bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17392 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Wellauer, Latakia Mixture 25.02.18 20:36 | |
| Jedna od najboljih latakijskih mješavina koje sam probao (a probao sam ih mnogo!). Ipak sam ja hard-core latakia lover. Neću nakon jedne lule i nosa koji mi curi pisati recenziju, ali mogu reći da me oduševio od prve. Duhan je svečano otvoren danas u klubu i nije prevlažan - spreman je odmah za pušenje. Prava sirijska latakija, nešto virginije i burleya, daju gust kremast okus, puna su ga usta - uglavnom - vrhunski duhan! Recenzija slijedi ovaj tjedan. Da, još nešto - kod herr Dreiera je cijena manja od 10 €, što je vrhunski odnos cijene i kvalitete! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 61 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Wellauer, Latakia Mixture 25.02.18 21:50 | |
| Prije par godina Švigi je u klubu "otkrio" taj duhan.Od onda sam izgorio nekoliko limenki te vrhunske mješavine. Osobno meni u top 5 latakijskih mješavina dobavljivih s naše strane bare. | |
|