| | W.O. Larsen - Signature - Vinatge Mixture | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
sinus Bacam filter

Broj postova: 340 Join date: 20.10.2010 Age: 49 Lokacija: 45°44`37N /15°45`07E
 | Naslov: Re: W.O. Larsen - Signature - Vinatge Mixture 01.01.12 13:12 | |
| | bayro je napisao/la: | Lenko, probaj Dreierov "nummer zvei", pa onda postavi letvicu! |
Baš ga dimim uz prvu kavu. Sorry na OT. |
|
 | |
LenkoSmrk Bacam filter

Broj postova: 372 Join date: 12.12.2011 Age: 37 Lokacija: Slovenija-Prlekija
 | Naslov: Re: W.O. Larsen - Signature - Vinatge Mixture 21.02.12 18:52 | |
| Šior Bayro, Dreier No.2 je jako dobar, ali danas sam se ogrebo za lulu "signature" i ostaje na mojoj špici aromatika, a odmah iza mu "diha ua ovratnik" No.2 |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: W.O. Larsen - Signature - Vinatge Mixture 21.02.12 19:11 | |
| Lenko, nisam ja neko mjerilo, pogotovo za aromatike, davno sam se "skinuo" sa njih, i pravi sam "hard core latakia lover", ali ponekad mi dođe gušt na aromatike, no onda su to ili No. 2 ili Mac Barenov "Original Choice". |
|
 | |
LenkoSmrk Bacam filter

| Naslov: Re: W.O. Larsen - Signature - Vinatge Mixture 21.02.12 19:29 | |
| Možna nisi mjerilo (a po mom skromnom iskustvu svakako si faktor kog treba da se uzme u obzir), ali tipovi/savjeti su ti odlični  Da nisi spomenuo No.2 nebi ga kupio/nit probao. Mislio sam, da kad pronađem "špicu" htjet ču pušit samo "špicu", ali sam pogrešio. Sad kad imam više arobatika koji mi pašu, punim jedanput ovo onda ono. Došao sam spoznaje, da ak pušim više puta za redom isti blend, nekako gubim okus/karakter tog duhana. Možda je to samo u moji glavi. A kad rotiram, svaki put mi je jednak kako mi je ostao u sječanju od prošlog pušenja. Tako, da vidim da broj piksni/staklenki treba da naraste |
|
 | |
G.S.Patton Bacam filter

Broj postova: 501 Join date: 22.04.2010 Age: 43 Lokacija: Šenkovec
 | Naslov: Re: W.O. Larsen - Signature - Vinatge Mixture 22.02.12 12:02 | |
| | LenkoSmrk je napisao/la: | Možna nisi mjerilo (a po mom skromnom iskustvu svakako si faktor kog treba da se uzme u obzir), ali tipovi/savjeti su ti odlični  Da nisi spomenuo No.2 nebi ga kupio/nit probao.
Mislio sam, da kad pronađem "špicu" htjet ču pušit samo "špicu", ali sam pogrešio. Sad kad imam više arobatika koji mi pašu, punim jedanput ovo onda ono. Došao sam spoznaje, da ak pušim više puta za redom isti blend, nekako gubim okus/karakter tog duhana. Možda je to samo u moji glavi. A kad rotiram, svaki put mi je jednak kako mi je ostao u sječanju od prošlog pušenja. Tako, da vidim da broj piksni/staklenki treba da naraste |
Je, je, vrag je kad se navučeš... |
|
 | |
LenkoSmrk Bacam filter

| Naslov: Re: W.O. Larsen - Signature - Vinatge Mixture 22.02.12 18:32 | |
| Generale, ma pravi je gušt dmit dobre stvari i rotirat, kako sa duhanima tako sa lulama (kolekcja jednog i drugog polako raste)  Sad kad nisam na minimumu kod kuče i imam malo neki zbor, polako dopunjavam. Šteta što nemam u blizini još nekog entutiasta, da i on želi isprobati raznorazne delicije. Dobro, da postoji ovaj forum, pa netrebam bacat pare za "ološ". nego se lepo pustim voditi za onim, sto nadjem tu  |
|
 | |
G.S.Patton Bacam filter

Broj postova: 501 Join date: 22.04.2010 Age: 43 Lokacija: Šenkovec
 | |
 | |
| | W.O. Larsen - Signature - Vinatge Mixture | |
|