Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
Naslov: Mac Baren duhani - mišljenje? 18.01.18 21:17
Pozdrav ekipa...evo davno naidoh na ovi duhan i procitah komentar ispod slike pa me zanima jeli stvarno toliko dobar ili?
Zadnja promjena: Vucko22; 18.01.18 22:22; ukupno mijenjano 1 put.
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 18.01.18 21:26
Dobar je to duhan. Koliko dobar, kako kome, no od ovoga sto ima kod nas, neces puno fulat bez obzira sto preferiras.
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 18.01.18 22:06
Suspiria je napisao/la:
Dobar je to duhan. Koliko dobar, kako kome, no od ovoga sto ima kod nas, neces puno fulat bez obzira sto preferiras.
Tek sam novi pa jos nisam nasa duhan koji mi pase...sad mi trenutno svi pasu hahha
Lakeman Administrator
Broj postova : 2212 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 18.01.18 22:16
dobar je. barem meni.
molim te promijeni naziv posta. Riječ DUHAN nista ne znači za buduće posjetitelje foruma. slobodno napisi Koji duhan je u pitanju. jer postovi ''duhan'' ili ''Lula'' nemaju smisla., Thnx...
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Vucko22 Gasi mi se lula
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 18.01.18 22:20
Lakeman je napisao/la:
dobar je. barem meni.
molim te promijeni naziv posta. Riječ DUHAN nista ne znači za buduće posjetitelje foruma. slobodno napisi Koji duhan je u pitanju. jer postovi ''duhan'' ili ''Lula'' nemaju smisla., Thnx...
Oprosti al iskreno evo pokusavam nac negdi da uredim naslov teme al ne mogu pronaci nigdi
Lakeman Administrator
Broj postova : 2212 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 18.01.18 23:09
Vucko22 je napisao/la:
Lakeman je napisao/la:
dobar je. barem meni.
Oprosti al iskreno evo pokusavam nac negdi da uredim naslov teme al ne mogu pronaci nigdi
Ma nema beda. Kada zelis urediti naslov teme, onda kliknes UREDI prvi post u toj temi i tamo promijenis i ime teme. evo ja sam ti uredio...
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 5:18
Vucko22 je napisao/la:
Suspiria je napisao/la:
Tek sam novi pa jos nisam nasa duhan koji mi pase...sad mi trenutno svi pasu hahha
Ako mislis naci samo jedan duhan koji ces pusiti, promasio si "ceo fudbal".
Nisu ovo cigarete da ces naci jedne i drzati se njih. Svatko od nas ima hrpetinu razlicitih blendova koje pusimo kako smo raspolozeni. Neke pusimo cesce, neke rijedje. To je jedina razlika.
Sad ti je najbitnije da isprobavas sve cega se mozes dokopati.
Skot i navy flake su 2 duhana dobavljiva kod nas s kojima ne mozes fulati. Rekli bi, klasika.
Vucko22 Gasi mi se lula
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 7:09
Onda cu ih morat probati
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 8:16
Imas u tom brendu i plum cake..doduse malo su digli cijenu...tako da ti je 100 g.limenka ..135 kunjerosa..no mozda se zadovoljis i s Virginijom br.1...u svakom slucaju imas tu informacija koliko ti treba...ako ne pitaj...naravno nitko od nas nije samo na jednom brendu...a i zasto bi ima toliko finih duhana.. to je ko sa ženama...
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 8:20
DA, vidiš... plumcake sam zaboravio. On ti je isto začinjen latakiom, pa možeš vidjeti ako ti odgovara njen šmek ili ne. Po iskustvu svih forumaša, ogovarat će ti.
Vucko22 Gasi mi se lula
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 8:20
leonhardy je napisao/la:
Imas u tom brendu i plum cake..doduse malo su digli cijenu...tako da ti je 100 g.limenka ..135 kunjerosa..no mozda se zadovoljis i s Virginijom br.1...u svakom slucaju imas tu informacija koliko ti treba...ako ne pitaj...naravno nitko od nas nije samo na jednom brendu...a i zasto bi ima toliko finih duhana.. to je ko sa ženama...
Ahahaha ma znam...krivo sam se izjasnio gore...cin sam kupio duhan za lulu uzeo sam 2 razlicita
Lakeman Administrator
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 11:38
Ako ides u tom smjeru, onda obavezno probati moj favorit MacBaren Original Choice Imas ga kod nas gdje god se prodaje MacBaren. 69kn je 40grama.
Horla je napisao/la:
Rakija Oblak dima
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 11:42
Da skratimo... probati sve mac barrene osim cherry ambrosie i eventualno vanille (koja je čak i pušljiva ali ima i boljih).
Vucko22 Gasi mi se lula
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 11:45
Lakeman je napisao/la:
Ako ides u tom smjeru, onda obavezno probati moj favorit MacBaren Original Choice Imas ga kod nas gdje god se prodaje MacBaren. 69kn je 40grama.
Horla je napisao/la:
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2057 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 14:32
meni je original choice bio prvi duhan koji sam kupio kad sam počeo pušit lulu i to bez nekog istraživanja. tada sam živio u berlinu i ušao sam u neku trafiku s lulama i rekao djedu koji je tamo radio da mi da nešto što bi mi se moglo svidjeti kao početniku. dao mi je OC i nije pogriješio. makar sad volim većinom jače engleze, original choice ima zanimljiv okus i onaj kremasti dim. inače, vucko probaj isto ashtonov artisans blend. ne znam jel ga ima u makarskoj, ali u zagrebu se može naći.
bergen likes this post
Vucko22 Gasi mi se lula
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 15:38
wranjo123 je napisao/la:
meni je original choice bio prvi duhan koji sam kupio kad sam počeo pušit lulu i to bez nekog istraživanja. tada sam živio u berlinu i ušao sam u neku trafiku s lulama i rekao djedu koji je tamo radio da mi da nešto što bi mi se moglo svidjeti kao početniku. dao mi je OC i nije pogriješio. makar sad volim većinom jače engleze, original choice ima zanimljiv okus i onaj kremasti dim. inače, vucko probaj isto ashtonov artisans blend. ne znam jel ga ima u makarskoj, ali u zagrebu se može naći.
Ma lako cu ja naruciti nije problem
Vucko22 Gasi mi se lula
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 15:39
I zna li iko ista o ovim duhanima sa stranice 4noggins...vidim komentare da su vrhunski
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 16:06
Skotiš je duhan koji bih izabrao ako bi morao birati jedan koji mogu ponijeti na pusti otok!
Na svijetu ima i boljih i novijih ali skotiš je taj koji je odmjeren, istodobno kompleksan i jednostavan.
Lakeman Administrator
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 16:47
Vucko22 je napisao/la:
I zna li iko ista o ovim duhanima sa stranice 4noggins...vidim komentare da su vrhunski
Pretrazi forum, ako nema, otvori novu temu za novu vrstu duhana. Ne trpati sve sto te zanima u jednu temu. Forum tako ne funkcionira jer poslije nitko ne moze pronaci nista.
Horla je napisao/la:
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8293 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 20:51
kamarad igorrr je napisao/la:
Skotiš je duhan koji bih izabrao ako bi morao birati jedan koji mogu ponijeti na pusti otok!
Na svijetu ima i boljih i novijih ali skotiš je taj koji je odmjeren, istodobno kompleksan i jednostavan.
Dobrim dijelom se slažem s tobom... odličan duhan...
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 19.01.18 21:00
Duhan koji meni uvijek paše!
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 20.01.18 11:40
Virginiu no1 jos nemoj. Ove ostale svakako, choice pogotovo za pocetnika, scotish na drugom mjestu a navy flake ce ti jdino mozda bit malo teze u pocetku drzat upaljenim jer je u flakeu i jer se drugacije puni lula nego klasicno, al imas masu videa na ybt pa si pogledaj tamo kako ekipa tretira flakove.
Vucko22 Gasi mi se lula
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 20.01.18 14:33
Tomo1978 je napisao/la:
Virginiu no1 jos nemoj. Ove ostale svakako, choice pogotovo za pocetnika, scotish na drugom mjestu a navy flake ce ti jdino mozda bit malo teze u pocetku drzat upaljenim jer je u flakeu i jer se drugacije puni lula nego klasicno, al imas masu videa na ybt pa si pogledaj tamo kako ekipa tretira flakove.
Oke..hvala...znaci skotis,navy i plumcake za probat