugu i treću priliku ako vam ne legne iz prve (meni je legao!) i oduševiti će vas. Jedina mana je naravno - cijena; 65 kuna limenka od pedeset grama. No s druge strane kutija boljih cigareta koju odlikaš spraši u jedno jutro košta preko dvadeset kuna.... No, ako ste u prilici, probajte oba duhana, ja ih toplo preporučujem i nosim po dvije limenke od svakog na more (između ostalog, naravno  ) |
|
 | |
G.S.Patton Bacam filter

Broj postova: 420 Join date: 22.04.2010 Age: 43 Lokacija: Šenkovec
 | Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 01.08.10 12:32 | |
| Hvala na preporukama, cim se domognem prvog pravog tobacco shopa, kupujem da probam! |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 02.08.10 7:25 | |
| Nema na čemu, druže generale  - oba ova duhana najtoplije preporučujem! |
|
 | |
G.S.Patton Bacam filter

| Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 02.08.10 8:27 | |
| Hvala, postovani prijatelju Bayro, dopunio sam svoju listu zelja s ova dva duhana, pa, kazem, cim se docepam pravog tobacco shopa, kupujem!
Pozdrav jos jednom iz dalekoga svijeta! |
|
 | |
G.S.Patton Bacam filter

| Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 02.08.10 8:28 | |
| Hej, ovo je bio stoti post, pa mi vise nisu bijeli zubi, vec me pece jezik! |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3730 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 03.08.10 1:27 | |
| Izbor poznavaoca je stvarno dobar duhan, a vjerovatno su već neke količine stigle s carine, tako da ćemo ga dimiti slijdeći tjedan pod sigurno  kao i uvijek naš dobri duh gosp. P se pobrinuo za to |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 03.08.10 6:50 | |
| Nisu.... |
|
 | |
Debason Bijeli zubi

Broj postova: 66 Join date: 23.09.2010 Age: 27 Lokacija: Velika Gorica
 | Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 26.10.10 10:56 | |
| Baš guštam prvi Connoisseur's choice i baš je fin, voćna aroma, lagan, ugodan. Soba mi fino miriše  Ima lijpe komadiće flekica nutra, very nice |
|
 | |
akoodem Bijeli zubi

Broj postova: 68 Join date: 10.09.2010 Age: 24 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 26.10.10 11:06 | |
| Zar ima i de luxa za kupit kod Goge ili... |
|
 | |
Debason Bijeli zubi

Broj postova: 66 Join date: 23.09.2010 Age: 27 Lokacija: Velika Gorica
 | Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 26.10.10 11:07 | |
| Jučer sam kupio CC, ali nisam zamjetio De Luxe, vjerojatno ima jer im je nedavno stigla pošiljka iz Dublina. |
|
 | |
akoodem Bijeli zubi

Broj postova: 68 Join date: 10.09.2010 Age: 24 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 26.10.10 11:11 | |
| Ma za CC znam,njega sam vidio,ali de luxe nisam |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 26.10.10 12:48 | |
| Ima ga.  Kupio jučer. |
|
 | |
Marin Split Bacam filter

Broj postova: 523 Join date: 03.10.2011 Age: 29 Lokacija: Split
 | Naslov: Re: Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture 24.10.11 15:17 | |
| Upravo kupia De luxe mix i mogu rec da je fin duvan, jako lagan.. Kako Bayro kaze, mislin da je onako najbolji uz kaficu. A sad da nesto pitan onako usput....nadan se da mi admin nece zamirit na Ima li kakav aromatik a da nije vanilija neka baza!? Neznan za vas ali mi bas i nepase ta vanilija, pa cak i ovaj gore navedeni De luxe da nema vaniliju bija bi puno bolji! Ali netrazin ni one chery i takva sranja da prostite na izrazu, nego jednostavno prirodno aromatiziran duhan bez puno mudrolija. Ako neko moze dat savjet bit cu spasen! Hvala unaprid |
|
 | |
| | Peterson - Connoisseurs Choice, De luxe Mixture | |
|