| Davorinova kolekcija - Jesen | |
|
+21fatjoe Desamp king1976 Brka amaru Suspiria Leo sinus ibublic milo fra_Perica darkoni013 420blackadder darkokodar Matko Lodir LenkoSmrk ssekir75 imnik misterno Davorin 25 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 21.12.12 11:01 | |
| Svaka cast! To je to!!! Meni najdrazi oblik Poija bi je kako dobro izgleda | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 21.12.12 14:45 | |
| Evo moran rec, ta pokerica je radjena prema mojoj narudzbi i naravno uz potpunu slobodu Sjor Davorinove kreativnosti. Konacan rezultat - Master piece! Svaka cast! I drago mi je da se i vama svidja! Hvala mu ovin puten jos jednom, a ja s nestrpljenjen cekan da mi stigne da je nakrcan duvanon | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 21.12.12 15:42 | |
| To je taj recept... klasičan oblik, i majstoru dat kreativnu slobodu... garancija je za zadovoljstvo. Moja DMP pokerica radjena po istom receptu i svaki put kad mi padne u ruke i kad kad zapne za oko...zadovoljstvo i veselje nikad ne izostaje Marine ČESTITKE Puno hladnog dima i u zdravju iz nje dimio ti i tvoja djeca | |
|
| |
Desamp Peče me jezik
Broj postova : 344 Join date : 27.10.2012 Age : 56 Lokacija : Beograd-Rio de Žarkovo
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 21.12.12 16:16 | |
| Marine, puno gušta sa novom lulom a majstoru Davorinu svaka čast na kreaciji. Mislim da bi Davorin i ostali majstori za lule mogli poneti i zvanje Graditelji Lula. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8303 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 21.12.12 17:45 | |
| Pa sada, bas Graditelj, mislim dobro zvuci, ali ja sam zadovoljan statusom na forumu koju su mi dali admini. A pokerica je stvarno dobro izasla, da se ne ponavljam, klasika i klasika, nema vise puno mjesta za unapredjenje lula, sve komore za kondenzaciju, lule od brylona i pirolitickog grafita, razne Falkonice etc. a na kraju ipak je ostala obicna klasika od vrijesa, kao najprodavanija lula. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 21.12.12 19:36 | |
| Hvala svima A sta rec Sjor Davorine, sve stoji od rijeci do rijeci, eto ja san ljubitelj klasike i virujen da je velika vecina, zato i jesu ovakve reakcije, jer koliko god ekstravagantni tili bit na kraju svatis da postoji nesto sta je besmrtno, a to je klasika, kako u glazbi tako u bilo kojoj drugoj umjetnosti kao i u izradi lula. Umjetnost ne poznaje granice al isto tako topla voda je odavno izmisljena. Ja san jednostavan covik i gledan prakticno, ova lula mi pruza sve sta mi treba. Em mi ne treba stalak dok je pusin, em je minimalno nakupnjanje kondezata zbog pravog kuta izmedju vrata i glave kao kod biljardice. Sam oblik lule je moj favorit i to je definitivno oblik kojim cu napunit cili stalak. Ne moran niti napominjat da me nista ne zanima osim DMP ili DBP, kao i do sad Eksperimentiraj te, uzivaj te, i pronadjite svoju savrsenu lulu i uzitak ce van bit duplo veci!!! | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 21.12.12 20:00 | |
| - Davorin je napisao/la:
- klasika i klasika, nema vise puno mjesta za unapredjenje lula, sve komore za kondenzaciju, lule od brylona i pirolitickog grafita, razne Falkonice etc. a na kraju ipak je ostala obicna klasika od vrijesa, kao najprodavanija lula.
amin! | |
|
| |
jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 865 Join date : 05.01.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 22.12.12 8:56 | |
- vidim koliko vas je ova pokerica sve uzbudila.... i to je upravo ono o čemu uvijek trubim. Svi pravi lulaši su klasičari Može mali odmak, ali jednostavna forma, samo malo uljepšana da se vidi da nije strojni rad, čisto drvo bez bajcanja, fini grain vrhunskog vrijesa..... pa što treba više da se bude zadovoljan
potpisujem! minimalizam, jednostavnost oblika, sklad, jasnoća linije... | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 22.12.12 9:10 | |
| Jako mi je drago da se sa mojim razmišljanjima slaže večina.... ne mislim da su manje vrijedni oni koji se nisu ništa napisali Ukratko klasika je ono pravo za PRAVE lulaše, kao što je napisao Marin. Iz jednostavnog razloga, jer se maksimalno funkcionalne, a imaju svoju bazičnu ljepotu. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 24.12.12 18:33 | |
- E sada jedna prava pokerica, fino pjeskarena, natur, s ringom od roga jelene, čista klasika, baš po mome guštu... Ova je nastala malo priko reda
Upravo upusavan ovo cudo! Nema potrebe da je predstavljan pod Marinove lule kad vec iman slike ovde a ujedno je rad naseg majstora . Ljudi vi ovo trebate vidit u zivo! Veca je dosta od prosjecne lule, a opet ne prevelika, prava Baby Jumbo! "Zidovi" zarnice su toliko debeli da ih breneron nebi uspija progorit , zavrsna obrada, sandblast , neman rijeci! Lula je pravi radni tovar! Od pocetka do kraja je u Davorinovom stilu, masivna, predivna, elegantna.... Hvala Davorine, sta rec! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 24.12.12 18:44 | |
| sreca pa nas cestiti ima standarde i kriterije od kojih nikako ne odustaje, i ne samo sto se tice lula! pozivio nam jos sto godina! |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 24.12.12 18:55 | |
| Evala mu! Zivija Sjor Davorin!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 25.12.12 10:52 | |
| Velicina lule je nesto cega se drzim. Nas Marin je sve drugo nego mali covjek, a mala lula u rukama velikog covjeka izgleda, blago receno, smijesno. ovo bi bila negdije velicina izmedju M i L, na kraju i nije preteska, za komad vrijesa kao ovaj. Kao sto sam vec vise puta, male lule su vecinom nastajalle, u doba kada nije bilo vrijesa na trzistu. Prava aroma duhana se moze najbolje razviti u vecim lulama. Ideja kod mojih lula je da moraju potrajati barem jednu generaciju, ako se paze i dvije tri Zavrsna obrada....... Po meni najljepsa. TO JE pravo drvo. Uglancano, bajcano..... Moze proci, ali onaj pravi vrijes, iz Mediteranskog krsa je ovakav. Marine, dugo je i sretno dimio. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 25.12.12 21:38 | |
| Hahah, hvala na lipin ricima i zeljama! To je to, ovakva zavrsna obrada je nesto najlipse sta san vidija, a i uistinu izgleda posebno ovaj nas vrijes, pari ko kamen pogotovo zbog ovakvog finisha. Ne mogu se prestat divit i vrtit je po rukama! | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 26.12.12 21:31 | |
| predstavit ću svoju DMP, ka i Marin, u ovom topicu. nedavno ste ju vidjeli, par stranica unatrag, ali zaslužuje ponovno pojavljivanje. trenutno, kruna moje kolekcije i stalna "alatka" kod pušenja, svima nam drage, latakije - moja karaka: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 26.12.12 23:26 | |
| bravo matko, uzivao u njoj dok god je budes mogao gledati! |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 27.12.12 12:06 | |
| Cestitan stari, ima tu materijala za tri narastaja pusaca lula hahaha Uf sta volin DMP | |
|
| |
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 27.12.12 12:59 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 27.12.12 19:30 | |
| | |
|
| |
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 27.12.12 21:12 | |
| jao eo ja ću ponovo! UH i AH i OH! da dođe zlatna ribica prva bi bila pokerica, pa nešto ovako... | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 27.12.12 22:36 | |
| obe su lepe, ali se meni vise svidja prva. | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 27.12.12 22:40 | |
| Nisu moji favoriti što se tiče oblika, ali obrada i finish ne da je vrhunski, nego nemam riječi | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 27.12.12 22:41 | |
| vec dugo nije bilo dvije ili vise fotki a da se ne bih mogao odluciti koju lulu bih prije zgrabio. upravo se dogodio gore spomenuti slucaj! |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3185 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 27.12.12 22:55 | |
| | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen 27.12.12 23:28 | |
| Davorine, danas su mi bila puna usta hvale, a s ove dvi lule ste opravdali svaku moju pohvalu. prekrasne! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Davorinova kolekcija - Jesen | |
| |
|
| |
| Davorinova kolekcija - Jesen | |
|