| Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
G.S.Patton Oblak dima

Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 55 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
 | Naslov: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 24.10.17 15:50 | |
| Dragi kolege! Danas sam postavio pitanje na forumu koje duhane pusiti da bi se osjetle razne vrste duhana. Dobio sam par vrlo dobrih odgovora, a kako ih ne bi trazio po bespucima foruma kada dodje vrijeme za nekakvu nabavku, htio bi si ih zapisat. E sad...mogu si ih jednostavno zapisat na papir, koji cu isto tako bjesomucno traziti kad dodje vrijeme, odnosne, necu ga imati kod sebe kad mi zatreba. Malo bolje rjesenje bi bilo wordov dokument koji bi spremio na mob, pa bi ga mogao otvoriti kad sam u ducanu s duhanima. Jos bolje rjesenje mi se cini nekakva aplikacija tipa shopping list... I nakon opsirnog uvoda, dolazimo konacno do pitanja: Postoji li nekakva aplikacija tipa shopping liste za duhane iliti pipe tobacco wishlist, dakle shopping aplikacija specijalizirana za duhane. Znam da takve wishliste postoje na internet shopovima (dobro poznati smokingpipes, naravno), ali mene zanima aplikacija u koju bi pogledao kada se primjerice nalazim u ducanu s duhanima... Kaj velite? PS. Laki, evo ideje za razvoj aplikacije  | |
|
 | |
Majka Hladan dim

Broj postova : 829 Join date : 18.08.2015 Age : 37 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 24.10.17 15:53 | |
| Koliko znam aplikacija ne, ali imas wishlistu na tobacoreviews.com iako ja koristim aplikaciju Evernote di spremam sve dokumente vezano za privatni i poslovni plan, pa tako postoji i poglavlje o lulalama i duhanima u kojem imam wishlistu sa linkovima, kao i stanje zaliha doma i sl.
Zadnja promjena: Majka; 24.10.17 16:01; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
 | |
Lakeman Administrator

Broj postova : 2179 Join date : 31.01.2017 Age : 43 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 24.10.17 15:57 | |
| - G.S.Patton je napisao/la:
PS. Laki, evo ideje za razvoj aplikacije   A da ti kazem da sam ju napravio jos prije 6 mjeseci? Ne stignem sve posloziti da bude za opcu upotrebu ali budem sigurno. Koristim vec jednu postojecu platofrmu za app koja radi ia iOS i Android a za Win Mobile se mora ici kroz browser. I sve se sinca tako da mozes na PC-u odraditi sve a na mobu imas sve slozena. a mozes i na mobu raditi sve radnje... [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Zadnja promjena: Lakeman; 24.10.17 16:05; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
 | |
foksieloy Oblak dima

Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 24.10.17 15:57 | |
| S obzirom da imam windows phone, imam onenote povezan sa accountom, pa mi se i na komp synca. | |
|
 | |
G.S.Patton Oblak dima

Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 55 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 24.10.17 16:12 | |
| | |
|
 | |
Lakeman Administrator

Broj postova : 2179 Join date : 31.01.2017 Age : 43 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 24.10.17 16:14 | |
- Evo, vidis da sam bio na pravom tragu...
Prepoznati potrebu je osnovni uvjet za dobar dizajn. - Charles Eames
_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
G.S.Patton Oblak dima

| Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 24.10.17 16:17 | |
| | |
|
 | |
dado Oblak dima

Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 56 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 24.10.17 16:40 | |
| | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 24.10.17 16:44 | |
| Imam i Pipe notebook. Nema sve sto mi treba. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
dado Oblak dima

Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 56 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 24.10.17 17:01 | |
| Siromasan je ali sam njega jedinog nasao. | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 25.10.17 13:06 | |
| U ovom slučaju, za ovo što General govori, možda bi aplikacija Pipe notebook bila bolja. Pipe notebook aplikacija vec ima u sebi sve moguce duhane unesene. Nadjes duhan koji zelis probati, stavis recimo jednu zvjezdicu i to je to. Imas spremljen popis duhana koji te zanimaju...
_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
bayro Pipe guru / Moderator

Broj postova : 16818 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 25.10.17 19:43 | |
| Istina. Samo je puna bugova! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Tomo1978 Hladan dim

Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 45 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 25.10.17 19:52 | |
| Ne radi kako treba, kad uđem i izađem iz nje mi ne zapamti duhane koji su spremljeni...bez veze | |
|
 | |
Majka Hladan dim

Broj postova : 829 Join date : 18.08.2015 Age : 37 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 25.10.17 20:00 | |
| Meni radi dobro, u biti bez ikakvih problema... Iako, velika pogreska je sta nemas online acc. na serveru, pa da ti tamo radi backup, ovako ostaje samo lokalno na mobu, a to nije dobro za nas frikove koji radimo factory reset jako cesto! :grin: | |
|
 | |

Broj postova : 16818 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 25.10.17 20:03 | |
| Istina. Sprema samo lokalno. No meni često ili javlja grešku, ili ne prepoznaje duhan, kada ga resetiram, sve radi. A imam dobar mobitel, novi HTC, dakle nije stvar u Androidu nego u aplikaciji. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Tomo1978 Hladan dim

Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 45 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 25.10.17 20:05 | |
| Ahaaa, kuzim sad, ja sam razmazen pa sam mislio da mi je zapamtio duhane koje sam stavio na tabletu....u stvari je za svaki uređaj posebno :P | |
|
 | |
G.S.Patton Oblak dima

| Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 16.03.18 21:11 | |
| | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 16.03.18 23:10 | |
- [You must be registered and logged in to see this link.]:
Još uvijek čekamo na aplikaciju... Dakle. telepatija druže Idemo redom: Složio sam app koji radi unutra platforme PODIO. Prednost je da radi na svim mobitelima tabletima, desktop računalima itd.. i sve je bilo super dok nisam shvatio, da , da bih ju mogao dijeliti, svi ljudi bi se morali registrirati u moj ''kolektiv/worksspace'' i onda to sve vise slici na jos jedan forum. Dakle za jednu osobu je super, za vise osoba nikako. Prije tjedan dana sam počeo raditi ispočetka. Malo sam bio bizi ovaj tjedan pa nisam uspio puno. Razgovarao sam sa Sarmom i uvidio da bi bile dobrodošle jos neke funkcije kao brojno stanje duhana doma (za one koji kupuju na više), sa jos nekim detaljima. I tako sam slozio skicu i sada ce imati 3 dijela: 1. o samom duhanu, vrsta, ocjena, komentari itd.. 2. stanje u zalihama doma ako netko zeli skladistiti vise i 3, podatci o tome gdje i kako si ga nabavio, cijena, link itd.... U novu verziju sam čak ubacio i bazu podataka ''svih'' proizvođača duhana vec u sebi pa samo odaberes padajući menu. itd... Da bih to sve slozio, morao sam promijeniti platformu na kojoj cu to raditi. nadam se sljedeci tjedan da je sve gotovo a onda moram dan dva sloziti i manual kako koristiti. Odlucio sam da će biti na našem jeziku a ne za ''cijeli svijet''. Ko ih šljivi, nek si prave sami... tak da, uskoro... _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
Tomo1978 Hladan dim

| Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 17.03.18 11:23 | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 17.03.18 11:42 | |
| Odlično Laki! To je stvarno korisno, a ne da rujem po mom skladištu pa se ili iznenadim nekim duhanom za kojega sam mislio da ga nemam ili obratno! Svaka čast! Ipak je ta informatika dobra stvar, definitivno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
G.S.Patton Oblak dima

| |
 | |
Majka Hladan dim

| Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist 18.03.18 17:12 | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist  | |
| |
|
 | |
| Aplikacija za nabavku duhana iliti pipe tobacco wishlist | |
|