| | MacBaren: Golden Ambrosia | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: MacBaren: Golden Ambrosia 03.05.13 19:29 | |
| MacBaren: Golden Ambrosia[You must be registered and logged in to see this image.]Manufactured from choice Burley and Virginia, and mixed with cask mellowed Burley. Golden Ambrosia is light burning and aromatic.Zemlja porijekla: Danska Jakost: 2/5 Sastav: Virginia, Burley Način rezanja: trakice Raspoloživo pakiranje: limenka 100g Recenzija: Disclaimer: recenzija na temelju jedne lule, courtesy of PKPL, ostavljam mogućnost da se kasnije predomislim. Ovo je isto jedan "polu aromatik" poput petersonovog gold blenda, u smislu da arome su subtilne i ističu osnovni duhan, umjesto da vode glavnu priču. Za razliku od petersonovog duhana, ovdje je ta aroma još subtilnija. Osnovni burley i virginia su u balansiranom omjeru i veoma dobri, duhan ima osobine mac barena u smislu da ga treba oprezno pušiti, no jako je dobar. Nije duhan koji bi kupio sam, no ne bi ga odbio ako mi je ponuđen. Solidno. Ocjena: 3/5 | |
| | | samper Prva lula
Broj postova : 42 Join date : 22.02.2013 Age : 55 Lokacija : Rovinj Omiljeni duhani : MB: Navy Flake, Scottish Mixture, Dark Twist Roll Cake; Robert Mc Connell Oriental + McClelland Drama Reserve 1:1, McClelland Classic Samsun
| Naslov: Re: MacBaren: Golden Ambrosia 18.03.14 15:24 | |
| Ovaj duhan mi se zapravo veoma sviđa, iako sam zbog recenzija po nekim drugim siteovima očekivao suprotno. Aromatičnog voćnog mirisa koji nakon otvranja i nije jak kao što mi se činilo (miris iz vrećice mi je preoštar), lagano sladak prilikom pušenja, dim je izuzetno bogat, prilično hladan (u početku čak izuzetno hladan) i blago mirisan, ali punog duhanskog mirisa i okusa, povremeno bademastog. Dobro gori, nikotinski srednje jak, otprilike kao Mac Baren Scottish ili nešto jači. Naknadni miris na rukama i kosi je ugodan (vanilija, ili vjerojatnije nešto slično), a prostorija koja nije otvarana tijekom i nakon pušenja i drugi dan prilično ugodno miriši - više na duhan, manje na aromatik. Puniti treba rahlo, jer je duhan iskidan, ali krupan. Iako od ovog duhana ima puno boljih, ne mogu se oteti dojmu da se s ovim duhanom izuzetno opustim, ne nokautira me nikotinom, virginije nema previše - a njen miris me ne oduševljava ako dominira - bit će da doista volim dobar burley, a ovdje je takav čini se baza. | |
| | | gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: MacBaren: Golden Ambrosia 18.03.14 15:37 | |
| Ovog duhana se sječam i bio je jako sličan Navy Flakeu... mislim da je ista aroma bila u igri, samo drugo pakovanje.
Solidan "jeftini" duhan kojeg na žalost ne viđam po našim kioscima. | |
| | | samper Prva lula
Broj postova : 42 Join date : 22.02.2013 Age : 55 Lokacija : Rovinj Omiljeni duhani : MB: Navy Flake, Scottish Mixture, Dark Twist Roll Cake; Robert Mc Connell Oriental + McClelland Drama Reserve 1:1, McClelland Classic Samsun
| Naslov: Re: MacBaren: Golden Ambrosia 18.03.14 15:46 | |
| Moram priznati da mene osim po izraženom burleyu (pun okus) i hladnijem dimu ne podsjeća na navy flake. Flake mi vuče na smokve, grožđice, rum, a golden ambrosia ima neku drugu voćnu aromu, iako ne znam na koje bih voće ukazao prstom. No, definitivno se slažem da je to solidan jeftini duhan. | |
| | | gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: MacBaren: Golden Ambrosia 18.03.14 16:15 | |
| Aroma na koju se referiram je onaj miris po čepovima od pluta sa tek otvorene boce vina... baca malo na bačve i vinske konobe. Ali dosta je prošlo od kad sam ga pušio, tako da nisam više mjerodavan... sad govori mozak umjesto nosa i jezika, a nikad ne vjeruj mozgu | |
| | | samper Prva lula
| Naslov: Re: MacBaren: Golden Ambrosia 19.03.14 22:07 | |
| Eh da, iz mozga nam nažalost svašta izvjetri,pa i dragi nam mirisi. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: MacBaren: Golden Ambrosia | |
| |
| | | | MacBaren: Golden Ambrosia | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Top posting users this month | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website |
|
rujan 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | | Calendar |
|
|