Dim Lule
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodošli na prvi i najveći forum ljubitelja lula i duhana za lule u regiji

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLoginRegistracija

Davorinova zimska kolekcija....

Go down 
+13
--muki--
bayro
bingo
ssekir75
Damir
Cinober
MOVESHAKER
savate
Brka
G.S.Patton
imnik
Leo
Davorin
17 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
Autor/icaPoruka
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima
ssekir75

Broj postova : 3060
Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic

Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty29.11.10 1:11

bayro je napisao/la:

Ova predzadnja billlardica je stvarno nešto posebno! Cool

apsolutno se slazem sa ovim.
[Vrh] Go down
--muki--
Pipe maker / Moderator
Pipe maker  /  Moderator
--muki--

Broj postova : 769

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty29.11.10 8:16

wo-ho-ho... Davorine, ovo je super... posebno mi se svidjela polucalabashica i ona predzadnja biliardica... Smile
[Vrh] Go down
http://tnd-pipes.com/
Davorin
Pipe maker / Moderator
Pipe maker  /  Moderator
Davorin

Broj postova : 8307

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty29.11.10 8:56

donio u klub Very Happy i da jedna je bakrena u stvari podvrsta - crna čokolada Very Happy boja naravno, nama Ivice i Marice Cool
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty29.11.10 10:09

Superiskica!
Samo jedna primjedba s moje strane (a znas i zasto s moje Smile)!
Lule PUNO ljepse izgledaju kad ih fotkas na onom drvetu svijetlih tonova, ima puno vise kontrasta i lijepo "iskacu" na taj nacin, kao one posljednje kanadjanke i calabashice.
Dakle, trebamo lijepe fotkice jer je opce poznato da "lice prodaje picu"!
Wink
[Vrh] Go down
Davorin
Pipe maker / Moderator
Pipe maker  /  Moderator
Davorin

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty29.11.10 15:55

Biti će i toga grga, ovo je samo onako expres, a na stranici će biti kako me striček savate naučio, tj kraosam ideje od njega dok je fotografirao... uz put gdje je taj čovjek... pa nema više Farme Twisted Evil
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty29.11.10 16:51

Onda odmah sibni i meni u mail reprezentativne primjerke!
Wink
[Vrh] Go down
Davorin
Pipe maker / Moderator
Pipe maker  /  Moderator
Davorin

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty02.12.10 20:21

još tri komada, jedan serija silver ring, i dvije kanađanke

Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 69905788

Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 67487794

i .... malo sam se umorio od lula, tražim nasljednika
[Vrh] Go down
Damir
Peče me jezik
Peče me jezik
Damir

Broj postova : 431
Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty02.12.10 20:37

Umori od lula? Ma nemoj!! A kaj bi ti sad radio? Brodove u boci??!! Ne može!! Radije si uzmi onu grijalicu iz kluba da ne navučeš neku upalu!
[Vrh] Go down
http://www.popupmedia.hr
imnik
Oblak dima
Oblak dima
imnik

Broj postova : 3189

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty02.12.10 21:25

Uf strasne lule.
Šta ovo priča o umoru uvaženi majstor. Nema umora (pardon odmora) dok traje obnova.

Zadnja promjena: imnik; 02.12.10 21:28; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima
ssekir75

Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty02.12.10 21:27

lepe kanadjanke.
[Vrh] Go down
Cinober
Prva lula
Prva lula

Broj postova : 59

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty02.12.10 21:43

Ajoj meni! Very Happy Odlične!
[Vrh] Go down
MOVESHAKER
Hladan dim
Hladan dim
MOVESHAKER

Broj postova : 750
Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty02.12.10 21:59

.... nažalost, malo kritike s moje strane na lulu sa srebrnim prstenom:

ovakva boja usnika mi nikako ne ide uz tamne boje morte, idealna mi je uz lule od vrijesa (sigurno znaš na koju mislim), silver ring mi je totalno razočaranje (vjerujem da uživo izgleda puno bolje, te da je razočaranje posljedica fotografije) jer, umjesto da "podigne" lulu na viši nivo, nekako mi ju previše "rashlađuje", postaje mi puno hladija nego kad ima prsten na kakav sam navikao na tvojim radovima (drvo/rog).

ALI

.... zato su blizanke iz Kanade pun pogodak koji zaslužuje izlazak na bis !!!! Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 K015
(dakle - nema odmora)
[Vrh] Go down
bayro
Pipe guru / Moderator
Pipe guru / Moderator
bayro

Broj postova : 17558
Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty02.12.10 22:21

Davorine, nije li ova silverica jučer imala crni usnik?
Moram se složiti sa Šejkerom, sa crnim usnikom je bolja. A o kanađankama ne treba gubiti riječi!

Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty02.12.10 22:23

Ovaj prsten mi se na prvi pogled jako dopada, premda izgleda prazan - kao da treba nešto pisati na njemu. Smile
Nemam niš drugo pametno za dodati - krasne su kao i uvijek.

Edit: Za pravo prsten izgleda dosta močno i ovako. Meni je pipa mrak...i usnik i prsten.

Edit II: Nemogu iskreno reći da pozdravljam pauziranje ili nešto slično...for what it's worth.
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima
ssekir75

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty03.12.10 0:04

i ja mislim da bi prva bila lepsa sa crnim usnikom, mada mi se cini da bi i cilibaski lepo cucnuo. cumber mi je nekako... ne mogu da definisem ali mi ne lezi tu. (kako rekosmo, misljenje je ko i d..e, svako ga ima)
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty03.12.10 14:27

Davorin je napisao/la:

Jezik pregrizao!
Smile
Nisi se umorio od lula, lule volis raditi, umorilo te je vjerojatno nesto drugo ili kombinacija neceg drugog, sa strane.
[Vrh] Go down
--muki--
Pipe maker / Moderator
Pipe maker  /  Moderator
--muki--

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty03.12.10 14:31

grga je napisao/la:
Davorin je napisao/la:

Jezik pregrizao!
Smile
Nisi se umorio od lula, lule volis raditi, umorilo te je vjerojatno nesto drugo ili kombinacija neceg drugog, sa strane.

potpisujem....
kakav umor... lagano odmoriti, malo se opustiti za blagdane i nece biti dugo kako ce crv poceti ponovo kopati i ruke svrbiti Smile Davorine, samo polako - smanjiti malo tempo a crvic Nemirko ce odraditi ostalo Smile Smile Smile....
[Vrh] Go down
--muki--
Pipe maker / Moderator
Pipe maker  /  Moderator
--muki--

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty03.12.10 14:32

btw... Kanadjanke su prekrasne.... Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty03.12.10 14:57

Postoji EDIT, a natjecanje u broju postova nije još otvoreno!!!
[Vrh] Go down
Cinober
Prva lula
Prva lula

Broj postova : 59

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty03.12.10 16:10

Moram priznati da se i meni prsten na prvi pogled učinio malo prazan. Ali nakon što sam si ga zamislio sa nekim izrezbarenim pleterom i/ili glagoljicom brzo me prošlo i mislim da ovak izgleda perfektno! baš kak je Triangl rekao - moćno! Znači ''za prave muže'' ali i elegantna Very Happy
Kaj se tiče kanađanki... heavymetal

Triangl je napisao/la:

Edit II: Nemogu iskreno reći da pozdravljam pauziranje ili nešto slično...for what it's worth.

Potpisujem Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 2m3fm7t
[Vrh] Go down
bayro
Pipe guru / Moderator
Pipe guru / Moderator
bayro

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty03.12.10 19:05

Trebao je biti pleter, ali je majstor koji je trebao rezbariti pleter za sada na skrbi određenih državnih represivnih organa, ali se uskoro očekuje njegov povratak, pa će biti svega! Cool

[Vrh] Go down
Davorin
Pipe maker / Moderator
Pipe maker  /  Moderator
Davorin

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty03.12.10 19:30

uvijek mi dignete elan, a o grijalici ću ozbiljno razmisliti, a ko što bayro napisa, trebao je biti pleter u srebru ali još čekamo Very Happy
Boja usnika, e to ulazimo u zonu sumraka, neki bi samo crnu, drugi samo cumberlend, .... pomalo za sve ukuse... ostala silver kolekcija će biti isključivo s crnim ( dobro i jednim jantarnim ) a da sam umoran jesam... puno toga mi se sručilo u zadnje vrijeme
[Vrh] Go down
bayro
Pipe guru / Moderator
Pipe guru / Moderator
bayro

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty03.12.10 20:43

Glavu gore! Sve će se srediti i leći na svoje mjesto! Zato i postoje prijatelji da te podignu kada malo kloneš. No ako ti tom prilikom ispadne koja pipa - e tu ne garantiram! bounce

[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima
ssekir75

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty03.12.10 23:51

ma daj, Papa Štrumf , nemoj tako. ok, napravi pauzu (moze i bez kit keta Twisted Evil ) ali nemoj odustajati - greota od boga...
[Vrh] Go down
G.S.Patton
Oblak dima
Oblak dima
G.S.Patton

Broj postova : 2189

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty04.12.10 11:52

Ajde, Papa Štrumf , samo naprijed, sve bu se poslozilo i sjelo na svoje mjesto, da nam nekad ne ide lose, ne bi znali kad nam je dobro! Uostalom ,pa nemres sad odustat, kad jos svi obozavatelji nemaju niti jedan primjerak umjetnickog djela iz tvoje radionice! bounce
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Davorinova zimska kolekcija....   Davorinova zimska kolekcija.... - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Davorinova zimska kolekcija....
[Vrh] 
Stranica 2 / 11.Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Davorinova zimska kolekcija
» Davorinova zimska kolekcija
» Davorinova zimska kolekcija 2011
» Davorinova kolekcija No1
» Davorinova Adriatiac kolekcija