Broj postova : 1476 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Vancouver 21.12.24 21:41
Nije da se idem nešto pre...ti ili što već, znam da vecina nas nikad neće do Kanade, ali evo brod mjenja rutu i ide vjerojatno u Vancouver, pa sam malo googlao. Nasao neki shop, i da ne duljim cijene su me šokirale. Tako da ovo pišem jer još ne mogu doći sebi.
Mac Baren Capstant, kad prebacim iz kanadskih dolara u eure. 50g je 73€. WTF?
Ako netko hoće da mu kupim, neka javi na vrijeme da uzmem kredit od Kapetana.
PurgerVž and GrⒶna like this post
PurgerVž Oblak dima
Broj postova : 1044 Join date : 01.09.2022 Age : 44 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, MM 965, RMc Oriental, RMc River Thames, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Vancouver 21.12.24 22:16
Ja kolko vidim 50g Capstana je skoro 110$ ( valjda oko 105€) Ako nije neka greška, a iskreno se nadam da je, onda bi Kanađanima bilo bolje da se drogiraju..
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1476 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Vancouver 22.12.24 4:13
Kanadskih dolara koji su po internetu 0,67€
Ali da, droga je izgleda jeftinija. Baš me zanima koliko ih samo skokne u obližnji Seattle po jeftini duhan?
PurgerVž likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17634 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Vancouver 22.12.24 9:35
Kažem vam ja da su te bivše britanske "bijele" kolonije totalno pukle po cijenama duhana, pa nedavno smo imali diskusiju o cijenama duhana u Australiji i Novom Zelandu. Još gore.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša and PurgerVž like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 786 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Vancouver 22.12.24 12:36
Wranjo bi na tvom mjestu preprodao luckom agentu sve što ima po 52$ komad.
wranjo123 and v.milan like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Vancouver 22.12.24 15:40
Vortimejovrh je napisao/la:
Wranjo bi na tvom mjestu preprodao luckom agentu sve što ima po 52$ komad.
Wranjo je opasan utjecaj na mene, još cu se i aromatika ostaviti radi njega.
Najveća tragedija je da smo prošli mjesec pred dolazak u New York našli jakoooo puno šteka Marlbora koje je netko sakrio na palubi. Sve su uništena. Sad to izgleda kao poprilično bačena zarada.