bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17497 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Samuel Gawith: Full Virgina Flake 25.02.08 19:55 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Imam nažalost duhana samo za jedno pušenje, tako da se unaprijed ograđujem od drugačijih mišljenja... Radi se o tipičnom punokrvnom flake duhanu, sa virginiom kao bazom. Razvija punu aromu tek poslije prve trećine, osjeća se med i smokva, no krasi je upravo ta virginia u bazi, koja razvija svoju - recimo - paralelnu aromu... Puši se odlično, ne ostaje drugo nego samo malo bijelog pepela... Šteta što nemam za još barem jedno pušenje, ako ga se dokopam, rado ću napisati još koju riječ. Ocjena 4/5
Zadnja promjena: dean; 26.02.08 14:55; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Samuel Gawith: Full Virgina Flake 26.02.08 14:47 | |
| To je čistokrvi virginija flake, konstantnog okusa i malo slatkaste arome koja je jako ugodna. od kiselosti i pecenja jezika niti traga. Moja ocjeni je 9/10 definitivno.
Duhan inace razvije punu aromu tek kad se osusi jedno 2 dana, onda dobije onaj "sok" slatkasti plus prvoklasna virginije.. sve preporuke | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17497 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Samuel Gawith: Full Virgina Flake 14.03.08 13:45 | |
| Kad budem slijedeći put od "četveronogih" naručivao, uzet ću barem 50 grama, duhan je stvarno dobar, nije "latakijski" ali nije niti nešto presladak niti mu je tijekom prerade dodavana neka ekstra aroma. | |
|
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Samuel Gawith: Full Virgina Flake 14.07.11 12:53 | |
| Mene malo grizla za kraj jezika mora da je još malo prevlažna i sam je previše vuko da se nije gasila.Inače kako sta napisala Bayro i Dean.A ja ču samo da dodam ,da je ta mješavina slađa ,niježnijeg(mekana) okusa i bez nikotin kicka ,nego Dunhill Royal Yacht | |
|
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Samuel Gawith: Full Virgina Flake 29.03.15 21:23 | |
| Lepa virginia, ali dolazi prevlazna. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Samuel Gawith: Full Virgina Flake | |
| |
|