| Davorinova zimska kolekcija.... | |
|
+13--muki-- bayro bingo ssekir75 Damir Cinober MOVESHAKER savate Brka G.S.Patton imnik Leo Davorin 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 29.11.10 1:11 | |
| - bayro je napisao/la:
Ova predzadnja billlardica je stvarno nešto posebno! apsolutno se slazem sa ovim. | |
|
| |
--muki-- Pipe maker / Moderator
Broj postova : 769 Join date : 16.06.2010 Age : 49 Lokacija : osijek, HR
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 29.11.10 8:16 | |
| wo-ho-ho... Davorine, ovo je super... posebno mi se svidjela polucalabashica i ona predzadnja biliardica... | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 29.11.10 8:56 | |
| donio u klub i da jedna je bakrena u stvari podvrsta - crna čokolada boja naravno, nama Ivice i Marice | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 29.11.10 10:09 | |
| Superiskica! Samo jedna primjedba s moje strane (a znas i zasto s moje )! Lule PUNO ljepse izgledaju kad ih fotkas na onom drvetu svijetlih tonova, ima puno vise kontrasta i lijepo "iskacu" na taj nacin, kao one posljednje kanadjanke i calabashice. Dakle, trebamo lijepe fotkice jer je opce poznato da "lice prodaje picu"! |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 29.11.10 15:55 | |
| Biti će i toga grga, ovo je samo onako expres, a na stranici će biti kako me striček savate naučio, tj kraosam ideje od njega dok je fotografirao... uz put gdje je taj čovjek... pa nema više Farme | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 29.11.10 16:51 | |
| Onda odmah sibni i meni u mail reprezentativne primjerke! |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 02.12.10 20:21 | |
| još tri komada, jedan serija silver ring, i dvije kanađanke i .... malo sam se umorio od lula, tražim nasljednika | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 02.12.10 20:37 | |
| Umori od lula? Ma nemoj!! A kaj bi ti sad radio? Brodove u boci??!! Ne može!! Radije si uzmi onu grijalicu iz kluba da ne navučeš neku upalu! | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 02.12.10 21:25 | |
| Uf strasne lule. Šta ovo priča o umoru uvaženi majstor. Nema umora (pardon odmora) dok traje obnova.
Zadnja promjena: imnik; 02.12.10 21:28; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 02.12.10 21:27 | |
| | |
|
| |
Cinober Prva lula
Broj postova : 59 Join date : 10.02.2010 Age : 37 Lokacija : Periferija
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 02.12.10 21:43 | |
| Ajoj meni! Odlične! | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 02.12.10 21:59 | |
| .... nažalost, malo kritike s moje strane na lulu sa srebrnim prstenom: ovakva boja usnika mi nikako ne ide uz tamne boje morte, idealna mi je uz lule od vrijesa (sigurno znaš na koju mislim), silver ring mi je totalno razočaranje (vjerujem da uživo izgleda puno bolje, te da je razočaranje posljedica fotografije) jer, umjesto da "podigne" lulu na viši nivo, nekako mi ju previše "rashlađuje", postaje mi puno hladija nego kad ima prsten na kakav sam navikao na tvojim radovima (drvo/rog). ALI.... zato su blizanke iz Kanade pun pogodak koji zaslužuje izlazak na bis !!!! (dakle - nema odmora) | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17558 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 02.12.10 22:21 | |
| Davorine, nije li ova silverica jučer imala crni usnik? Moram se složiti sa Šejkerom, sa crnim usnikom je bolja. A o kanađankama ne treba gubiti riječi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 02.12.10 22:23 | |
| Ovaj prsten mi se na prvi pogled jako dopada, premda izgleda prazan - kao da treba nešto pisati na njemu. Nemam niš drugo pametno za dodati - krasne su kao i uvijek. Edit: Za pravo prsten izgleda dosta močno i ovako. Meni je pipa mrak...i usnik i prsten. Edit II: Nemogu iskreno reći da pozdravljam pauziranje ili nešto slično...for what it's worth. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 03.12.10 0:04 | |
| i ja mislim da bi prva bila lepsa sa crnim usnikom, mada mi se cini da bi i cilibaski lepo cucnuo. cumber mi je nekako... ne mogu da definisem ali mi ne lezi tu. (kako rekosmo, misljenje je ko i d..e, svako ga ima) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 03.12.10 14:27 | |
| - Davorin je napisao/la:
i .... malo sam se umorio od lula, tražim nasljednika Jezik pregrizao! Nisi se umorio od lula, lule volis raditi, umorilo te je vjerojatno nesto drugo ili kombinacija neceg drugog, sa strane. |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 03.12.10 14:31 | |
| - grga je napisao/la:
- Davorin je napisao/la:
i .... malo sam se umorio od lula, tražim nasljednika Jezik pregrizao!
Nisi se umorio od lula, lule volis raditi, umorilo te je vjerojatno nesto drugo ili kombinacija neceg drugog, sa strane. potpisujem.... kakav umor... lagano odmoriti, malo se opustiti za blagdane i nece biti dugo kako ce crv poceti ponovo kopati i ruke svrbiti Davorine, samo polako - smanjiti malo tempo a crvic Nemirko ce odraditi ostalo .... | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 03.12.10 14:32 | |
| btw... Kanadjanke su prekrasne.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 03.12.10 14:57 | |
| Postoji EDIT, a natjecanje u broju postova nije još otvoreno!!! |
|
| |
Cinober Prva lula
Broj postova : 59 Join date : 10.02.2010 Age : 37 Lokacija : Periferija
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 03.12.10 16:10 | |
| Moram priznati da se i meni prsten na prvi pogled učinio malo prazan. Ali nakon što sam si ga zamislio sa nekim izrezbarenim pleterom i/ili glagoljicom brzo me prošlo i mislim da ovak izgleda perfektno! baš kak je Triangl rekao - moćno! Znači ''za prave muže'' ali i elegantna Kaj se tiče kanađanki... - Triangl je napisao/la:
Edit II: Nemogu iskreno reći da pozdravljam pauziranje ili nešto slično...for what it's worth. Potpisujem | |
|
| |
Broj postova : 17558 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 03.12.10 19:05 | |
| Trebao je biti pleter, ali je majstor koji je trebao rezbariti pleter za sada na skrbi određenih državnih represivnih organa, ali se uskoro očekuje njegov povratak, pa će biti svega! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 03.12.10 19:30 | |
| uvijek mi dignete elan, a o grijalici ću ozbiljno razmisliti, a ko što bayro napisa, trebao je biti pleter u srebru ali još čekamo Boja usnika, e to ulazimo u zonu sumraka, neki bi samo crnu, drugi samo cumberlend, .... pomalo za sve ukuse... ostala silver kolekcija će biti isključivo s crnim ( dobro i jednim jantarnim ) a da sam umoran jesam... puno toga mi se sručilo u zadnje vrijeme | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 03.12.10 20:43 | |
| Glavu gore! Sve će se srediti i leći na svoje mjesto! Zato i postoje prijatelji da te podignu kada malo kloneš. No ako ti tom prilikom ispadne koja pipa - e tu ne garantiram! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 03.12.10 23:51 | |
| ma daj, , nemoj tako. ok, napravi pauzu (moze i bez kit keta ) ali nemoj odustajati - greota od boga... | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... 04.12.10 11:52 | |
| Ajde, , samo naprijed, sve bu se poslozilo i sjelo na svoje mjesto, da nam nekad ne ide lose, ne bi znali kad nam je dobro! Uostalom ,pa nemres sad odustat, kad jos svi obozavatelji nemaju niti jedan primjerak umjetnickog djela iz tvoje radionice! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Davorinova zimska kolekcija.... | |
| |
|
| |
| Davorinova zimska kolekcija.... | |
|