Broj postova : 1476 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Werner Mummert 18.12.24 7:58
Prvo sam mislio ovo staviti pod neobične lule, ali pošto su sve došle od istog lika, evo ga samostalno. Nisam siguran da bih baš htio posjedovati jednu, ali možda se nekome svidi, pa da skrenem pažnju.
v.milan, Vortimejovrh and Borut like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2103 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Werner Mummert 18.12.24 9:31
hrvoje je njegov veliki fan. meni nisu baš nešto, ali klasični oblici su mu fora i vidi se da zna raditi.
Nikša and Vortimejovrh like this post
PurgerVž Oblak dima
Broj postova : 1044 Join date : 01.09.2022 Age : 44 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, MM 965, RMc Oriental, RMc River Thames, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Werner Mummert 19.12.24 1:52
Da zna raditi ne znam kako meni je ovo čisti kič, užas i svetogrđe...daj luli neka bude lula. Još kad mu vidim cijene za to streljal bi ga čavlaricom. No opet, to sam samo ja...čangrizav i netolerantan.
Borut likes this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1476 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Werner Mummert 19.12.24 5:55
Hahhaha Ne bih reko da si netolerantan, samo voliš klasične lule, što je sasvim ok. Ja bih možda kupio ovu Lego čisto da je drzim negdje na polici jer sam kao djete bio veliki ljubitelj lego kocaka, ali je ne bi koristio. Ovo ide više u neku domenu apstraktne umjetnosti nego lula. Za čangrizavi dio...a tko nije? A ova cijena, sad kad sam pogledao, me definitivno baca u čangrizavi dio mog karaktera (i škrti naravno). 🙄
PurgerVž and Borut like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2103 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Werner Mummert 19.12.24 9:26
PurgerVž je napisao/la:
Da zna raditi ne znam kako meni je ovo čisti kič, užas i svetogrđe...daj luli neka bude lula. Još kad mu vidim cijene za to streljal bi ga čavlaricom. No opet, to sam samo ja...čangrizav i netolerantan.
cijene kad vidim od lula novih većinom se puknem smijat. mislim da ce dosta firmi van ovih najpoznatijih morat popravit cijene jer ih nitko nece kupovati. ne znam tko bi pri zdravoj pameti kupio za 200ak eura firme poput nording ili ratray. a o pipe makerima koji naprave 3 lule i stave cijene od 500e isto ne treba trositi previse rijeci.
Nikša and PurgerVž like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17634 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Werner Mummert 19.12.24 9:28
Kako smo jednom i moja malenkost u jednom od naših premudrih razgovora konstatirali, lula je ipak samo predmet za pušenje duhana. Ovo je preseravanje.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Goldwood likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Werner Mummert 19.12.24 10:51
Aloooo ostavite mi se Lega!! Lego je zakon (kao igračka)
Ako ništa imamo temu za zezanje, a i to nešto vrijedi?
bayro, PurgerVž and Goldwood like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1472 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Werner Mummert 21.12.24 14:17
Da još imam legiće napravio bih ovakvu lulu, čisto kao ukras što kaže Nikša.
Nikša likes this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 786 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb