foksieloy Oblak dima

Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
 | Naslov: Peterson: Gold Blend 01.05.13 12:12 | |
| Peterson: Gold Blend[You must be registered and logged in to see this image.]A subtle, delicate, mellow tobacco. A composition of jet Black Cavendish, bright and dark Virginias and fragrant Burley. An extremely pleasant note of Hickory nut, vanilla and a touch of cinnamon is added.Zemlja porijekla: Irska Jakost: 1/5 Sastav: Burley, Black Cavendish, Virginia Način rezanja: trakice Raspoloživo pakiranje: limenka 50g Recenzija: Disclaimer: recenzija na temelju jedne lule, courtesy of PKPL, ostavljam mogućnost da se kasnije predomislim. Za razliku od većine drugih aromatika, ovdje umjesto jeftinog i nekvalitetnog duhana sa hrpom kemije se koriste fini osnovni duhani. U stvari, arome su toliko subtilne da uspijete osjetiti slatkoću cavendisha i virginije koje vode glavnu priču. Svi okusi su samo neka pozadina koja ističe pojedine kvalitete osnovnih duhana, umjesto glavni glumci. Imam osjećaj da kako bi ovaj duhan stario i dodane arome nestajale, svejedno bi ostao jedan dobar mix za uživanje. Ovo mi se jako sviđa, mislim da ga stavljam na wishlistu. Ostalo je još za pola lule, to ću kasnije, tako da PKPL više nema Gold Blend. Ocjena: 4/5
Zadnja promjena: foksieloy; 01.05.13 18:57; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
Antiša Oblak dima

Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 38 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
 | Naslov: Re: Peterson: Gold Blend 01.05.13 18:09 | |
| Sjećam se da je svojedobno u Klubu ovo bio popularan duhan. Pamtim da meni nije legao odnosno nije ostavio poseban dojam. | |
|
MOVESHAKER Hladan dim

Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
 | Naslov: Re: Peterson: Gold Blend 01.05.13 18:45 | |
| znači ipak nisam jedini ne-obožavaljtelj GB-a! da, bio je popularan u Klubu, davao sam mu 5-6 šansi ali, nažalost, nikako na zelenu granu s njime. Po svim opisima, trebao bi biti odličan duhan. Pretpostavljam da će većini lulaša odgovarati ali preporučujem (ako je moguće) isprobati prije kupovine. | |
|
Antiša Oblak dima

Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 38 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
 | Naslov: Re: Peterson: Gold Blend 01.05.13 19:08 | |
| - MOVESHAKER je napisao/la:
- ...preporučujem (ako je moguće) isprobati prije kupovine.
Zato imamo PKPL! | |
|
Gost Gost

| Naslov: Re: Peterson: Gold Blend 01.05.13 20:22 | |
| upravo tako, sve pohvale za odlicnu recenziju! |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Peterson: Gold Blend  | |
| |
|