Broj postova : 17415 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 21.01.18 10:36
kamarad igorrr je napisao/la:
Skotiš je duhan koji bih izabrao ako bi morao birati jedan koji mogu ponijeti na pusti otok!
Na svijetu ima i boljih i novijih ali skotiš je taj koji je odmjeren, istodobno kompleksan i jednostavan.
Ovo potpisujem. Znam dosta starih, iskusnih lulaša, koji su se nakon "Puta kroz duhane u 50 godina", vratili Škotu. Ima razloga.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
TheDude Gasi mi se lula
Broj postova : 116 Join date : 27.11.2017 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Dark Twist, Half & Half, Orlik Dark Strong Kentucky
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 21.01.18 14:30
Dobar duhan, ali nije baš za početnike. To je baš za iskusne lulaše
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 21.01.18 23:16
zaboravili ste dark twist
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 9:13
ssekir75 je napisao/la:
Pa i nismo sekiče Zaključak je bio, sve od MB-a osim Cherry ambrosie.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17415 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 15:22
ssekir75 je napisao/la:
Naravno, i Dark Twist! Uostalom, kako je drug i napisao sve je to dobro osim onih sherry-cherry horora!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 18:00
slažem se, s tim što bih ja dt uveo u uži izbor. doduše ne baš za početnike, ali...
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 19:39
škot je za mene ikona među mješavinama - i u svjetlu svih ovih prijetećih nameta i carina možemo biti sretni da ga se još uvijek (barem u našem gradu) može redovito naći na policama
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 21:03
paludamentum je napisao/la:
škot je za mene ikona među mješavinama - i u svjetlu svih ovih prijetećih nameta i carina možemo biti sretni da ga se još uvijek (barem u našem gradu) može redovito naći na policama
Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu. Kajti, kak bi bilo da ne bi nekak bilo, ne bi bilo nikak, ni tak kak je bilo. Ar je navek bilo da je nekak bilo, kaj je bilo, a je ne, kaj neje nikak bilo. Tak i vezda bude da nekak vre bude, kak biti bude bilo da bi biti bilo.
Eto, Fritz je sve rekao na tu temu!
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 21:11
...zato ja i lulam dostupne..a MB..su zasad dostupni...
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 21:16
Ja cu za sad poslusat rakijin savjet i kupit ruins of isengard,shortcut to mushrooms i skotisa...pa cemo viditi
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 21:17
...i uglavnom jako dobri! Meni je Sarma poklonio Dark Twist, kojega sam ekspresno popušio i odličan mi je duhan, pa čak i Black Ambrosia ponekad. Jes' da je slatkarija, ali podnošljiva slatkarija. Sva serija "starih", prvih MB duhana uvedena od 1955. do 1965 je zapravo odlična, osim već spomenutih vanilija i "sherry-cherry" kombinacija! No o ukusima se ne raspravlja!
Rale likes this post
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 21:20
Meni ovi duhan od vauena the shire sto mi je osta previse je vlazan...upravo sam popusio lulu ostavio pepeo uru vrimena u njoj ispraznio lulu i u njoj sama tekucina od duhana...sad se susi...s prijasnjim vauen duhanom the shire midnight nisam ima takvih problema
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 21:21
Vucko22 Gasi mi se lula
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 21:29
A znam..ponese me pricat s vama pro lulasima :smile:
ssekir75 Oblak dima
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 22:09
, black ambrosia je meni naročito dobro ležala u laganoj šetnji kad je temperatura u minusu. još ako ima snega... i dobro si rekao, plakaćete vi za macbarenom...
Rale likes this post
Lakeman Administrator
Broj postova : 2212 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Naslov: Re: Mac Baren duhani - mišljenje? 22.01.18 22:17
Vidim da ne vrijedi, već treći put, dakle, molim vas da se drzite DUHANA o kojem je riječ. Imate brbljaonicu i Pušionicu za rasprave. Ili otvorite druge teme.
EDIT: Promijenio sam naslov teme kad vec miješate sve MB duhane ovdje...