Horla Hladan dim

Broj postova : 810 Join date : 24.01.2018 Age : 40 Lokacija : Beograd
 | Naslov: Re: Aerodromi i duty free 12.04.19 23:40 | |
| - [You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
- Tako je, nisu relevantni, ali dobro je da je spomenuto jer je itekako on-topic da imamo i tu info na jednom mjestu.
I da objasnimo i jednom zauvijek apsolviramo tu "mađarsku temu" do kraja. Nosio sam duhane i u Madžarsku i kroz Madžarsku i iz Madžarske i nikad nisam imao nikakvih problema. Naime, austrijsko - madžarska granica niti ne postoji, hrvatsko - madžarska granica je samo pro forma, kao i madžarsko- slovenska, jedini je problem ako ulaziš u Madžarsku iz Srbije, ne obratno i to je to. Hrvatsko - srpska granica isto ne bi trebala biti nikakav problem. Over and out! Moja keva jesenas iz Švabije, preko Mađarske u Srbiju donela 300g. Niko reč rekao... | |
|
Lakeman Administrator

Broj postova : 2066 Join date : 31.01.2017 Age : 40 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
 | Naslov: Re: Aerodromi i duty free 14.04.19 14:14 | |
| - [You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
-
Moja keva jesenas iz Švabije, preko Mađarske u Srbiju donela 300g. Niko reč rekao... Probaj u drugom pravcu pa javi...  _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- [You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|