| Solani: Aged Burley Flake | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Solani: Aged Burley Flake 12.07.11 13:57 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]This blended flake contains dark brown Burley from Kentucky, light Burley from Brazil, and white Burley from Malawi (southeast Africa). Will developed a unique toasting process to make the blend slightly sweet. Duhan treba vrlo malo sušenja i dobro se mrvi. Zmrvenog i osušenog stavio sam nazad u limenku i kad sam ga otvorio poslije nekoliko dana sav je lijepljiv kao da je napit a šečerom. Možda če BAYRO da zna više o tome. Treba ga pakovati u lulu na lagano jer se pod vručinom vrlo širi i skoro da nisam bacio duhana u koš jer sam lulu pakovao kao obično. Lula se opet vrlo grijala , dal je to kod svih flakova ili je to zbok pakovanja? Treba ga pripaljivati ali dogori sav i ostane samo fin bijeli pepeo. Okus snajprije sliči na cigare, zatim postane virginijski okus ali kmalu ustali se na sladkom okusu po liješnacima, mandeljnima i to traje do kraja. Htio je gristi za jezik ,a to mislim da je bilo zbog mog pakovanja lule. | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Solani: Aged Burley Flake 08.08.11 22:34 | |
| Odličan duhan slatkastog okusa. Što se tiče griženja za jezik, milsim da nije do poakovanja, već kako se puši. Traži jedan lagani ritam, bez povlačenja kao sivonja. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17556 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Solani: Aged Burley Flake 09.08.11 8:00 | |
| - imnik je napisao/la:
- Odličan duhan slatkastog okusa.
Što se tiče griženja za jezik, milsim da nije do poakovanja, već kako se puši. Traži jedan lagani ritam, bez povlačenja kao sivonja. Časni Imnik je u pravu. Burley ne bi smio peći, to se možda stvarno radi samo o punjenju! | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Solani: Aged Burley Flake 21.10.15 12:42 | |
| Evo vec nekoliko dana mi je na repertoaru i bas me odusevio -- nisam osjetio da grize a okus je najblizi cigareti ali toliko blag i dubok da je svaki dim uzitak Ja sam ga ugl rub-outao i cekao da se susi prije pusenja pa mi se gotovo i nije gasio Sve u svemu 5/5 | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Solani: Aged Burley Flake 21.01.16 10:18 | |
| moram nadopisat jos komentar -- ne znam postoji li ista savrsenije uz kavu od ovog burleya od danas ga dodajem u omiljene duhane | |
|
| |
picipl Hladan dim
Broj postova : 679 Join date : 27.03.2013 Age : 64 Lokacija : Zagreb
| |
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17556 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Solani: Aged Burley Flake 21.01.16 12:11 | |
| ...i donijeti u nedjelju da i drugi senatori probaju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: Solani: Aged Burley Flake 21.01.16 12:24 | |
| Dogovoreno | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Solani: Aged Burley Flake 31.01.16 19:52 | |
| Darko, koji je ono flake bio u vrećici? Jel se sjećaš? ( Neka čokolada mi sad opasno šnjofa) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Solani: Aged Burley Flake | |
| |
|
| |
| Solani: Aged Burley Flake | |
|