foksieloy Oblak dima

Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 38 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
 | Naslov: Altadis: Smoker Friendly Jamaican Rum 04.05.13 12:05 | |
| Altadis: Smoker Friendly Jamaican Rum[You must be registered and logged in to see this image.]Manufactured exclusively for Smoker Friendly by Altadis, USA.Zemlja porijekla: ? Jakost: 1/5 Sastav: ? Burley Način rezanja: komadići Raspoloživo pakiranje: bulk Recenzija: Disclaimer: recenzija na temelju jedne lule, courtesy of PKPL, ostavljam mogućnost da se kasnije predomislim. O ovome duhanu baš i nema informacija na netu, probao sam iskopati, ali neuspješno. Ovo je nekakav burley navodno, no meni više vuče da je blago poparen u stilu cavendisha. Prisutan je nekakav toping, no nemogu identificirati što bi aroma trebala biti. Definitivno ne rum. Nije napasan, da se pušiti, no meni je dozlaboga dosadan. Možda bi dobro radio u nekom aromatic blendu, da da punoću dimu, no sam po sebi... meh. Ocjena: 2/5 | |
|
amaru Gasi mi se lula

Broj postova : 223 Join date : 03.04.2010 Age : 40 Lokacija : grad na 4 rijeke Omiljeni duhani : Balkan latakia, S.-English mixture
 | Naslov: Re: Altadis: Smoker Friendly Jamaican Rum 25.05.13 20:00 | |
| Mala nadopuna, pošto imam original pakiranje pa ... Zemlja porijekla je USA Na ambalaži o sastavu ne piše ništa osim - This blend's smoot, mild flavor and aroma are enhanced by jamaican rum. Dobio ga u pakiranju od 12 OZ Vlažan do bola i suši se već 2-3 tjedna, ali i dalje prilično vlažan. Aroma je nešto između blagog ruma(ne onog na koji smo mi navikli u kolačima već "pravog") i nekakve kreme za sunčanje. Osobno, meni je solidan dapače čak i poprilično dobar te osvježavajući, ali inače nisam ljubitelj aromatika pa to treba uzeti s rezervom. | |
|
Antiša Oblak dima

Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 38 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
 | Naslov: Re: Altadis: Smoker Friendly Jamaican Rum 25.05.13 22:19 | |
| - amaru je napisao/la:
- Vlažan do bola i suši se već 2-3 tjedna, ali i dalje prilično vlažan.
Glicerin - neće se osušiti nikada. | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Altadis: Smoker Friendly Jamaican Rum  | |
| |
|