Slajs, v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post
v.milan Hladan dim
Broj postova : 965 Join date : 08.01.2021 Age : 31 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.01.23 16:08
[You must be registered and logged in to see this link.] U čaši je Metaxa, sve ostalo piše.
bayro, Pantarei, Sokreos, Polerouter, Nikša and Vortimejovrh like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 16628 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.01.23 20:42
Sve piše. Fayyum Kake, Mauro Armellini fata a mano stara briarica i Bitter Lemon. A gleda se na Pickboxu "The Ipcress File", hladnoratovski triler - za svaku preporuku.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Polerouter, v.milan and Vortimejovrh like this post
Nikša Peče me jezik
Broj postova : 334 Join date : 07.02.2021 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Amphora Special Reserve No 2, MB Classic Loose Cut,
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.23 6:02
Sve piše. Fayyum Kake, Mauro Armellini fata a mano stara briarica i Bitter Lemon. A gleda se na Pickboxu "The Ipcress File", hladnoratovski triler - za svaku preporuku.
Nije možda tema za ovdje ali da "The Ipcress File" je vrlo dobar i ako se to ti sviđa Bayro nadodao bih "Slow Horses" s Gary Oldmanom kao preporuku. Za duhan i lulu sve za pet, nemam preporuka na tom polju 😉
bayro and Vortimejovrh like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 769 Join date : 03.04.2019 Age : 39 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Dark Orion, Louisiana Broken...
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.23 9:19
Moro cake i Earl Grey
bayro, v.milan and Vortimejovrh like this post
Broj postova : 16628 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.23 11:16
Nije možda tema za ovdje ali da "The Ipcress File" je vrlo dobar i ako se to ti sviđa Bayro nadodao bih "Slow Horses" s Gary Oldmanom kao preporuku. Za duhan i lulu sve za pet, nemam preporuka na tom polju 😉
Hvala, preporučujem se i idem ga potražiti u bespućima interneta. Inače, Gary Oldman je jedan od mojih omiljenih glumaca, može glumiti sve; od korumpiranog policajca u "Leonu profesionalcu", preko Zorga u "Petom elementu", do Smileya u "Dečko, dama, kralj, špijun", pa do Churchilla u "The Darkest Hour".
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Nikša likes this post
Nikša Peče me jezik
Broj postova : 334 Join date : 07.02.2021 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Amphora Special Reserve No 2, MB Classic Loose Cut,
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.23 16:53
Apsolutno se slažem za njega!!! Mislim da će ti se svidjeti i u ovoj seriji. Toliko je svestran da nema loše uloge, za mene.
bayro likes this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.23 19:49
Odličan je. Čarape sa "krumpirima" mu baš lijepo pristaju. No, odosmo
Nikša likes this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1234 Join date : 01.02.2014 Age : 34 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.23 11:16
Captain Earle's Honor Blend, espresso. Zadnje mrve duvana, dobar, preporuka!
Sokreos and Vortimejovrh like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 1912 Join date : 23.08.2016 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.23 12:34
podcijenjena firma, nazalost kod nas nedobavljiva. probao njihov stimulus package, mystique i mislim nightwatch. jos imam sampl doma 10 russians koji se nisam odvazio probat radi jacine, a i da ga podmetnem hrvoju na klupskom druzenju da mu pozli.
Slajs, v.milan and Vortimejovrh like this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1234 Join date : 01.02.2014 Age : 34 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.23 12:52
Nisam probao ostale ali i ovaj ima dosta vitamina N
Vortimejovrh likes this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.23 15:20
Prvo ujutro za rastjerati duhove, St. James Plug kojim me obdario [You must be registered and logged in to see this link.] , stvarno je zvijer za rastjerati noćne more, onda nastavak sa u Mozaiku 2 - Zulu i Fayyum Kake.
Može se.
Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan and Vortimejovrh like this post
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 278 Join date : 22.09.2017 Age : 40 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 24.01.23 20:24
HH Rustica i porter
bayro, Sokreos, v.milan and Vortimejovrh like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 769 Join date : 03.04.2019 Age : 39 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Dark Orion, Louisiana Broken...
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.01.23 9:09
Zadnja doza Three Nuns i zeleni čaj s jasminom.
v.milan, Nikša and GrⒶna like this post
babaq Oblak dima
Broj postova : 2953 Join date : 23.01.2016 Age : 51 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.01.23 9:24
Orlik, kafa
bayro, Branislav, v.milan and GrⒶna like this post
GrⒶna Gasi mi se lula
Broj postova : 121 Join date : 07.01.2023 Age : 26 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.01.23 16:02
Amphora Original, Vrotimejovrhov poklon i kavica...
Sokreos, v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post
Branedelux Prva lula
Broj postova : 10 Join date : 11.11.2015 Age : 29 Lokacija : Hrvatska
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.01.23 21:57
Amphora virginia i antique pelinkovac i neka nepoznata početnička lula iz tobacco shop-a u Slavonskom Brodu. Fino opuštanje nakon uspavljivanja djece, a i žene 😁[You must be registered and logged in to see this link.]
wranjo123, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and GrⒶna like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.23 9:29
To što je lula, kako ti kažeš, "nepoznata početnička" ne znači ništa. Ako se dobro puši, ne radi probleme, ne zagrijava se previše - može biti bolja od mnogih "razvikanih" firmi.
Osim toga; a prima vista, lula ima baš lijep oblik.
Branedelux, Nikša and Vortimejovrh like this post
Branedelux Prva lula
Broj postova : 10 Join date : 11.11.2015 Age : 29 Lokacija : Hrvatska
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.23 9:53
Puši se dobro, samo što je dosta velika, sinoć je 2 sata gorila, duhan sma mogao još zeru osušiti bilo je jedno 10-ak pripaljivanja. Inače volim suši duhan
Nikša likes this post
GrⒶna Gasi mi se lula
Broj postova : 121 Join date : 07.01.2023 Age : 26 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.01.23 19:16
Prosto oduševljen! Prvi puta pušim dvije lule za redom i mislim da mi neće biti dosta... McConnell Notting Hill i kava. [You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, v.milan, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.01.23 19:27
Pazi da ti jezik ne izgori. Uspori ritam... Hoće to....
GrⒶna likes this post
GrⒶna Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.01.23 20:17
Ma nek gori! Haha Prvo sam mislio da mi jedna lula bude za ovaj duhan, no ipak će 2 od 3 biti za njega
PurgerVž Peče me jezik
Broj postova : 439 Join date : 01.09.2022 Age : 42 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnel Oriental, St. Bruno, Amphora Virginia blend, Peterson Flake, MB Scottish mixture blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.01.23 23:05
Samuel Gawith - Full Virginia Flake (dobio uzorak od kolege) Ovako "hladnokrvnu" virdžiniju do sada još nisam pušio, čudo jedno.. uz bambus naravno. 😇[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Pantarei, Sokreos, Polerouter, v.milan and GrⒶna like this post
v.milan Hladan dim
Broj postova : 965 Join date : 08.01.2021 Age : 31 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 28.01.23 22:11
Old Dark Fired u DMP forumskoj i čaj od mente.
Sokreos and PurgerVž like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 28.01.23 22:43