bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
PurgerVž Oblak dima
Broj postova : 1026 Join date : 01.09.2022 Age : 44 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, MM 965, Robert McConnell Oriental, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.07.24 15:15
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Borut and RedFish like this post
Branedelux Prva lula
Broj postova : 28 Join date : 11.11.2015 Age : 31 Lokacija : Hrvatska
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.07.24 16:26
[You must be registered and logged in to see this link.] I eto tako...štaš, unutra je Sail Black
Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 357 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.07.24 17:22
Branedelux je napisao/la:
I eto tako...štaš, unutra je Sail Black
Ti samo puši Sail Black a ono iza lule pusti meni
Branedelux and Nikša like this post
Branedelux Prva lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.07.24 17:30
Ajd navrati, lokacija Brodsko-posavska, kako gledam majstor će se nauzimati pa neće imati tko peći 🤣
Nikša and Borut like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2095 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 19.07.24 23:05
Branedelux je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] I eto tako...štaš, unutra je Sail Black
u prasetu?
Branedelux and v.milan like this post
Branedelux Prva lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 0:55
Kakva je noć,skoro i u njemu 🤣
Borut Peče me jezik
Broj postova : 357 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 9:03
Nakon cijelonočne kiše ujutro treba malo posmatrat prirodu uz kavu, mb classic i uz jednu polovnu lulu koju rijedko pusim. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and RedFish like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17623 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 9:47
Krasna Kanađanka, baš si mi dao gušta da ja jednu svoju zapalim!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1470 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 15:11
Borut je napisao/la:
Nakon cijelonočne kiše ujutro treba malo posmatrat prirodu uz kavu, mb classic i uz jednu polovnu lulu koju rijedko pusim. [You must be registered and logged in to see this link.]
Slike su ti prekrasne 👍 A i ostalo naravno 😁
Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 15:42
Nikša je napisao/la:
Slike su ti prekrasne 👍 A i ostalo naravno 😁
Puno hvala I ja sam sledio tvojim lulama na brodu, lokacije pušenja i to. Svaki put je bilo nešto drugo, samo se crni čaj nije skoro nikad promjenio kao piče uz lulu.
bayro, Nikša and RedFish like this post
PurgerVž Oblak dima
Broj postova : 1026 Join date : 01.09.2022 Age : 44 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, MM 965, Robert McConnell Oriental, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.07.24 20:30
..uz trešnjin čaj. 💞[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Borut and RedFish like this post
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 5:58
Navy flake, kafa
bayro, v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 7:23
Dobro jutro. Danas otvara se dan sa specialnom lulom Job pipe i duhanom Tak Tom special plug. I naravno kava mora da bude. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and RedFish like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17623 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 9:52
Kakva je ovo lula? Liči na diznu za Cliov diesel motor!
Šalim se, lula je neobična, ali je fora!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Vortimejovrh, PurgerVž and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1470 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 10:29
Baš sam mislio otvoriti post na tu temu cudnih lula i iskustva
v.milan and Borut like this post
PurgerVž Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 11:10
Nije li to ona "radiator" lula? 🤔
Borut likes this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 13:52
Ova lula nije baš klasična ali vrlo lijepo se puši iz nje, nema ghostinga, ima i svoj prostor ispod kdje se sakuplja voda, vlaga, možeš unutra da staviš još malo duhana, da popije tu vlagu, tako da možeš pušit i pravit greške pa ti lula to oprašta. Malo je drugačije od običnih lula. Ako ti paše filter daš ga unutra i usred pušenja, ako bi promenio, slobodno usred pušenja odviješ i staviš filter van. Radiatorska stvar je zbog toga, da se lula ne pregrije kao kot klasične lule kad praviš grešku u pušenju.
Ja sam nabavio to več godinu nazad dok je radio još iz čelika ili kako se to kaže [You must be registered and logged in to see this link.] ; Inače sad je išao na titan in poskupilo je sve to iz titana. Ima svega i sve je modularno. Sve paše na sve. I ako bi sad želio da kupim samo glavu iz titana ne bi bilo problema.
bayro, Sokreos, Vortimejovrh, PurgerVž and RedFish like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 15:04
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 17:50
Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 984 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 23:00
[You must be registered and logged in to see this link.] ...i čaša obične ledene vode
v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
PurgerVž Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.07.24 23:21
Sokreos je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] ...i čaša obične ledene vode
Šokre, kakav je Kosac? Pikiram ga već neko vrijeme.. 😉
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 984 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.07.24 1:30
Neznam jesi li probao KK no.88? Ja bi ga usporedio s tim duhanom po mirisu iz limenke, s tim da mi je osamdesetosmica bolja od ovoga, a sumnjam da Hans ima prste i u KK blendovima, zaključio sam tako po vrlo sličnim aromama blendova koje sam probao od HU i KK. Gori suho. Rekao bih da je srednje jačine, tipični slatkasti okus virginije i ugodan room note. Nisam baš vičan nekim recenzijama, tako da sam napisao samo nekakve svoje dojmove. Sve u svemu, vrlo dobra virginija, vrijedi probati
Vortimejovrh and PurgerVž like this post
PurgerVž Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.07.24 2:08
Nisam probao niti jedan KK duhan, a meni je dovoljno da kažeš kako Haymakera vrijedi probati...Već neko vrijeme važem da li ga uzet ili ne. Ima u tim čistim virginijama malih čuda sve dok ne naletim na hrpu slame i suhog sijena, a inače preferiram tamne koje su pak posebna sorta za sebe. Hvala ti! 😉