| Red ambrosia od MB | |
|
+4leonhardy Rakija Leo foksieloy 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Red ambrosia od MB 12.05.17 11:03 | |
| ..malo prije skoknuh do jedne trafike koju mi je predlozio novi kolega Boris...imaju samo MB duhane..kako jos nisam probao taj MB ov artikal...a ni recenzije ne nađoh(...valjda stoga sto i nije neki ..!) stoga bi molio svekoliko lulasko drustvo da mi opise svoja iskustva ..dakako ako ga imaju..dakle radi se o red ambroziji...,proba sam black i golden no ova mi je nova u kolekciji... cijena klasicna.50g....65kn(8,7€ ...cca) | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 12.05.17 11:18 | |
| Po mom skromnom mišljenju, izbjegni ako možeš... od svih ambrozija koje nudi MB ta mi se čini najgora solucija. Iskreno se ne mogu sjetiti ako sam ga probao ili ne, znam samo da sam sa cherry duhanima imao jako loša iskustva (izuzev W.O.Larsen signature, gdje se osjeti nekakav cherry, osim ako nisam skrenuo totalno i to pomješao s nekom drugom aromom, a i on mi je odavno pao u 4.-5. plan) | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 12.05.17 11:20 | |
| Meni je grozan, nakon trećine lule aroma postane toliko intenzivna da se gušiš. Otprilike kao da probaš popiti deci koncentrata od višnje. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 12.05.17 11:31 | |
| Ako piše Cherry ili Cherry Vanilla, bježi iz države, loše će projti. | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 12.05.17 11:32 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Po mom skromnom mišljenju, izbjegni ako možeš... od svih ambrozija koje nudi MB ta mi se čini najgora solucija. Iskreno se ne mogu sjetiti ako sam ga probao ili ne, znam samo da sam sa cherry duhanima imao jako loša iskustva (izuzev W.O.Larsen signature, gdje se osjeti nekakav cherry, osim ako nisam skrenuo totalno i to pomješao s nekom drugom aromom, a i on mi je odavno pao u 4.-5. plan)
..e sad ga ježi...vec je u torbi...i moram cekat kraj šihte pa da skurim jednu..ako nis drugo bude za mixanje...kako ima virginije,burleya i moderog cavendisha...mozda i bude nesto od mixanja... | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 12.05.17 11:34 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- Ako piše Cherry ili Cherry Vanilla, bježi iz države, loše će projti.
Ne! samo Red ambrosia pise! | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 12.05.17 12:19 | |
| Nećete ništa postići, aroma je toliko jaka. Kao da otvoriš friški bor za auto i cuclaš. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 12.05.17 12:20 | |
| Hebat ga... planta 2007 all over again... | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 13.05.17 7:44 | |
| ...eto me nakon treće...još sam živ...jeste da nije,al nije da nije ..:)bude za rotaciju u šarolikom društvu..(kao sinoć npr.uz neki roštilj i veselo društvo..pa svi nešto šnjofaju po zraku..u stilu...šta to pušiš??..neko voće .!...) | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17415 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 13.05.17 9:58 | |
| - Leo je napisao/la:
- Nećete ništa postići, aroma je toliko jaka. Kao da otvoriš friški bor za auto i cuclaš.
Jednom davno u trenutku krize i slabosti (a ja sam čovjek jakih slabosti ) sam ga probao. Naglasak je na "probao" i slažem se sa ovim što je Leo napisao. Treba to baciti, nikakvo miješanje neće ovdje spasiti stvar, samo ćeš drugi duhan upropastiti! Kasnije sam lulu dekontaminirao mjesec dana! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 20.05.17 19:47 | |
| Glede ove moje avanture sa red ambroziom...ja učinih korak naprijed,naime oprao sam je...doslovno oprao u vodi s malo šljivovice(od jednog prijatelja iz bosanske posavine!..prava domaća!).ocjidih mješavinu među prstima i ..kako je sunce pržilo prije par dana duhan se taman za sat vremena osušio na uporabnu valjanost...više ne bazdi po nekoj nedorečenoj trešnji...sad je nedorečena šljiva ..taman za blendanje | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 20.05.17 22:07 | |
| Ovo Jos nisam cuo Cini mi se steta rakije... | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 20.05.17 22:13 | |
| A čuj..zivot se sastoji od pokusaja i pogreske...pa rekoh da probam,mozda nesto ispadne... | |
|
| |
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 20.05.17 23:23 | |
| Šteta šljive bolje da si sebi oprao grlo par puta | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17415 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 20.05.17 23:32 | |
| Ivek je apsolutno u pravu. Ovi eksperimenti ne vode nikuda, a najmanje prema iole pristojnoj mješavini, no molim, mi smo demokratski forum, pa miješaj što te volja. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 21.05.17 10:41 | |
| [quote="Rakija"]Ovo Jos nisam cuo Cini mi se steta rakije... [/quote Slažem se! | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8293 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 21.05.17 10:46 | |
| A neka svatko radi i eksprementira, ali staro je, i debelo provjereno, pravilo... od loseg duhana se nemoze napraviti dobar... a na kraju kome odgovara cherry... neka uziva.... kao sto bayro kaze... demokracija i tolerancija | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB 21.05.17 12:04 | |
| preporučil bi da probaš u drugom smjeru. nađi kvalitetni burley i probaj aromatizirati. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Red ambrosia od MB | |
| |
|
| |
| Red ambrosia od MB | |
|