Broj postova : 16389 Join date : 15.01.2008 Age : 66 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.12.22 16:24
Odličan izbor! Ovaj Motzekov Amorelli je vrh!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos likes this post
PurgerVž Peče me jezik
Broj postova : 301 Join date : 01.09.2022 Age : 42 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnel Oriental, St. Bruno, MB Plumcake, MB Scottish mixture blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.01.23 16:06
Danas me moj gasterbajter Joža opet razveselio!😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇[You must be registered and logged in to see this link.]
Branislav, wranjo123, Sokreos, Polerouter, v.milan and Nikša like this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1213 Join date : 01.02.2014 Age : 34 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.01.23 16:35
Uzivaj, taj Navy Rolls je prava poslastica!
PurgerVž likes this post
PurgerVž Peče me jezik
Broj postova : 301 Join date : 01.09.2022 Age : 42 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnel Oriental, St. Bruno, MB Plumcake, MB Scottish mixture blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.01.23 16:37
Branislav je napisao/la:
Uzivaj, taj Navy Rolls je prava poslastica!
Prvi mi je na menúu za probijanje leda! 😉 Imaš preporuku možda, manja lula ili pot?
Branislav likes this post
GrⒶna Prva lula
Broj postova : 82 Join date : 07.01.2023 Age : 26 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Za sada Eng. Mješavine, McConnell Oriental i Notting Hill
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 26.01.23 20:30
Van budgeta, ali nije mi žao! Čini mi se da sam naletio na nešto stariju kutijicu. Sva je ofucana, stražnja strana u potpunosti izlizana kao da sam kupio od nekoga tko ju je u dzepu nosio, dugo... Jedva sam otvorio pakiranje u kojem je bilo dosta "bloom-a"(mali bijelih točki, nalik kakvoj plijesni). Znam da je na cigarama to poželjan znak finog zrenja, nadam se da je isto i sa duhanom za lulu. Miris je jako ugodan, pa se ne bojim da je pljesanj/buđ... Prvi englez [You must be registered and logged in to see this link.]
v.milan, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 16389 Join date : 15.01.2008 Age : 66 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 26.01.23 22:15
Nije to nikakva plijesan ili buđ nego orijentalac - Jenidje duhan. To je Mc Connellov klon nekadašnjeg Dunhillovog Standard Mixture Medium i odlična je to medicina!
Evo ti link, pa prouči: [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Vortimejovrh and GrⒶna like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 729 Join date : 03.04.2019 Age : 39 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Dark Orion, Louisiana Broken...
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 8:41
bayro, Branislav, Slajs, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 1880 Join date : 23.08.2016 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 9:50
bill bailey odličan, a pym i capstan plavi mi nikad nisu legli. aus dem krater nisam probao
Sokreos likes this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 729 Join date : 03.04.2019 Age : 39 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Dark Orion, Louisiana Broken...
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 10:14
Aus dem Krater sam jedini od ovih naručenih dimio, sad sam popunio željeznu zalihu njime + jedna limenka da ga se odželim dakle meni je odličan (virginia - perique - kentucky). Ove ostale duhane sam naručio prvi puta.
Vortimejovrh likes this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 10:42
Čestitam, sve prefino! Aus dem krater plug je odlična mješavina virginije i kentuckija, bez ikakvih aroma, baš fina medecina kao i sve od HU tobacco, Gordon Pym je vrhunska engleska mješavina, BBBB je uvijek bar jedna limenka u željeznoj rezervi o Capstanu i HH neću ni gubiti riječi, čak si i najbolje Vauenove čistače uzeo! A "Zulu" je vrhunska mješavina, sa malo cavendisha, mene je osvojila na prvi dim! bounce
Sokreos, Nikša and Vortimejovrh like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 10:56
Ovaj Zulu slijedeći puta dolazi u limenci.
bayro likes this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 11:28
Sokreos je napisao/la:
Ovaj Zulu slijedeći puta dolazi u limenci.
Znao sam! "Zulu" je baš duhan po tvom ukusu!
Sokreos likes this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1049 Join date : 02.08.2020 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : St. Bruno, Dockworker, Amphora Burley
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 12:12
Htio bih samo neke komentirati... Aus dem Krater je meni bio jako sirov duhan i ni do koljenja nekim drugim plugovima, poput Salty Dogsa i 3P's-a. Treba taj dobro postarati i vjerujem da će onda biti odličan!
Što se tiče Pyma, njega sam puno pušio! Vrhunski duhan! Maryland Virginija mene zna malo zezati, ali definitivno je riječ o engleskoj mješavini koju ljubitelji trebaju probati! Ima poseban i prepoznatljiv okus, drugačiji od većine latakijskih koje sam probao, i pored toga, meni fenomenalan room note!
Jednom mi se uvukao miris Pyma u šal, premda to nisam znao. Nakon nekoliko sam dana osjetio vrlo privlačan miris koji nisam mogao odgonetnuti. Kad sam shvatio da se miris uvukao u šal, šnjofajući sam probao dokučiti o čemu je riječ i, naposljetku, došao do spoznaje da je riječ o Gordonu Pymu. Ta mi mješavina ima karakter koji redovito izostaje kod mnogih! Za svaku preporuku od mene!
Sokreos, v.milan and Nikša like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 12:41
Slajs je napisao/la:
Htio bih samo neke komentirati... Aus dem Krater je meni bio jako sirov duhan i ni do koljenja nekim drugim plugovima, poput Salty Dogsa i 3P's-a. Treba taj dobro postarati i vjerujem da će onda biti odličan!
Meni je Krater sjeo na prvu i to među boljim duhanima, imam nekoliko limenki koje leže kod mene već dvije godine. 3P's nisam imao prilike probati, a Salty stavljam u zasebnu kategoriju jer nisam probao duhan sličan njemu, ima nešto drugačije od drugih duhana, a ne znam definirati što je to. Ovo ostalo jedva čekam da otvorim i probam...
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1049 Join date : 02.08.2020 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : St. Bruno, Dockworker, Amphora Burley
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 12:51
Evo vidiš! Vjerujem da je tih par godina odradilo svoje! Nažalost ja sam pušio svježi i to je bilo prilično nedozrelo. Uživaj u duhanima! Naročito u Pymu haha!
Sokreos likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 1880 Join date : 23.08.2016 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 13:23
Sokreos je napisao/la:
Slajs je napisao/la:
Meni je Krater sjeo na prvu i to među boljim duhanima, imam nekoliko limenki koje leže kod mene već dvije godine. 3P's nisam imao prilike probati, a Salty stavljam u zasebnu kategoriju jer nisam probao duhan sličan njemu, ima nešto drugačije od drugih duhana, a ne znam definirati što je to. Ovo ostalo jedva čekam da otvorim i probam...
to je kemija kojom mu daju aromu ruma, meni jedan od najprecijenjenijih duhana i još težak za pripremu.
Vortimejovrh Peče me jezik
Broj postova : 499 Join date : 08.02.2021 Age : 50 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 16:10
Ja bi molio admina da otvori novi topic, nešto poput - Wranjo123 Vam preporucuje/ne preporucuje
Slajs and v.milan like this post
Slajs Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 16:28
Haha! Mislim, slažem se s djelomično s Igorom, ne bih rekao da je ta mješavina neka "kemija", ali da je precijenjen, mislim da malo i jest, ali više zbog ljudi kojima nije lako dobavljiv. Meni je to u redu duhan, pogotovo kad ga priprema naš Dukši, kao i ostale plugove haha!
bayro, Sokreos, v.milan and Vortimejovrh like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 16:33
Slažem se i ja s Igorom, ali s Wranjom123 u pravilu ne
v.milan likes this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 18:31
Vortimejovrh je napisao/la:
Ja bi molio admina da otvori novi topic, nešto poput - Wranjo123 Vam preporucuje/ne preporucuje
A da ga nazovemo "Po Wranjinom izboru"? ili "Ovaj tjedan Wranjo vam preporuča"?
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 18:58
Odlično! Ali obvezno napraviti i Ovaj tjedan Wranjo123 Vam ne preporuča.
bayro likes this post
v.milan Hladan dim
Broj postova : 866 Join date : 08.01.2021 Age : 31 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 20:17
Da mi ostali znamo šta TREBA kupiti.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 31.01.23 20:40
Dogovoreno!
wranjo123 Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 01.02.23 13:57
dobit ćete svi prstohvat wo larsenovog lotusa u lulu. tko se zadnji smije, najslađe se smije
Slajs, Nikša and Vortimejovrh like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 01.02.23 15:30