Gost Gost
| Naslov: 4noggins: Three Blind Moose 02.03.11 12:37 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]A blend of Burley and Dark, Light, & Black Cavendish tobaccos that, when combined, make a delightful aromatic with a hint of butterscotch in the background. Three Blind Moose could easily be an all day blend enjoyed in public while fending off comments from strangers, such as “What a lovely tobacco that is young man. What is it called?”Zemlja porijekla: Amerika Jakost: 2/5 Sastav: burley, cavendish, black cavendish Način rezanja: trakice Pakiranje: rinfuza Mjesto kupnje: [You must be registered and logged in to see this link.]Ova krasota od duhana je već poznata nekolicini ljudi ali mislim da je definitivno zaslužila da se o njoj nešto napiše. Gospodin Richard Gottlieb je (još jednom) pokazao da zaista zna zamiješati vrhunski duhan po vrlo povoljnoj cijeni. Duhan se moze kupiti isključivo u bulk pakiranju, PVC zip lock vrećicama na kojima bude ručno ispisano ime i količina, a posljedica toga, izmedju, ostalog, i jeste povoljna cijena. Nakon što otvorite vrećicu zapljusne vas ugodan miris nekakvih pečenih kolačića, nešto predivno. Ukoliko i postoji nekakav topping, kod ovog duhana je to napravljeno u minimalnim količinama a onaj inicijalni miris iz vrećice se prilikom pušenja “preseli” u dim i u okolinu. Room note mu je fenomenalan, kolačići i čokolada, takve komentare sam ja uvijek dobijao od ljudi koji su bili u prostoriji gdje sam to pušio. Na jeziku se osjeti nešto slatkasto, karamela, čokolada, teško za opisati ali izuzetno fino kao i, naravno, okus pravog duhana, bez čega bi ovaj aromatik puno izgubio. Kao i kod većine Richevih medicina, niti kod ove ne postoji bilo kakva naznaka jezikogriza, gori postojano i lijepo do kraja lule. Kako nije prejak, može komotno poslužiti kao cjelodnevni duhan ali mislim da ne bi trebalo pretjerivati, čisto da ne bi postao dosadan. Po mom mišljenju, ovaj duhan bi trebalo uvijek imati negdje u nekoj ladici, čisto da se nađe kad se čovjek poželi malo zasladiti. Eto, krenuli me reviewi!
Zadnja promjena: grga; 12.04.13 23:42; ukupno mijenjano 1 put. |
|
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: 4noggins: Three Blind Moose 02.03.11 15:05 | |
| Sjećam se Slijepaca! Bili su mi izvrsni kada su ih dečki svojedobno naručivali s one strane Velike bare. Miris je bio božanstven. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: 4noggins: Three Blind Moose 02.03.11 15:11 | |
| Yep! Meni je prvobitno nas cestiti ostavio jednu limenku u kojoj je bilo lisca za par lula i tada sam se zaljubio. 8oz sam kupio dok sam bio preko bare a sada cijedim ostatke. |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17555 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: 4noggins: Three Blind Moose 02.03.11 19:51 | |
| Da, da, Slijepci su odlični i sve stoji što si napisao! No meni su od Richa najbolji Chipmann Hill i Ćelavi učitelj! Te arome nekako vezujem uz početak ovog našeg foruma i druženja, a tome ima već više od tri godine! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: 4noggins: Three Blind Moose 03.02.13 19:36 | |
| nema latakije, a odličan! ma je li moguće? jako me se dojmila ova mješavina. EDIT: ne grize jezik, ali mi strašno zagrijava lulu. moram ju odložit 10-ak minuta. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: 4noggins: Three Blind Moose 03.02.13 20:45 | |
| mozda je zericu previse vlazan, prosusi ostatak pa ponovi gradivo... |
|
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: 4noggins: Three Blind Moose 03.02.13 20:57 | |
| može bit. izvitrit ću ostatak, pa možda nabacim i svoj dojam mješavine. | |
|
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: 4noggins: Three Blind Moose 23.01.14 19:38 | |
| | |
|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: 4noggins: Three Blind Moose 23.01.14 19:52 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: 4noggins: Three Blind Moose | |
| |
|