Alanon Prva lula

Broj postova : 63 Join date : 24.02.2012 Age : 29 Lokacija : Beograd
 | Naslov: Re: Stigle polovne lule!!! Slike, i brojna pitanja za veće stara 19.04.12 0:06 | |
| | |
|
ssekir75 Oblak dima

Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 46 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
 | Naslov: Re: Stigle polovne lule!!! Slike, i brojna pitanja za veće stara 19.04.12 0:17 | |
| kad upije dobro je istrljaj starim peskirom (cistim!!!) | |
|
Alanon Prva lula

Broj postova : 63 Join date : 24.02.2012 Age : 29 Lokacija : Beograd
 | Naslov: Re: Stigle polovne lule!!! Slike, i brojna pitanja za veće stara 19.04.12 0:29 | |
| Naravno, već odrađeno. Sad ima lep mat finiš. Ovu drugu što sam "sredio" nisam ni sređivao, sem usnika. Sve je već bilo u redu. Pretkarbonizovana, pušena malo, jedino što mi se par puta desilo da se začepi prilikom pušenja jer je rupa tačno na centru dna žarnice, no to sam korigovao manjim nabijanjem i manjim čeprkanjem. Sad radim onu Bryere garantie, muka živa da se očisti, a sad kad je prošao raspust, nemam ni vremena. Inače, postoji li način da se malo zabašure ona spoljašnja oštećenja na njoj? | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Stigle polovne lule!!! Slike, i brojna pitanja za veće stara  | |
| |
|