| Web shop: Just For Him | |
|
+10Tomo1978 Matko 420blackadder king1976 Davorin Rip Kirby fra_Perica ssekir75 bayro Marin Split 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Web shop: Just For Him 22.02.12 9:02 | |
| Evo napokon stigla posiljka od gospode iz [You must be registered and logged in to see this link.] nakon 13 dana... Ruins of Isengard Shortcut to mushrooms Frog Morton Iako san od Lea u klubu odbija probat gljive, vrag mi nije da mira pa san uzea za probat Znan da su Leo i Perica kupovali od Just for hima pa me zanima jel se i vama pari da su ove njihove kesice od 2 unce nekako male , neman preciznu vagu al rado bi izvaga.... Kad usporedin kesu od 4 unce od Richa iman osjecaj da je troduplo veca, a ne duplo | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17448 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 22.02.12 9:15 | |
| Najbolje ti je uzimati od pipesandcigars. Pošteni su, brzi i ne uvaljuju rog za svijeću kao što to Just for him zna činiti, nego ti prodaju ono što naručiš, a ako trenutno nemaju na lageru neki duhan, dobiju ga u roku od par dana, pa te obavijeste. Pogledaj Svigijev post u vezi toga. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 22.02.12 9:45 | |
| Da, ma kod Just for hima san narucija iskljucivo radi njihovih mjesavina, inace dobro me oderalo, 6 unci sve skupa duhana plus 17 i nesto dolara postarine, sve skupa oko 250 kn... ne isplativo mi se cini. Sad ste me pripali za Frog mortona san siguran jer je limenka, a ova dva u bulku pise da je to to, a nebi se cudija da je neznan sta hahaha...... nije valjda! | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 22.02.12 11:00 | |
| marine, svrati u prvu apoteku koja ima laboratoriju i zamoli da ti izmere. ne bi trebao biti nikakav problem. ili u zlataru. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 22.02.12 11:06 | |
| Dobra ideja Sekirce, dobra! | |
|
| |
Broj postova : 17448 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 22.02.12 12:32 | |
| Ja za 250 kuna dobijem kod Pipesandcigars 20 unci bilo koje mješavine! I to sa poštarinom, koja nikad nije veća od 13 dollara! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 22.02.12 13:11 | |
| Nema veze, sta je tu je. Znan za u buduce, a opet kazen tija san eto probat ove dvi njihove misavine zato san mora u njih uzet... Al dobro je, bar su duhani odlicni! ___ Bayro, to kazete kad uzimate bulk pakovanje od samo jedne misavine ili limenke i sve razlicito? ___ Nisan ni zna da doma iman digitalnu vagu Naime, stavija san na vagu ove dvi njihove mjesavine, Ruins i Gljive, znaci skupa sa zip lock keson 30g!!!!! (naravno svaka mjesavina posebno po 30g) Mamicu in j..... Usput da napomenen, na kesici pise kao 11-2 i to mi nije jasno u racunu koji su mi poslali lipo pise 2oz,a na kesi kao neke dvi crtice nisu niti jedinice i povlaka 2. Iden in poslat jedan predivan email i zahvalit na bezobrazluku! ___ Upravo posla gospodi lopinama iz Just for hima, di in se zagubila ta 1 unca ni manje ni vise iz svake kese! Mater in j... u p.... kad moran bit ovako nekulturan! | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 22.02.12 14:03 | |
| - Marin Split je napisao/la:
- Bayro, to kazete kad uzimate bulk pakovanje od samo jedne misavine ili limenke i sve razlicito?
Kako kada. Zadnji put sam uzeo dvije mješavine u bulku, predzadnji put limenku i bulk, ali se to ne reflektira na poštarinu i cijenu duhana. Pogledaj malo - tamo ti se sigurno neće dogoditi ovakav lopovluk kao tebi sa Just for him! | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 22.02.12 14:56 | |
| Ma svakako cu od pipesandcigares ubuduce narucivat! Hvala lipa na infu u svakom slucaju | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 22.02.12 16:25 | |
| E samo da se nadovezem, Marine meni jos nije stigla posiljka, a narucio sam prije tebe. Oni kazu da su poslali, a to znaci da me vjerojatno ceka teta Jadranka. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 22.02.12 17:53 | |
| Uh, ne mogu virovat!? Pa ti si narucija ima 20 dana najmanje! Ma neznan sta bi reka... Ovo je bija prvi i zadnji put za mene, dobre su in misavine ove njihove ali ko ih jebe Da ti buden iskren meni i Ruins i Gljive bacaju na Celavog profesora, a celavac je po mom ukusu bolji od jednog i drugog tako da... eto ih tamo | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 23.02.12 7:59 | |
| Marine, jesu li ti poslali u kutiji ili velikoj kuverti ? | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 23.02.12 9:47 | |
| | |
|
| |
Rip Kirby Peče me jezik
Broj postova : 348 Join date : 28.06.2012 Age : 56 Lokacija : Opatija
| Naslov: Web shop: Just For Him 24.01.13 16:05 | |
| Iznenadio me jučer poštar paketom iz USA, preuzmem i pomislim šta je sad ovo? Kako stalno nešto naručujem e-buyom ni neznam više šta treba još doć, no mislio sam da iz USA više nema niš.... uzmem u ruke i taman da ću pogledat od koga je to, vidim da je otvaran i da je prošao carinu i uto me presječe famozan miris latakije koji je probijao kroz par napuklina na presavijenim mjestima paketa.. :-) Ohoho pomislim, zar već! Naime naručio sam paketić 13-01-2013 iz navedenog dučančića u Springfildu, USA. [You must be registered and logged in to see this link.]I eto danas je tek 23-01-2013 i već je tu, zajedno sa carinom, nisam ga još očekivao, ugodno me je iznenadio, istina poštarina je preko 100kn/17$ ali ako hoćeš kušat Shortcut i Ruine moraš i platit... [You must be registered and logged in to see this image.]Jupiiiii!!! Do 160kn bez poštarine i prolazi!! Naši u Ri su stvarno fer!! [You must be registered and logged in to see this image.]Fino ga otvorim po već otvaranom rubu carine i izvadim uredno spakirani sadržaj a ruke mi već sve po latakiji.. [You must be registered and logged in to see this image.]Znači ima tu dva paketića duhana Shortcut to Mushrooms i Ruines of Isengaard po 3 oza/85gr po 9,75$, dva paketića 6mm filtera po 0,9$ i 4 pamučne vrećice za lulu po 0,5$ koje mi je bilo žao ostavit za tu cijenu a da još nešto ponesem u okviru tih famoznih 160kn kad je već poštarina tak neumitna.. Formula je, nesmiješ biti lakom i pretjerat, šteta bi bila da te za još par grama oderu.. [You must be registered and logged in to see this image.]Mmmmmmm!!! Koji mirisi ljudi!!!! Na posao!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 24.01.13 16:24 | |
| Fenomenalni duhani, meni su gljive cak i bolje od rusevina! Medjutin ima san losa iskustva sa Just for himon, zakinili su me za pune 2 unce! Sta nije malo, i kad san in posla jedno prekrasno pismo nisu se udostojili niti odgovorit! Al eto, desi se, mozda nisan ima srice... sve u svemu duhani su in prekokrasni! | |
|
| |
Rip Kirby Peče me jezik
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 27.01.13 15:37 | |
| - Marin Split je napisao/la:
- Fenomenalni duhani, meni su gljive cak i bolje od rusevina! Medjutin ima san losa iskustva sa Just for himon, zakinili su me za pune 2 unce! Sta nije malo, i kad san in posla jedno prekrasno pismo nisu se udostojili niti odgovorit! Al eto, desi se, mozda nisan ima srice...
sve u svemu duhani su in prekokrasni! Ja sam uzeo dve vrećice po 3 oza što dođe u preračunima 80grama no na mojoj vagi za kolače je bilo bogami po 100grama. Da li tu vlažnost igra neku ulogu neznam no nije se štedilo u svakom slučaju... Previše su profesionalni da bi te namjerno zakinuli, ja mislim... Uvijem može doć do neke greške, a možda se i duhan može posušit i olakšat...? Uglavnom ti si tu ispušio taj put, a događa se... | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 27.01.13 15:50 | |
| Ma da sigurno, ja isto ne mislin da su me namjerno zakinili, al stvarno neugodno iznenadjenje je to bilo. A sta se tice toga da je mozda bija posusen duhan, i da je nemoguce je da toliko izgubi na tezini, ma cak su i na kesici napisali 1/2 unci umisto 2 unce koliko san narucija al su uredno naplatili 2 unce. Jbg ocito je neka greska bila, al eto desi se | |
|
| |
Rip Kirby Peče me jezik
| |
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 27.01.13 17:07 | |
| hahahaha ako su tebi nadozuntali moj manjak sva in cast!!! Uzivaj u tin krasotama! | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8298 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 27.01.13 18:56 | |
| mene su baš oderali u Riječkoj carini, dok je kroz Zagreb prolazilo bez problema. Ah tempi pasati... | |
|
| |
king1976 Gasi mi se lula
Broj postova : 126 Join date : 21.11.2012 Age : 47 Lokacija : Crikvenica Omiljeni duhani : MM 965, EMP, Blue Mountain, Balakn Sasieni, Balakan Latakia, Town Topic
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 01.02.13 14:57 | |
| Do jučer im je shipping bio 17 USD, a od danas je 24 USD (cca. 140,00 kn). Vjerovatno će se slično moći očekivati i kod ostalih USA prodavatelja s obzirom da je USPS podignuo cijenu poštarine....najjeftinija opcija je First Class International od 5.45 (za 5 Oz npr.) do 9.70 (za 10 Oz npr.) USD, ali tu je problem što se pošiljka može ćekati i do 40 dana te nematzv. package/tracking broja pa velika većina izbjegava takav način slanja jer se može zloupšotrijebiti pogotovo ako se plaća putem Pay Pala. Više info o USPS cijenama za HR: Priority Mail Flat Rate Envelope [You must be registered and logged in to see this link.]Cijena poštarine za ostale načine slanja: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 01.02.13 15:57 | |
| kod njih je dobro sto je to fiksna cijena postarine, narucio 1oz ili 40oz, platit ces istu cijenu, odnosno, tih $24. |
|
| |
king1976 Gasi mi se lula
Broj postova : 126 Join date : 21.11.2012 Age : 47 Lokacija : Crikvenica Omiljeni duhani : MM 965, EMP, Blue Mountain, Balakn Sasieni, Balakan Latakia, Town Topic
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 01.02.13 18:05 | |
| - grga je napisao/la:
- kod njih je dobro sto je to fiksna cijena postarine, narucio 1oz ili 40oz, platit ces istu cijenu, odnosno, tih $24.
Da, preciznije do 4 lb. (cca. 1,8 kg) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 01.02.13 18:11 | |
| nama je zanimljivo sve unutar 1kg, toliko se, naime, smije uvesti. |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him 02.02.13 18:20 | |
| Da, moram priznati da me malo presjeklo kad sam pročitao ovo o 24$...mislim, i 17$ nije jeftino, al ajde, neka, daju krasne delicije, a i treba to preteglit preko velike bare. Ali 24 baksa je 135 kuma, a to je brat bratu 9 oza Gljiva koje ne idu na Gljive nego eto na poštara....nije baš lijepa spoznaja. EDIT: kao što vidite iz priloženog, ja sve preračunavam u to koliko je to u Gljivama ili u Ruinama | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Just For Him | |
| |
|
| |
| Web shop: Just For Him | |
|