Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Navy duhani 18.11.18 12:30 | |
| Meni se čini zanimljivom temom za počet, a to su Navy duhani. Svi znamo da su lule i more nerazdvojivi, a mislim da bi naši stariji i iskusniji drugovi mogli da nam pojasne docnije o tradiciji dimljenja na moru.
Što se tiče mene i Navy duhana bez MBovog Navy Flake ne izlazim iz kuće, a kadtad zapalim i Gawithov Navy, volim te arome ruma, pogotovo na jedrenju, jedino flake izdržava izazove vjetra.
Mislim da bi bilo lepo malo više raspravljati o raznim Navy blendama
| |
|
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Navy duhani 18.11.18 13:55 | |
| Ne mogu se sitit niti jednoga pro ribara ili pomorca u ovih skoro 50 godina da je pusio lulu. Obicno je to trovanje cigaretama i alkoholon upitne kvalitete. E, znan jednoga, Stjepko sa Scedra, ali on je vise ekscentrik nego ribar. Nikad nisan ni cuo, u ribarskih familja od kolina, da neko spominje lulu. Mota se spanjulet, i drza se u ustima cilo vrime da bi ruke bile slobodne. Steta da se lula nije primila, bilo bi manje ribarskog prigovaranja. | |
|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Navy duhani 18.11.18 14:04 | |
| Meni je MacBaren Plumcake, kojem je podnaslov navy blend, odličan. Isto je široko rezan. A ja sam više upoznao profesora i umjetnika koji puše lulu. Ribari i kapetani koje znam ne puše. | |
|
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: Navy duhani 18.11.18 14:10 | |
| A nema više tih starih pomoraca, to su bili ljudi ipo ! Plemeniti, obrazovani, duhoviti, izričiti ali i brižljivi, ja se sećam kad sam bio mali da je bilo takvih, mada su bili već jako jako stari... A dobro i profesori su tu slikoviti sa lulama, mada ne brendiraju se duhani dovoljmo dobro sa akademskim etiketama koliko se brendiraju sa Navy etiketama | |
|