Broj postova : 1186 Join date : 20.03.2019 Age : 41 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Spark Plug, JackKnife Plug, Salty Dogs, Epikur
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.02.21 18:20
JackKnife Plug ne otvaram samo zato što jednom kad ga otvorim, nestane kao duh. Ali savršen mi je već i iz nove limenke. No s C&D Small Batch izdanjima, baš kao što si upravo spomenuo, ispada mi nakon dva otvorena, da sam i ta dva zatvorio natrag i zajedno s drugim neotvorenim blendovima čekaju svoje pravo vrijeme. Mislim da bi XX Flake mogao biti sljedeći na redu, nakon cca godinu dana odmaranja.
Slajs likes this post
Branislav Hladan dim
Broj postova : 708 Join date : 01.02.2014 Age : 32 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Old Gowrie, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.02.21 18:28
Slazem se, Carolina Red Flake sam otvorio jer sam radoznao i fenomenalna je ali prijalo bi joj da odmori. A taj XX Flake apelujem da otvoris i napises nesto pa da makar procitam tvoje utiske kad je vec nisam kupio kad je trebalo
Slajs likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 15036 Join date : 15.01.2008 Age : 64 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, Proper English
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.02.21 10:34
Ništa im biti neće ako malo odstoje. Mogu biti samo bolji!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 1286 Join date : 23.08.2016 Age : 32 Lokacija : budimpešta Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, bb1938
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 18.02.21 12:48
Xx flake krasni orijentalni duhan, malo slabiji nikotinski. Xx dark je klasicni vaper, ali nista spektakularno.
Branislav likes this post
Lodir Peče me jezik
Broj postova : 332 Join date : 26.11.2011 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : SAV Special Tobacco, CD Three Friars, ORL Golden Sliced, McB Virginia N°1, PTR Irish Oak
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.02.21 20:07
Stigli prvi primjerci [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, fra_Perica, Branislav, Marko1980, Sokreos, Slajs, Rale and like this post
Broj postova : 15036 Join date : 15.01.2008 Age : 64 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, Proper English
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.02.21 22:01
Krasno! Stari dizajn, bez osmrtnica na limenci! Uživaj!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Slajs Peče me jezik
Broj postova : 343 Join date : 02.08.2020 Age : 34 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Escudo, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.02.21 22:25
Vidim svi ste nešto na nekim čokoladama... A ja nema šanse da pušim onaj čokoladni HU-ov Tillerman haha! Treća Amphora Virginia za mene! Smatram da je ovo jedna od najboljih virginijskih mješavina, možda je jedino FVF bolji!
Krasno! Stari dizajn, bez osmrtnica na limenci! Uživaj!
Hm, dobro si primijetio, nije mi jasno kako sad to.
Ja zaboravio pogledati iz koje je zemlje moja pošiljka poslana prije nego što sam bacio kutiju, a zanimalo bi me budući da je došla rekordno brzo.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.02.21 9:07
Jednostavno. Ako nema osmrtnice/čitulje onda je definitivno iz USA. Kada sam ja pred godinu i pol naručivao iz USA, stigli su mi "Gaslight" i "Lagonda" bez tih gadosti. A nove su bile serije.
Marko1980 likes this post
Slajs Peče me jezik
Broj postova : 343 Join date : 02.08.2020 Age : 34 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Escudo, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.02.21 17:45
To mi je malo čudno jer primjerice neki C&D-ovi duhani imaju, dok drugi nemaju upozorenje preko naljepnice! Valjda ovi "bolji" duhani ne štete, kao ovi lošiji s osmrtnicama!
Marko1980 likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 1286 Join date : 23.08.2016 Age : 32 Lokacija : budimpešta Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, bb1938
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.02.21 18:25
mislim da samo ovi limited edition iz nekog razloga nemaju osmrtnice
Branislav and Marko1980 like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.02.21 16:38
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... Yesterday at 12:07
Mene podsjeća na "Mystic Blend" - ali bolji. Ima fine slatke Virginije.
Branislav likes this post
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 7805 Join date : 05.02.2008 Age : 65 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... Yesterday at 14:53
ako ćemo biti precizni.... najmanje trošarine na duhane u USA su one za lulu, jer izgleda da ipak najmanje štete