| Da vas odvedem u neka starija vremena... | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Da vas odvedem u neka starija vremena... 18.07.13 20:09 | |
| Eto, otišao sam kod bake u malo istraživanja, u potragu za jednim upaljačem, kad naletih na sve ovo: [You must be registered and logged in to see this image.]Ovaj duhan je kupljen taman negdje u doba mog začeća (račun ko dokaz): [You must be registered and logged in to see this image.]Vrećica je skoro puna, duhan je naravno osušen iako se još osjeti aroma. E sad, iskusniji (da ne kažem stariji) lulaši, bi to još bilo pušljivo nakon generalnog navljaživanja ili da taj muzejski primjerak držim kao ukras/uspomenu? Sve u svemu, uživajte u slikama i možda se vratite u neko malo jednostavnije doba | |
|
| |
Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 30 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| Naslov: Re: Da vas odvedem u neka starija vremena... 18.07.13 20:11 | |
| 70tih.Zrenanjin/ski duvan dobra je i piksla!!!lepo jbg sad je pun prasine i smrt za pluca i ostalo. | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 53 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Da vas odvedem u neka starija vremena... 18.07.13 20:54 | |
| Zakon! ...sječam se da je nono pušio taj duhan kad sam bio mali | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Da vas odvedem u neka starija vremena... 18.07.13 21:16 | |
| - Taras je napisao/la:
- 70tih.Zrenanjin/ski duvan dobra je i piksla!!!lepo 8)jbg sad je pun prasine i smrt za pluca i ostalo.
Nema prašine. bio je dobro zamotan i u ladici, ali na žalost otvoren, iliti nije bio hermetički zatvoren... | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 40 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Da vas odvedem u neka starija vremena... 19.07.13 6:16 | |
| Ovlaži i probaj, di ti je avanturistički duh? | |
|
| |
Rip Kirby Peče me jezik
Broj postova : 348 Join date : 28.06.2012 Age : 56 Lokacija : Opatija
| Naslov: Re: Da vas odvedem u neka starija vremena... 19.07.13 8:00 | |
| Onaj upaljač desno sam kupio od cigota na buvljaku za 10kn radi savršeno ali naravno pušta plin, mislim da je Zillon heaven model ili tako nešto, ako dobro vidim... baš je lijep, klasika, kopija Duponta i Dunhilla... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Da vas odvedem u neka starija vremena... 19.07.13 8:32 | |
| - Rip Kirby je napisao/la:
- Onaj upaljač desno sam kupio od cigota na buvljaku za 10kn radi savršeno ali naravno pušta plin, mislim da je Zillon heaven model ili tako nešto, ako dobro vidim... baš je lijep, klasika, kopija Duponta i Dunhilla...
Detalje ne znam... u familiji je dosta dugo (od prije mog vremena u svakom slučaju). Fali mu vijak i opruga od kremena, ostatak mi se čini da je ok... Bila mi je namjera upogoniti ga kad ulovim vremena. Ako želiš/te, poslikat ću ga malo detaljnije. | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Da vas odvedem u neka starija vremena... 19.07.13 14:37 | |
| Club sam imao prilike probati pre dve decenije. Pored Banatske ruže to mi je jedan od najgorih duhana koje sam probao. Čak mi je i Clan bolji od njega. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da vas odvedem u neka starija vremena... | |
| |
|
| |
| Da vas odvedem u neka starija vremena... | |
|